Νέα

Η Expoteam στη HORECA 2019

Η Expoteam στη HORECA 2019

Η Expoteam συμμετείχε με επιτυχία για δεύτερη φορά στην HORECA 2019, η οποία παραμένει για 14η συνεχόμενη χρονιά το κορυφαίο εμπορικό γεγονός για τους επαγγελματίες του Τουρισμού και της Γαστρονομίας.

Δεδομένα για τη HORECA 2019

Στη HORECA 2019, από τις 8 Φεβρουαρίου και για 4 ημέρες, συμμετείχαν 580 εκθέτες  σε μια συνολική εκθεσιακή επιφάνεια που ξεπέρασε τα 50.000 τ.μ., καλύπτοντας κάθε διαθέσιμο χώρο στο Metropolitan Expo. Η συμμετοχή ήταν μαζική, με αριθμό που ανέρχεται σε πάνω από 120.000 ποιοτικούς επισκέπτες. Οι αξιολογήσεις των επισκεπτών, τόσο για το συνολικό γεγονός όσο και για τις παράλληλες εκδηλώσεις που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ανέδειξαν ένα ποσοστό 87% εξαιρετικά ή πολύ ικανοποιημένων συμμετεχόντων από την επίσκεψή τους.

Οι ανανεωμένες θεματικές εκδηλώσεις και η στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, επιβεβαίωσαν για μια ακόμα φορά ότι η HORECA αποτελεί το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ και κέντρο επενδυτικών επιλογών στον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης, για την ανάδειξη και τη βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.


Φωτογραφίες από τη συμμετοχή μας στη HORECA 2019

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.


Πηγές: Horeca ExpoForum