Επιγραφές LED σύνθετης κατασκευής

Οι ηλεκτρονικές σύνθετες επιγραφές LED μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα, επιχείρηση ή γραφείο. Κάθε είδος επιχείρησης έχει διαφορετικές απαιτήσεις, επομένως χρειάζεται μια φωτεινή επιγραφή LED με σύνθετο ειδικό σχεδιασμό, δηλαδή σύνθετη επιγραφή LED με σταθερά μηνύματα, κυλιόμενα ή κινούμενα μηνύματα, μηνύματα που αναβοσβήνουν, εικόνες και γραφικά σε πολλά χρώματα και σχέδια. Με τον τρόπο αυτό αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο το όνομα, το λογότυπο ή το εμπορικό σήμα του καταστήματος και αυξάνονται οι πωλήσεις. Η κατασκευή σύνθετων επιγραφών LED γίνεται με λαμπάκια LED υψηλής φωτεινότητας, ποιοτικά υλικά κατασκευής, με την χαμηλότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και σε χαμηλές τιμές. Κάθε κατάστημα μπορεί να αποκτήσει ορατότητα και αναγνωρισιμότητα με τις ειδικές κατασκευές επιγραφών LED.

Βρισκόμαστε στην Θεσσαλονίκη, κάνουμε αποστολή προϊόντων σε Ελλάδα και Κύπρο και παρέχουμε 2 χρόνια εγγύηση. Καλέστε μας στο +30 2315 00 22 99 για την δική σας πινακίδα επιγραφή LED, με το κατάλληλο σχέδιο στις ιδανικές διαστάσεις για το κατάστημά σας.

Φωτογραφίες από σύνθετες επιγραφές LED

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.

Σύνθετη επιγραφή LED για σταθμό αυτοκινήτων parking

Σύνθετη επιγραφή LED για σταθμό αυτοκινήτων, διαστάσεων 140cm ύψος με 103cm πλάτος με εσωτερικό φωτισμός με LED. Συνδυασμός με κυλιόμενη πινακίδα LED σε πράσινο χρώμα.

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.

Φωτογραφίες από σύνθετες κάθετες επιγραφές LED φαρμακείου

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.

Για τιμές, ζήτηση προσφοράς ή για τηλεφωνική παραγγελία καλέστε μας στο +30 2315 00 22 99.