Η ExpoLedTeam

Η εταιρεία μας, με διακριτικό τίτλο ExpoLedTeam, εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Αντικείμενο των δραστηριοτήτων μας είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή-συναρμολόγηση επαγγελματικών προϊόντων προβολής και διαφήμισης που χρησιμοποιούν την τεχνολογία LED. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις μελέτης και κατασκευής προϊόντων LED για κάθε είδους κατάστημα και επιχείρηση, καθώς και υλικά επιγραφών LED για επαγγελματίες επιγραφοποιούς, πάντα με βάση τις ανάγκες του πελάτη, με τις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές αλλά και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Η ExpoLedTeam είναι μέλος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Προϊόντα LED

Στα προϊόντα που κατασκευάζουμε περιλαμβάνονται:

  • Πινακίδες LED
  • Επιγραφές LED
  • Ταμπέλες LED
  • Ηλεκτρονικές κυλιόμενες πινακίδες LED με μηνύματα
  • Σταυροί φαρμακείου LED
  • Έγχρωμες οθόνες και γιγαντοοθόνες LED
  • Ειδικές κατασκευές σήμανσης LED

Στα προϊόντα μας παρέχουμε εγγύηση 2 χρόνων και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη.

Χονδρική LED

Προμηθεύουμε ανταλλακτικά και υλικά πινακίδων LED, επιγραφών LED και ταμπελών LED για την κατασκευή ηλεκτρονικών επιγραφών σε επαγγελματίες του κλάδου σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τεχνολογία LED

Η τεχνολογία LED είναι ο κλάδος της ηλεκτρονικής και παρέχει τα πλεονεκτήματα της υψηλής φωτεινότητας και της μεγάλης διάρκειας ζωής με χαμηλή απαίτηση σε κατανάλωση ρεύματος. Η άριστη γνώση της τεχνολογίας LED, καθιστά την εταιρεία μας πρωτοπόρο στον χώρο της κατασκευής ποιοτικών προϊόντων διαφήμισης και προβολής με τεχνολογία LED. Με συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων του κλάδου, αξιολόγηση και προμήθεια καινοτόμων και ποιοτικών πρώτων υλών από την παγκόσμια αγορά, εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, διατηρώντας τις τιμές χαμηλές, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή.

Πλεονεκτήματα πινακίδων LED