Επιγραφές LED για καταστήματα

Φωτεινές πινακίδες επιγραφές LED για άριστη προβολή και διαφήμιση του καταστήματος ή της επιχείρησής σας. Μια φωτιζόμενη επιγραφή LED μπορεί να απεικονίσει το όνομα του καταστήματος, το λογότυπο ή το εμπορικό σήμα, εξασφαλίζοντας επισκεψιμότητα και εμπορική επιτυχία. Στείλτε μας το σχέδιο που θέλετε να παρουσιάσετε ή πείτε μας την ιδέα σας και εμείς θα την μετατρέψουμε στην πινακίδα ή επιγραφή LED που θέλετε, σε οποιαδήποτε διάσταση και χρώματα. Αναδείξτε το κατάστημά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ποιοτικά και οικονομικά με μια φωτεινή ταμπέλα επιγραφή LED. Οι ηλεκτρονικές επιγραφές LED είναι κατασκευασμένες από λαμπάκια LED υψηλής φωτεινότητας, ανθεκτικά υλικά σε σκελετό και πρόσοψη, με κοπή με υψηλής ακρίβειας laser, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης. Οικονομικές επιγραφές LED σε χαμηλές τιμές χονδρικής, ορατές μέρα και νύχτα, αδιάβροχες, με μεγάλη διάρκεια ζωής και εξοικονόμηση ενέργειας. Πινακίδες επιγραφές LED ειδικής κατασκευής, προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές κάθε καταστήματος.

Εφαρμογές

 • Επιγραφές LED για καταστήματα εστίασης
 • Επιγραφές LED για εστιατόρια
 • Επιγραφές LED για ταβέρνες
 • Επιγραφές LED για καφέ
 • Επιγραφές LED για κομμωτήρια
 • Επιγραφές LED για ξενοδοχεία
 • Επιγραφές LED για ενοικιαζόμενα δωμάτια
 • Επιγραφές LED για σούπερ μάρκετ
 • Επιγραφές LED για μίνι μάρκετ
 • Επιγραφές LED για καταστήματα ψιλικών
 • Επιγραφές LED για καταστήματα ΟΠΑΠ
 • Επιγραφές LED για γραφεία
 • Επιγραφές LED για επιχειρήσεις
 • Επιγραφές LED για μεταφορικές εταιρείες
 • Επιγραφές LED για χώρους στάθμευσης - παρκινγκ
 • Επιγραφές LED για ιατρεία - κλινικές
 • Επιγραφές LED για κτηνιατρεία
 • Επιγραφές LED για οποιοδήποτε είδος καταστήματος

Για καλύτερη προβολή, η επιγραφή LED μπορεί να συνδυαστεί και άλλα είδη σήμανσης LED όπως ηλεκτρονικές κυλιόμενες πινακίδες LED, που προβάλλουν κυλιόμενα μηνύματα LED και αναδεικνύουν την βιτρίνα του καταστήματος οικονομικά και αποτελεσματικά.

Βρισκόμαστε στην Θεσσαλονίκη, κάνουμε αποστολή προϊόντων σε Ελλάδα και Κύπρο και παρέχουμε 2 χρόνια εγγύηση. Καλέστε μας στο +30 2315 00 22 99 για την δική σας πινακίδα επιγραφή LED, με το κατάλληλο σχέδιο στις ιδανικές διαστάσεις για το κατάστημά σας.

Φωτογραφίες από επιγραφές LED καταστημάτων

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.

Για τιμές, ζήτηση προσφοράς ή για τηλεφωνική παραγγελία καλέστε μας στο +30 2315 00 22 99.

Επιγραφές LED ειδικής κατασκευής

Ηλεκτρονικές επιγραφές LED ειδικής κατασκευής προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις και προδιαγραφές της κάθε επιχείρησης. Σύνθετες επιγραφές LED που μπορούν να προβάλλουν σταθερά μηνύματα, κυλιόμενα ή κινούμενα μηνύματα, μηνύματα που αναβοσβήνουν, εικόνες και γραφικά σε πολλά χρώματα και σχέδια. Οι επιγραφές LED ειδικής κατασκευής αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο το κάθε κατάστημα, γιατί κατασκευάζονται με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Με τον τρόπο αυτό προβάλλεται βέλτιστα το όνομα, το λογότυπο ή το εμπορικό σήμα του καταστήματος, διευκολύνεται η αναγνωρισιμότητα και αυξάνονται οι πωλήσεις. Κατασκευάζουμε πινακίδες επιγραφές LED εδικής κατασκευής σε χαμηλές τιμές για οποιαδήποτε επιχείρηση, με λαμπάκια LED υψηλής φωτεινότητας, με την χαμηλότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και με ποιοτικά υλικά κατασκευής. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: Σύνθετες Πινακίδες Επιγραφές LED

Φωτογραφίες από επιγραφές LED ειδικής κατασκευής

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.

Επιγραφή LED για πιτσαρία με ξυλόφουρνο

Διαστάσεις 100cm ύψος με 100cm πλάτος. Ψηφιακή εκτύπωση με εξωτερικά LED. Μια ειδική σχεδίαση και τέλειο αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: Πινακίδα επιγραφή LED για πιτσαρία με ξυλόφουρνο.

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.

Επιγραφή LED για σταθμό αυτοκινήτων parking

Πινακίδα επιγραφή LED για σταθμό αυτοκινήτων. Διαστάσεις 140cm ύψος με 103cm πλάτος. Εσωτερικός φωτισμός με LED και κυλιόμενη πινακίδα LED σε πράσινο χρώμα.

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.

Για τιμές, ζήτηση προσφοράς ή για τηλεφωνική παραγγελία καλέστε μας στο +30 2315 00 22 99.

Κάθετες επιγραφές LED

Κάθετες επιγραφές LED, που ονομάζονται και πυλώνες LED, τοποθετούνται έξω από το κατάστημα και το καθιστούν εμφανές σε μεγαλύτερη απόσταση λόγω της θέσης τους και της κάθετης μορφής τους. Μια ταμπέλα τύπου πυλώνα, αποτελεί ένα δυνατό διαφημιστικό μέσο που είναι ορατό και φωτεινό από απόσταση μέρα και νύχτα, φέρνοντας πελάτες στην επιχείρηση. Πυλώνες επιγραφές LED κατασκευασμένες με βάση τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία, ποιοτικές και ανθεκτικές, σε χαμηλές τιμές. Η κάθετη επιγραφή LED κατασκευάζεται σε ύψος και πάχος γραμμάτων σε διάφορες γλώσσες και γραμματοσειρές με βάση τις προτιμήσεις του επιχειρηματία. Πυλώνες LED κατασκευασμένοι με υλικά υψηλής ποιότητας, με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: Πινακίδες Επιγραφές Τύπου Πυλώνα

Οι πυλώνες LED μπορούν να συνδυαστούν με άλλα είδη επιγραφών LED ανάλογα το είδος της επιχείρησης, όπως κυλιόμενες πινακίδες LED, επιγραφές φαρμακείων LED, επιγραφές βενζινάδικων LED ή με σταυρούς φαρμακείων LED για βέλτιστη διαφήμιση και προβολή που βελτιώνει την εμπορική επιτυχία.

Φωτογραφίες από κάθετες επιγραφές LED

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.

Για τιμές, ζήτηση προσφοράς ή για τηλεφωνική παραγγελία καλέστε μας στο +30 2315 00 22 99.