Επιγραφές LED για φαρμακεία

Μια φωτεινή επιγραφή LED είναι η ταυτότητα του κάθε φαρμακείου. Η ταμπέλα επιγραφή LED απεικονίζει τη λέξη "Φαρμακείο" συνήθως σε συνδυασμό με το όνομα της επιχείρησης του φαρμακείου και διευκολύνει όσους τα αναζητούν, μέρα ή νύχτα. Οι ηλεκτρονικές επιγραφές LED αποτελούν βασικό τμήμα του εξοπλισμού φαρμακείων. Κατασκευή πινακίδων επιγραφών LED για φαρμακεία προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε επαγγελματία, εξαιρετικά φωτεινές και ευδιάκριτες από απόσταση, ενεργειακά αποδοτικές και σε χαμηλές τιμές. Η κατασκευή γίνεται με τρισδιάστατα μεταλλικά γράμματα επιγραφών LED, σε ύψος και πάχος γραμμάτων που καθορίζεται από τις προτιμήσεις του φαρμακοποιού, με δυνατότητα δημιουργίας γραμμάτων σε διάφορες γλώσσες και γραμματοσειρές. Τα υλικά κατασκευής της φωτιζόμενης επιγραφής LED διαθέτουν υψηλή ποιότητα και αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, με το πλεονέκτημα της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας που παρέχει η τεχνολογία LED. Οι ταμπέλες επιγραφές LED είναι αδιάβροχες και φωτεινές λόγω της πυκνής διάταξης με λαμπάκια LED. Η πινακίδα επιγραφή LED φαρμακείου συνδυάζεται με τον αντίστοιχο σταυρό φαρμακείου LED που αποτελεί βασικό τμήμα του εξοπλισμού LED για φαρμακεία. Μια ηλεκτρονική ταμπέλα επιγραφή LED για βέλτιστα αποτελέσματα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα σήμανσης LED όπως κυλιόμενες πινακίδες LED, stand φαρμακείου LED, φίδι φαρμακείου LED ή lightbox LED για την καλύτερη προβολή των προϊόντων και των προσφορών του φαρμακείου.

Βρισκόμαστε στην Θεσσαλονίκη, κάνουμε αποστολή προϊόντων σε Ελλάδα και Κύπρο και παρέχουμε 2 χρόνια εγγύηση. Καλέστε μας στο +30 2315 00 22 99 για την δική σας πινακίδα επιγραφή LED, με το κατάλληλο σχέδιο στις ιδανικές διαστάσεις για το φαρμακείο σας.

Φωτογραφίες από επιγραφές LED φαρμακείου

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.

Για τιμές, ζήτηση προσφοράς ή για τηλεφωνική παραγγελία καλέστε μας στο +30 2315 00 22 99.

Γράμματα επιγραφών LED 3D

Οι φωτιζόμενες επιγραφές LED που κατασκευάζονται από τρισδιάστατα μεταλλικά γράμματα LED ξεχωρίζουν, αναδεικνύοντας με μοναδικό τρόπο το φαρμακείο ώστε να είναι ορατό από απόσταση. Τα γράμματα επιγραφών LED 3D μπορούν να κατασκευαστούν σε διαστάσεις, γραμματοσειρές και χρώματα με βάση τις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε φαρμακείου. Η τεχνολογία LED που χρησιμοποιείται στα φωτεινά γράμματα LED, τα οποία καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια και έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής, ενισχύει την εξαιρετική κατασκευή από ποιοτικά αδιάβροχα και ανθεκτικά υλικά.

Φωτογραφίες από γράμματα επιγραφών LED 3D

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.

Για τιμές, ζήτηση προσφοράς ή για τηλεφωνική παραγγελία καλέστε μας στο +30 2315 00 22 99.

Stand φαρμακείου LED ή σταυρός φαρμακείου LED stand

Το stand φαρμακείου LED ή επιγραφή σταυρός LED stand εγγυάται άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη μέρα τοποθέτησής του. Σκοπός του είναι να στρέφει την προσοχή των περαστικών στην βιτρίνα του φαρμακείου και να παρακινεί την επίσκεψή του. Στις μέρες μας ο καταναλωτής είναι "φοβισμένος" και έχει ανάγκη τη παρακίνηση για να ψωνίσει. Η αύξηση της επισκεψιμότητας επιτυγχάνεται μόνο με χρήση των κατάλληλων εργαλείων προώθησης. Η χρήση του stand φαρμακείου LED, είναι μία έξυπνη εμπορική κίνηση στην σκακιέρα της αγοράς. Η χρήση του δεν αποτελεί ρίσκο, λόγω της απόσβεσής του σε γρήγορο χρονικό διάστημα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά stand φαρμακείου LED:

  • Πλήρης τηλεχειρισμός
  • Πλάτος 58 εκ. Ύψος 95 εκ. Βάθος 40 εκ.
  • 5 standard προγράμματα
  • 8 βαθμίδες ρύθμισης φωτεινότητας
  • 10-50 ώρες αυτονομία σταυρού, ανάλογη με την ρύθμιση φωτεινότητας
  • 4ωρη φόρτιση με προστασία βραχυκυκλώματος
  • Σκελετός ανοδιομένου αλουμινίου (προφίλ Γερμανίας)
  • LED για 50.000 ώρες λειτουργίας
  • Αυτονομία σταυρού με μπαταρία μολύβδου 7ΑΗ

Βίντεο από stand φαρμακείου LED

Για τιμές, ζήτηση προσφοράς ή για τηλεφωνική παραγγελία καλέστε μας στο +30 2315 00 22 99.

Φίδι φαρμακείου LED

Το φίδι φαρμακείου ως παγκόσμιο σύμβολο της ιατρικής, γνωστό ως το σύμβολο του Ασκληπιού, χρησιμοποιείται συχνά σε φαρμακεία και χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας. Συμβολίζει την προστασία της υγείας, την δύναμη, την αναγέννηση και την Ιατρική. Αποτελεί ένα αναγνωρίσιμο στοιχείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αποτελεσματικό τρόπο για την σήμανση LED του φαρμακείου.

Φωτογραφίες από φίδι φαρμακείου LED

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.

Για τιμές, ζήτηση προσφοράς ή για τηλεφωνική παραγγελία καλέστε μας στο +30 2315 00 22 99.

Lightbox LED

Το lightbox LED αποτελεί μια αποτελεσματική μέθοδο διαφήμισης προϊόντων και χρησιμοποιείται σε φαρμακεία αλλά και σε κάθε είδους κατάστημα. Πρόκειται για μια φωτιζόμενη επιγραφή LED που απεικονίζει μια εκτυπωμένη εικόνα με τη βοήθεια της τεχνολογίας LED. Ένα lightbox LED είναι φωτεινό, ελαφρύ και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στην βιτρίνα, στο εσωτερικό του καταστήματος, σε τοίχο, σε ράφια, τραβώντας το βλέμμα των πελατών και αυξάνοντας τις πωλήσεις. Οι εικόνες που απεικονίζονται σε ένα lightbox LED μπορούν να αλλάξουν εύκολα, διευκολύνοντας την διαφήμιση των προϊόντων ανάλογα με τις ανάγκες του καταστήματος. Το lightbox LED κατασκευάζεται σε διάφορα μεγέθη και στις καλύτερες τιμές της αγοράς, από ποιοτικά υλικά με μέγιστη απόδοση φωτεινότητας και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Φωτογραφίες από lightbox LED

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.

Για τιμές, ζήτηση προσφοράς ή για τηλεφωνική παραγγελία καλέστε μας στο +30 2315 00 22 99.