• 2315002299
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σταυροί φαρμακείου LED

Σταυρός φαρμακείου LED MATRIX 3D

Ηλεκτρονικός σταυρός φαρμακείου LED MATRIX. Λειτουργεί ως ένας πίνακας προβολής με ενδείξεις κειμένου, σχημάτων και μηνυμάτων με δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας και των εφέ κίνησης. Κάνει το φαρμακείο ορατό από απόσταση μέρα και νύχτα. Ο χειρισμός του γίνεται με πρόγραμμα Η/Υ.

Σταυρός φαρμακείου LED MATRIX

Σταυρός φαρμακείου LED 100cm

Ηλεκτρονικός σταυρός φαρμακείου LED μεγάλου μεγέθους 100cm, αναπόσπαστο κομμάτι του εξοπλισμού κάθε φαρμακείου. Φωτεινός και ορατός από μεγάλη απόσταση, με χειρισμό απλό και εύκολο με τηλεχειριστήριο, αδιάβροχος και ενεργειακά αποδοτικός.

Σταυρός φαρμακείου LED 100cm

Σταυρός φαρμακείου LED 90cm

Ηλεκτρονικός σταυρός φαρμακείου LED μεγάλου μεγέθους 90cm, αναπόσπαστο κομμάτι του εξοπλισμού κάθε φαρμακείου. Φωτεινός και ορατός από μεγάλη απόσταση, με χειρισμό απλό και εύκολο με τηλεχειριστήριο, αδιάβροχος και ενεργειακά αποδοτικός.

Σταυρός φαρμακείου LED 90cm

Σταυρός φαρμακείου LED 70cm

Ηλεκτρονικός σταυρός φαρμακείου LED μεσαίου μεγέθους 70cm, αναπόσπαστο κομμάτι του εξοπλισμού κάθε φαρμακείου. Φωτεινός και ορατός από μεγάλη απόσταση, με χειρισμό απλό και εύκολο με τηλεχειριστήριο, αδιάβροχος και ενεργειακά αποδοτικός.

Σταυρός φαρμακείου LED 70cm

Σταυρός φαρμακείου LED 45cm

Ηλεκτρονικός σταυρός φαρμακείου LED μικρού μεγέθους 45cm, ιδανικός ως δεύτερος συμπληρωματικός σταυρός φαρμακείου, αλλά και ως κύριος σταυρός για εκείνους που θέλουν μια οικονομική και ενεργειακά αποδοτική λύση για την προβολή του φαρμακείου τους.

Σταυρός φαρμακείου LED 45cm

Σταυρός φαρμακείου LED με λογότυπο 90cm

Ηλεκτρονικός σταυρός φαρμακείου LED μεσαίου μεγέθους 90cm με λογότυπο. Διαθέτει σταθερά φωτεινά γράμματα με το όνομα του φαρμακείου, είναι φωτεινός και ορατός από μεγάλη απόσταση,με αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες και μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο χειρισμός του γίνεται με τηλεχειριστήριο.

Σταυρός φαρμακείου LED λογότυπο 90cm

Σταυρός φαρμακείου LED μήνυμα 90cm

Ηλεκτρονικός σταυρός φαρμακείου LED μεγάλου μεγέθους 90cm με μήνυμα, διαθέτει κεντρικό τμήμα με κυλιόμενο μήνυμα LED. Φωτεινός και ορατός από απόσταση, με άριστες προδιαγραφές και αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Χειρισμός σταυρού με τηλεχειριστήριο και μηνύματος με πρόγραμμα Η/Υ.

Σταυρός φαρμακείου LED μήνυμα 90cm

Σταυρός φαρμακείου LED ρολόι 105cm

Ηλεκτρονικός σταυρός φαρμακείου LED μεγάλου μεγέθους με ρολόι 105cm. Διαθέτει ηλεκτρονικές ενδείξεις ώρας, ημερομηνίας και θερμοκρασίας, σχέδιο με τέσσερις μικρούς σταυρούς και ρολόι στο κέντρο. Δυνατότητα ρύθμισης φωτεινότητας και χρήση τρικ κίνησης εύκολα με τηλεχειριστήριο.

Σταυρός φαρμακείου LED ρολόι 105cm

Σταυρός ιατρείου LED 105cm

Ηλεκτρονικός σταυρός ιατρείου LED μεγάλου μεγέθους 105cm, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποτελεσματική προβολή και διαφήμιση κάθε ιατρείου ή κλινικής, δείχνοντας τη θέση του σε κάθε συνθήκη ορατότητας και κάθε ώρα της ημέρας ή της νύχτας. Ο χειρισμός του σταυρού γίνεται με τηλεχειριστήριο.

Σταυρός ιατρείου LED

Η ExpoLedTeam

Σχεδιασμός και κατασκευή φωτεινών πινακίδων, επιγραφών και ταμπελών τεχνολογίας LED, σταυρών φαρμακείου LED, κυλιόμενων πινακίδων LED, έγχρωμων πινακίδων LED και LED video walls.

 

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 
09:00 - 14:00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:
09:00 - 14:00 και 17:00 - 19:30
Κυριακή:
ΚΛΕΙΣΤΑ

Επικοινωνία

Τηλ: +30 2314 009421
Τηλ: +30 2315 002299
Κιν: +30 6948 789010
E-mail: [email protected]
Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 3, Μενεμένη, ΤΚ 56122, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Vertical Banner trans

MENU