• 2315002299
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έγχρωμες Πινακίδες Ταμπέλες LED - LED Video Walls


Έγχρωμες πινακίδες LED RGB - RGB LED video walls

Ο πιο δυναμικός και αποτελεσματικός τρόπος για να περάσει ένα μήνυμα στον καταναλωτή είναι η οπτικοποίηση, γεγονός που αποδεικνύεται από την κυριαρχία της απεικόνισης video στον χώρο του marketing.

Οι έγχρωμες πινακίδες επιγραφές LED RGB αποτελούν το απόλυτο διαφημιστικό εργαλείο για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Η απεικόνιση έγχρωμων - πολύχρωμων στατικών ή κινούμενων μηνυμάτων LED κινεί το ενδιαφέρον και κρατά την προσοχή, περνώντας έτσι άμεσα το διαφημιστικό μήνυμα.

Οι έγχρωμες πινακίδες επιγραφές LED διακρίνονται σε δυο τύπους, έγχρωμες πινακίδες LED RGB κυλιόμενων μηνυμάτων και γιγαντοοθόνες LED RGB (LED video walls) ή έγχρωμοι ηλεκτρονικοί πίνακες LED RGB.


Έγχρωμες πινακίδες LED RGB κυλιόμενων μηνυμάτων

Οι έγχρωμες πινακίδες LED RGB κυλιόμενων μηνυμάτων λειτουργούν όπως οι απλές μονόχρωμες κυλιόμενες πινακίδες LED, απεικονίζοντας κυλιόμενα διαφημιστικά ή ενημερωτικά μηνύματα με εφέ κίνησης.

Δίνουν όμως μια νέα διάσταση στην απεικόνιση της πληροφορίας, καθώς τα μηνύματα LED αποτελούνται από έγχρωμο κείμενο και εικόνες με ρεαλιστικά εφέ που προβάλλουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσφορές της επιχείρησης.

Η έγχρωμη απεικόνιση είναι αναμφισβήτητα πιο εντυπωσιακή στο μάτι και κάνει πιο ρεαλιστική την απεικόνιση μηνυμάτων με εικόνα.

Οι έγχρωμες πινακίδες LED RGB κυλιόμενων μηνυμάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλούς επαγγελματικούς χώρους, όπως φαρμακεία, ΟΠΑΠ και ΟΠΑΠ PLAY, κομμωτήρια, γραφεία, επιχειρήσεις εστίασης και κάθε είδους κατάστημα, παρέχοντας την διαφημιστική πληροφορία και κρατώντας το ενδιαφέρον του καταναλωτή.

Βρισκόμαστε στην Θεσσαλονίκη, κάνουμε αποστολή προϊόντων σε Ελλάδα και Κύπρο και παρέχουμε 2 χρόνια εγγύηση. Καλέστε μας στο +30 2315 002299 για την δική σας έγχρωμη πινακίδα LED RGB στις ιδανικές διαστάσεις για το κατάστημά σας.


Έγχρωμες πινακίδες LED RGB

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.


Για τιμές, ζήτηση προσφοράς ή για τηλεφωνική παραγγελία καλέστε μας στο +30 2315 00 22 99.


Γιγαντοοθόνες LED RGB (LED video walls RGB)

Τα μοναδικά, δυναμικά γεγονότα μοιράζονται ένα κοινό στοιχείο: αρχίζουν με ένα μεγάλο όραμα. Η κάθε εκδήλωση, με τα σωστά δυναμικά εργαλεία προβολής, μπορεί να είναι συναρπαστική και αξέχαστη για τους συμμετέχοντες.

Οι γιγαντοοθόνες LED RGB (LED video walls RGB) ή έγχρωμοι ηλεκτρονικοί πίνακες LED RGB (full color LED displays) προβάλλουν έγχρωμη στατική εικόνα ή έγχρωμο video, αποτελώντας ένα εξαιρετικά δυναμικό και εντυπωσιακό εργαλείο προβολής με τεχνολογία LED. Στην ουσία είναι το μέλλον της διαφήμισης και προβολής σε εξωτερικούς χώρους. Το διαφημιστικό μήνυμα και η εταιρική ταυτότητα κάθε είδους επιχείρησης μπορεί να απεικονιστεί με άριστο και εντυπωσιακό τρόπο.

Οι γιγαντοοθόνες LED RGB χρησιμοποιούνται παγκοσμίως σε κάθε περίπτωση που απαιτείται προβολή μεγάλων διαστάσεων, όπως σε εκθέσεις, events, εταιρικές εκδηλώσεις, αθλητικές εκδηλώσεις, συναυλίες, αλλά και σε εκδηλώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις, εορταστικά δείπνα ή τηλεοπτικές εκπομπές.

Οι γιγαντοοθόνες LED RGB διακρίνονται σε δύο κατηγορίες:

 • LED video walls RGB εσωτερικού χώρου, με πιο χαμηλή φωτεινότητα και υψηλότερη ανάλυση για θέαση από μικρές αποστάσεις σε τεχνητό φως
 • LED video walls RGB εξωτερικού χώρου με υψηλή φωτεινότητα και συνήθως χαμηλότερη ανάλυση για θέαση από μεγάλες αποστάσεις σε φυσικό φως ή σε σκοτάδι, με στεγανοποίηση για αντοχή στις καιρικές συνθήκες

Στην ExpoLedTeam κατασκευάζουμε full color LED displays και LED video walls, εσωτερικού χώρου ή εξωτερικού χώρου, για μικρές και μεγάλες αποστάσεις θέασης.

Παρέχουμε τις δυνατότητες:

 • αγοράς full color LED displays ή LED video walls, για επιχειρήσεις που θέλουν να αναδείξουν με μοναδικό τρόπο τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους
 • ενοικίασης full color LED displays και LED video walls, για εκδηλώσεις και events που απαιτούν εντυπωσιακή εσωτερική ή εξωτερική προβολή συγκεκριμένου χρόνου

Βρισκόμαστε στην Θεσσαλονίκη, κάνουμε αποστολή προϊόντων σε Ελλάδα και Κύπρο και παρέχουμε 2 χρόνια εγγύηση. Καλέστε μας στο +30 2315 002299 για το δικό σας LED video wall LED RGB στις ιδανικές διαστάσεις για το κατάστημά σας.


Έγχρωμες πινακίδες LED RGB και RGB LED walls στη Horeca 2019

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.


Έγχρωμες πινακίδες LED RGB και RGB LED walls στη Horeca 2018

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.


Έγχρωμο LED wall P2.5

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.


Για τιμές, ζήτηση προσφοράς ή για τηλεφωνική παραγγελία καλέστε μας στο +30 2315 00 22 99.Πρόγραμμα λειτουργίας πινακίδας LED

 • Δωρεάν πρόγραμμα λειτουργίας πινακίδας με την αγορά της
 • Προγραμματισμός πρώτου μηνύματος από εμάς δωρεάν
 • Δυνατότητα προγραμματισμού ενεργοποίησης-απενεργοποίησης πινακίδας 
 • Δυνατότητα εβδομαδιαίου προγραμματισμού μηνυμάτων 
 • Δυνατότητα αποθήκευσης έως και 200 προγράμματα
 • Δυνατότητα προγραμματιζόμενης φωτεινότητας πινακίδας
 • Περισσότερα απο 100 τρίκ για εμφάνιση μηνυμάτων
 • Ένδειξη ημερομηνίας-ώρας
 • Ένδειξη θερμοκρασίας-υγρασίας (με προσθήκη αισθητήρα)

Η εταιρεία μας

Βρισκόμαστε στην Θεσσαλονίκη και κάνουμε αποστολή προϊόντων σε Ελλάδα και Κύπρο. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Ελλάδα και παρέχουμε 2 χρόνια γραπτή εγγύηση. Καλέστε μας στο +30 2315 00 22 99 για την δική σας πινακίδα επιγραφή LED, με το κατάλληλο σχέδιο στις ιδανικές διαστάσεις για το κατάστημά σας, σε χαμηλές τιμές χονδρικής.

Παροχές

 • Σχεδιασμός-κατασκευή σήμανσης LED
 • Εξοπλισμός φαρμακείου LED
 • Ειδικές κατασκευές LED
 • LED Video Walls
 • Χαμηλές τιμές χονδρικής
 • Εγγύηση 2 χρόνων 
 • Πώληση χονδρική & λιανική
 • Ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη

Η ExpoLedTeam

Σχεδιασμός και κατασκευή φωτεινών πινακίδων, επιγραφών και ταμπελών τεχνολογίας LED, σταυρών φαρμακείου LED, κυλιόμενων πινακίδων LED, έγχρωμων πινακίδων LED και LED video walls.

 

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 
09:00 - 14:00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:
09:00 - 14:00 και 17:00 - 19:30
Κυριακή:
ΚΛΕΙΣΤΑ

Επικοινωνία

Τηλ: +30 2314 009421
Τηλ: +30 2315 002299
Κιν: +30 6948 789010
E-mail: [email protected]
Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 3, Μενεμένη, ΤΚ 56122, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Vertical Banner trans

© 2023 ExpoLedTeam. All Rights Reserved.

MENU