• 2315002299
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πινακίδες Επιγραφές Τύπου Πυλώνα


Επιγραφές LED κάθετες τύπου πυλώνα

Φωτεινές επιγραφές LED τύπου πυλώνα με κάθετη δομή και τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο, ιδανικές για να κάνουν το κάθε κατάστημα εμφανές σε μεγαλύτερη απόσταση μέρα και νύχτα. Ένας φωτεινός πυλώνας LED αποτελεί δυνατό διαφημιστικό μέσο που μπορεί να παρέχει αναγνωρισιμότητα και να αυξάνει τους πελάτες σε επιχειρήσεις όπως φαρμακεία, βενζινάδικα, εμπορικά καταστήματα. Κατασκευή κάθετων επιγραφών LED τύπου πυλώνα με βάση τις ανάγκες του επαγγελματία, ποιοτικές και ανθεκτικές, σε χαμηλές τιμές. Η επιγραφή LED τύπου πυλώνα κατασκευάζεται με τις προδιαγραφές του επαγγελματία, με δυνατότητα δημιουργίας γραμμάτων σε διάφορες γλώσσες και γραμματοσειρές, σε κατάλληλο ύψος και πάχος γραμμάτων. Οι φωτιζόμενες επιγραφές LED πυλώνες είναι αδιάβροχες με αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες και διαθέτουν υψηλή ποιότητα υλικών. Οι κάθετες επιγραφές LED μπορούν να συνδυαστούν με άλλα προϊόντα σήμανσης LED, όπως κυλιόμενες πινακίδες LED, επιγραφές φαρμακείων LED, ψηφία ένδειξης τιμών LED για βενζινάδικα ή με σταυρούς φαρμακείων LED για βέλτιστη διαφήμιση και προβολή που ενισχύει την εμπορική επιτυχία του καταστήματος.

Βρισκόμαστε στην Θεσσαλονίκη, κάνουμε αποστολή προϊόντων σε Ελλάδα και Κύπρο και παρέχουμε 2 χρόνια εγγύηση. Καλέστε μας στο +30 2315 00 22 99 για την δική σας πινακίδα επιγραφή LED, με το κατάλληλο σχέδιο στις ιδανικές διαστάσεις για το κατάστημά σας.


Φωτογραφίες από επιγραφές LED τύπου πυλώνα

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.


Για τιμές, ζήτηση προσφοράς ή για τηλεφωνική παραγγελία καλέστε μας στο +30 2315 00 22 99.Η εταιρεία μας

Βρισκόμαστε στην Θεσσαλονίκη και κάνουμε αποστολή προϊόντων σε Ελλάδα και Κύπρο. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Ελλάδα και παρέχουμε 2 χρόνια γραπτή εγγύηση. Καλέστε μας στο +30 2315 00 22 99 για την δική σας πινακίδα επιγραφή LED, με το κατάλληλο σχέδιο στις ιδανικές διαστάσεις για το κατάστημά σας, σε χαμηλές τιμές χονδρικής.

Παροχές

  • Σχεδιασμός-κατασκευή σήμανσης LED
  • Εξοπλισμός φαρμακείου LED
  • Ειδικές κατασκευές LED
  • LED Video Walls
  • Χαμηλές τιμές χονδρικής
  • Εγγύηση 2 χρόνων 
  • Πώληση χονδρική & λιανική
  • Ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη

Η ExpoLedTeam

Σχεδιασμός και κατασκευή φωτεινών πινακίδων, επιγραφών και ταμπελών τεχνολογίας LED, σταυρών φαρμακείου LED, κυλιόμενων πινακίδων LED, έγχρωμων πινακίδων LED και LED video walls.

 

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 
09:00 - 14:00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:
09:00 - 14:00 και 17:00 - 19:30
Κυριακή:
ΚΛΕΙΣΤΑ

Επικοινωνία

Τηλ: +30 2314 009421
Τηλ: +30 2315 002299
Κιν: +30 6948 789010
E-mail: [email protected]
Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 3, Μενεμένη, ΤΚ 56122, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Vertical Banner trans

© 2023 ExpoLedTeam. All Rights Reserved.

MENU