Expoteam - pinakides-led.gr
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Shopping cart
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η διαδικασία αγοράς των προϊόντων της Expoteam

Η Expoteam αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την κατασκευή πινακίδων, επιγραφών και ταμπελών LED καταστημάτων, γραφείων και επαγγελματικών χώρων κάθε είδους, σταυρών φαρμακείου LED, ηλεκτρονικών πινακίδων κυλιόμενων μηνυμάτων LED και έγχρωμων οθονών LED.

Είτε έχετε επιγραφή, πινακίδα ή ταμπέλα στην επιχείρηση σας και θέλετε να την αλλάξετε με μια νέα λύση υψηλής φωτεινότητας και ποιότητας που παρέχει αξιόλογη εξοικονόμηση ενέργειας σε χαμηλή τιμή είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια καινούργια οικονομική και ποιοτική επιγραφή, πινακίδα ή ταμπέλα, έχουμε τη λύση για εσάς στις χαμηλότερες τιμές χονδρικής και λιανικής.

Οι φαρμακοποιοί μπορούν να αναβαθμίσουν το φαρμακείο τους με την αγορά ενός νέου ηλεκτρονικού σταυρού LED, ποιοτικού και εύκολου στο χειρισμό.

Σε κάθε περίπτωση, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση για τον επαγγελματικό σας χώρο.


Διαδικασία αγοράς

Η διαδικασία αγοράς είναι η ακόλουθη:

 • Επικοινωνία: Επικοινωνείτε μαζί μας για να μας πείτε το προϊόν ή τα προϊόντα που θέλετε. Μπορεί να είναι κάτι που σκεφτήκατε ή είδατε εσείς ή κάποιο από τα δείγματα που παρέχουμε στην ιστοσελίδα μας.
 • Σχεδιασμός: Σχεδιάζουμε το προϊόν με βάση τις προδιαγραφές σας. Προαιρετική αποστολή δείγματος σε ηλεκτρονική μορφή.
 • Επιβεβαίωση της παραγγελίας: Για επιβεβαίωση της παραγγελίας, σας αποστέλλουμε με fax ή email το δελτίο παραγγελίας με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας. Μας στέλνετε πίσω το δελτίο παραγγελίας υπογεγραμμένο εντός 3 ημερών.
 • Κατασκευή: Μετά την κατάθεση της προκαταβολής, ξεκινάει η κατασκευή του προϊόντος με βάση τις απαιτήσεις σας. Στην κατασκευή περιλαμβάνεται και έλεγχος σωστής λειτουργίας του προϊόντος. Ολοκλήρωση της κατασκευής εντός 10 ημερολογιακών ημερών εκτός από την περίπτωση ειδικών κατασκευών.
 • Πληρωμή και αποστολή: Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται είτε πριν την αποστολή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος. Για τις αποστολές προϊόντων εντός Ελλαδας παρέχεται η δυνατότητα courier ή μεταφορικής. Για αποστολές στην Κύπρο χρησιμοποιείται κυρίως μεταφορά με αεροπλάνο.

Σε περίπτωση που θέλετε να υπαναχωρήσετε στην παραγγελία σας, δυνατότητα επιστροφής του προϊόντος σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από τη μέρα της παραλαβής του και επιστροφή των χρημάτων σας.

Δυο χρόνια γραπτή εγγύηση για όλες τις επιγραφές, πινακίδες, ταμπέλες και σταυρούς LED.


Service και εγγύηση προϊόντων

 • Η Expoteam παρέχει δυο χρόνια γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας για όλα τα προϊόντα της. Στην εγγύηση αυτή βεβαιώνεται ότι τα μηχανικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματά των προϊόντων της έχουν δοκιμαστεί στο εργαστήριο μετά την κατασκευή τους και δεν έχουν ελαττώματα στην λειτουργία, αν χρησιμοποιούνται υπό κανονικές συνθήκες λειτουργίας, για ένα διάστημα δύο ετών από την αρχική ημερομηνία της αγοράς.
 • Σε περίπτωση που ο πελάτης αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα χειρισμού ή λειτουργίας με τα προϊόντα της Expoteam, εντός ή εκτός εγγύησης, μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία. Αν διαπιστωθεί από την Expoteam ότι το προϊόν της χρειάζεται επισκευή ή αντικατάσταση, γίνεται τηλεφωνική συνεννόηση για την αποστολή του προϊόντος στο εργαστήριο της.
 • Η Expoteam δίνει την δυνατότητα τεχνικού ελέγχου και συντήρησης των προϊόντων της εντελώς δωρεάν ένα μήνα πριν τη λήξη της εγγύησης, κατόπιν αιτήματος του πελάτη.
 • Στα προϊόντα εκτός εγγύησης, μετά την πάροδο δυο ετών από την αρχική ημερομηνία της αγοράς, η Expoteam συνεχίζει να παρέχει ανταλλακτικά και service για όλη την διάρκεια της ζωής των προϊόντων.
 • Σε περίπτωση που στον πελάτη αποσταλεί προϊόν που δεν έχει τα χαρακτηριστικά όπως αυτά αναγράφονται στο δελτίο παραγγελίας του, η Expoteam το αντικαθιστά το συντομότερο δυνατόν, με το προϊόν που έχει παραγγείλει ο πελάτης και χωρίς αυτός να επιβαρυνθεί με τα έξοδα αντικατάστασης. Η Expoteam θα αναλαμβάνει τον κίνδυνο για κάθε ζημία κατά τη μεταφορά, μέχρις ότου το προϊόν περιέλθει στην κατοχή του πελάτη.
 • Σε περίπτωση που στον πελάτη αποσταλεί προϊόν ελαττωματικό, η Expoteam το επισκευάζει ή αντικαθιστά το συντομότερο δυνατόν, με ίδιο προϊόν που λειτουργεί σωστά χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Η Expoteam θα αναλαμβάνει τον κίνδυνο για κάθε ζημία κατά τη μεταφορά, μέχρις ότου το προϊόν περιέλθει στην κατοχή του πελάτη.
 • Στο service της Expoteam δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα ηλεκτρολόγου, τα έξοδα αφαίρεσης του προϊόντος από το σημείο τοποθέτησης, τα έξοδα επανατοποθέτησης του προϊόντος και τα έξοδα μεταφοράς, τα οποία επιβαρύνουν τον πελάτη, ο οποίος έχει την ευθύνη παράδοσης του προϊόντος στην έδρα της Expoteam με την αρχική του συσκευασία.

Υπαναχώρηση παραγγελίας και επιστροφή χρημάτων

 • Η Expoteam θα πρέπει να παραλάβει από τον πελάτη τα προϊόντα που επιστρέφονται εντός του διαστήματος 14 ημερών, στην κατάσταση που τα απέστειλε και σε συσκευασία αντίστοιχη με την αρχική. Η επιστροφή προϊόντων με φθορές και βλάβες που δεν προέρχονται από την αρχική κατασκευή τους υποδηλώνει ότι το προϊόν χρησιμοποιήθηκε και δεν ισχύει το δικαίωμα υπαναχώρησης. Ο πελάτης δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει τα προϊόντα που παρέλαβε προτού αποφασίσει να υπαναχωρήσει από την αγορά. Το δικαίωμα υπαναχώρησης δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα να ελέγξει το προϊόν όπως θα το έκανε σε ένα κατάστημα, όχι να το χρησιμοποιήσει ελεύθερα για 14 ημέρες. Στην περίπτωση των προϊόντων της Expoteam, ο πελάτης μπορεί να ελέγξει την μορφή και την λειτουργία τους για να επιβεβαιώσει ότι λειτουργούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές που υπάρχουν στο δελτίο παραγγελίας, αλλά στην περίπτωση που κάνει τοποθέτηση και κανονική χρήση του προϊόντος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφής χρημάτων.
 • Ο πελάτης έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης στην παραγγελία του και επιστροφή των χρημάτων του. Η υπαναχώρηση ισχύει για κοινοποίηση της αίτησης υπαναχώρησης και επιστροφή του προϊόντος στην Expoteam σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από τη μέρα της παραλαβής του. Αν η 14η μέρα συμπίπτει με αργία, μετατίθεται στην επόμενη εργάσιμη μετά την αργία. Για κοινοποίηση της υπαναχώρησης, πρέπει ο πελάτης να αποστείλει το τυποποιημένο πανευρωπαϊκό έγγραφο υπαναχώρησης παραγγελίας συμπληρωμένο με τα στοιχεία του μέσω fax και να αποστείλει τα προϊόντα που θέλει να επιστρέψει στην διεύθυνση της Expoteam, ή να αποστείλει το έγγραφο υπαναχώρησης μαζί με τα προϊόντα που θέλει να επιστρέψει στην διεύθυνση της Expoteam. Το έντυπο αυτό μπορεί να το στείλει η Expoteam στον πελάτη κατόπιν αιτήσεως του μέσω fax ή συστημένο ταχυδρομικά. Ημερομηνία υπαναχώρησης θεωρείται η ημερομηνία αποστολής του fax ή η ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου. Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος σε περίπτωση υπαναχώρησης επιβαρύνουν τον πελάτη. Η Expoteam οφείλει να επιστρέψει τον πελάτη τα χρήματα του μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή της κοινοποίησης υπαναχώρησης, αλλά μπορεί να καθυστερήσει την επιστροφή εάν δεν έχει λάβει πίσω τα προϊόντα που απέστειλε στον πελάτη ή απόδειξη για την αποστολή τους προς την εταιρεία.
 • Ο πελάτης δεν έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης στην παραγγελία του σε περίπτωση που δεν αγοράσει έτοιμο προϊόν, αλλά παραγγείλει ένα προϊόν με εξατομικευμένα χαρακτηριστικά, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και απαιτήσεις του, για παράδειγμα πινακίδες με ειδικές διαστάσεις, μηνύματα, χρώματα και λογότυπα, εκτός από τις συγκεκριμένες περιπτώσεις:
  • Αν το προϊόν που παρέλαβε δεν διαθέτει τα χαρακτηριστικά που ζήτησε και τα οποία αναγράφονται αναλυτικά στο δελτίο παραγγελίας.
  • Αν δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία της παραγωγής του προϊόντος.
  • Αν επιμηκύνεται αδικαιολόγητα ο συμφωνημένος χρόνος παράδοσης για λόγους που δεν οφείλονται στην μεταφορά – αποστολή του προϊόντος.
 • Μετά την πάροδο των 14 ημερών που υπάρχει το δικαίωμα υπαναχώρησης, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Η Expoteam, σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος δίνει στον πελάτη την δυνατότητα service κατόπιν συνεννοήσεως ή αντικατάσταση του προϊόντος σε περίπτωση εκτεταμένης βλάβης του προϊόντος που προέρχεται από την κατασκευή και όχι από την χρήση, με δικά της έξοδα.

Αναμενόμενη λειτουργία LEDs

Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά των LEDs που δίνονται από τον κατασκευαστή, η αναμενόμενη λειτουργία των LEDs περιλαμβάνει ποσοστό αστοχίας μέχρι και 10% στον πρώτο χρόνο λειτουργίας τους. Συνεπώς, στον πρώτο χρόνο λειτουργίας η μερική ή ολική μείωση φωτεινότητας ποσοστού μέχρι και 10% των LEDs θεωρείται φυσιολογική. Κατά την διάρκεια της εγγύησης, η Expoteam αναλαμβάνει δωρεάν την αντικατάσταση των LEDs με μερική ή ολική μείωση φωτεινότητας της πινακίδας, επιγραφής, ταμπέλας ή σταυρού LED. Τα έξοδα μεταφοράς χρεώνονται στον πελάτη.

Με την αγορά προϊόντος από την EXPOteam δηλώνετε αυτόματα ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης της. Σε περίπτωση που δε συμφωνείτε με τους όρους χρήσης ΜΗΝ αγοράσετε τα προϊόντα της.

Η EXPOTEAM

Σχεδιασμός και κατασκευή φωτεινών πινακίδων, επιγραφών και ταμπελών τεχνολογίας LED, σταυρών φαρμακείου LED, κυλιόμενων πινακίδων LED, έγχρωμων πινακίδων LED και LED video walls

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ: +30 2314 009421
Τηλ: +30 2315 002299
Κιν: +30 6948 789010
E-mail: info@pinakides-led.gr
Διεύθυνση:
Αγίας Παρασκευής 3,
Μενεμένη, ΤΚ 56122
Θεσσαλονίκη

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 
09:00 - 14:00

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:
09:00 - 14:00 και 17:00 - 19:30

Κυριακή:
ΚΛΕΙΣΤΑ