• 2315002299
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όροι Χρήσης


Όροι χρήσης

Η εταιρεί με επωνυμία ΤΕΡΖΗΣ ΤΗΛ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ(Α.Φ.Μ. 127343104, ΔΟΥ Αμπελοκήπων, αρ. ΓΕΜΗ 162301604000) και με διακριτικό τίτλο ExpoLedTeam, εφεξής αποκαλούμενη ExpoLedTeam, με έδρα την διεύθυνση Αγίας Παρασκευής 3, Τ.Κ. 56122, Μενεμένη Θεσσαλονίκης, είναι ο κάτοχος και διαχειριστής του ιστοτόπου www.pinakides-led.gr. Στην παρούσα ενότητα σας γνωστοποιούμε τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης του συνόλου του περιεχομένου και των υπηρεσιών του ιστοτόπου www.pinakides-led.gr. Παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά.

Γενικά

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών πού παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη (αποκαλούμενου και ως πελάτη), από τον ιστότοπο www.pinakides-led.gr ιδιοκτησίας της εταιρείας ExpoLedTeam, προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου του συγκεκριμένου ιστοτόπου. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του ιστοτόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του. 

Η ExpoLedTeam διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους χρήσης. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του ιστοτόπου www.pinakides-led.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

Γενικοί Όροι

Σκοπός της ExpoLedTeam είναι η κατά το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Ο συγκεκριμένος ιστότοπος διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα (εφεξής αποκαλούμενο και e-shop) και δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες όσο και σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου, να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η ExpoLedTeam, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλος ο σχεδιασμός των ιστοσελίδων του ιστοτόπου, το κείμενο, τα γραφικά, τα βίντεο, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτού, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ExpoLedTeam και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Επιφυλασσόμενων όλων των δικαιωμάτων, κάθε κείμενο ή εικόνα ή σήμα, είναι καταχωρημένο και χρησιμοποιείται στον παρόν ιστότοπο, κατόπιν αδείας του αντίστοιχου ιδιοκτήτη του. Επίσης η ExpoLedTeam διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης μέρους η του συνόλου του περιεχομένου χωρίς προειδοποίηση.

Η αντιγραφή και χρήση του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του ιστοτόπου, για σκοπούς εμπορικούς, χωρίς την ρητή έγγραφη άδεια της ExpoLedTeam, θεωρείται παράνομη και διώκεται ποινικά σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε περίπτωση που θέλετε να αντιγράψετε μέρος του υλικού του ιστοτόπου, αυτό θα πρέπει να γίνεται καθαρά και μόνο για προσωπική χρήση.

Η δημοσίευση στο Διαδίκτυο μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου του ιστοτόπου, για σκοπούς εμπορικούς, χωρίς την ρητή έγγραφη άδεια της ExpoLedTeam, θεωρείται παράνομη και διώκεται ποινικά. Σε περίπτωση που αντίγραφο κάποιου στοιχείου του ιστοτόπου δημοσιευτεί στο Διαδίκτυο για προσωπική χρήση, θα πρέπει να αναφέρει καθαρά και ρητά τον υπερσύνδεσμο που δείχνει την ακριβή προέλευση του υλικού.

Τα γραφικά και βίντεο που υπάρχουν στον ιστότοπο ανήκουν στην ExpoLedTeam και απεικονίζουν προϊόντα της. Σε κάθε κατηγορία προϊόντων απεικονίζονται ορισμένα προϊόντα, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις είναι ενδεικτικά, δηλαδή το προϊόν που απεικονίζουν ενδέχεται να διαφέρει εμφανισιακά από το προϊόν που δίνεται στον πελάτη, επειδή τα προϊόντα μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις προδιαγραφές του πελάτη και συνεπώς διαφέρουν ανάλογα την περίπτωση.

Η χρήση του παρόντος ιστοτόπου έγκειται στην δική σας ευθύνη. Αυτό σημαίνει πως η ExpoLedTeam δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, για οποιεσδήποτε επακόλουθες, άμεσες, τυχαίες, έμμεσες, ποινικές ή ειδικές ζημίες μπορεί να υποστεί ο επισκέπτης του ιστοτόπου κατά την επίσκεψή του, σχετικές με τη χρήση, την αδυναμία χρήσης ή την ύπαρξη σφαλμάτων ή παραλείψεων στο περιεχόμενο του ιστοτόπου.

Στον ιστότοπο μπορεί κατά καιρούς να περιλαμβάνονται υπερσύνδεσμοι οι οποίοι παραπέμπουν σε άλλους ιστοτόπους. Ο λόγος χρήσης αυτών των υπερσυνδέσμων είναι για την παροχή επιπλέον πληροφοριών και σε ουδεμία περίπτωση σημαίνει πως η ExpoLedTeam φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοτόπων αυτών.

Η χρήση του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου μπορεί να γίνει μόνο με τον τρόπο που καθορίζεται στους παρόντες όρους χρήσης. Η παραβίαση αυτών των όρων χρήσης συνιστά παραβίαση των διατάξεων της ελληνικής και ξένης νομοθεσίας περί δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, και δίνει το δικαίωμα στην ExpoLedTeam να ζητήσει να ληφθούν νομικά μέτρα για την προστασία αυτών των δικαιωμάτων.

Εμπορεύσιμα Είδη - Διαθεσιμότητα - Χαρακτηριστικά

Τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα, τα χαρακτηριστικά τους, οι τιμές και το διαθέσιμο απόθεμά τους, βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pinakides-led.gr και είναι προσβάσιμα σε όλους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του προϊόντος. Η εταιρεία μας εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σχετικά με τη διαθεσιμότητά ή μη των προϊόντων, δε φέρει όμως καμία ευθύνη για τη διαθεσιμότητά τους. Η εταιρεία μας καταβάλλει καθημερινά όλες τις δυνατές προσπάθειες έτσι ώστε να παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν (τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμές, κτλ.). Ωστόσο, προκειμένου να περιοριστούν τυχόν λάθη, θα σας συνιστούσαμε πριν την οποιαδήποτε ολοκλήρωση αγοράς σας, να επικοινωνείτε μαζί μας σε περιπτώσεις που οι τιμές ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό του προϊόντος είναι πέραν των συνηθισμένων και λογικών. Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα σε κάθε προϊόν, υπάρχει η τιμή άνευ Φ.Π.Α. αλλά και η τιμή στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο εκάστοτε ισχύον ΦΠΑ. Σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η αγορά σας γίνει με τιμολόγιο, οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ. Η εταιρείας μας επιφυλάσσεται του δικαιώματός της, να αναπροσαρμόζει τις τιμές του ηλεκτρονικού της καταστήματος, χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Παραγγελία Προϊόντων και προστασία καταναλωτή

Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του ιστοτόπου www.pinakides-led.gr αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ' αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα) και των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003) και την Απόφαση 31619 ΦΕΚ 969/22.3.2017 καθώς και της προσαρμογής της Ελληνικής νομοθεσίας προς την Οδηγία 2011/83/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2011, σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών, τη τροποποίηση της οδηγίας 93/13/ΕΟΚ του Συμβουλίου και της οδηγίας 1999/44/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και τη κατάργηση της οδηγίας 85/577/ΕΟΚ του Συμβουλίου και της οδηγίας 97/7/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, η οποία δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αριθμό L 304 της 22.11.2011 όπως αυτή τέθηκε σε ισχύ από την 13/06/2014.

Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δε τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νόμιμους εκπροσώπους νομικών προσώπων. Η εταιρεία μας, επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Εγγραφή μέλους στον ιστότοπο

Για την επίσκεψη στον ιστότοπο της ExpoLedTeam, για την πλοήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ιστοτόπου και για την πραγματοποίηση ηλεκτρονικής παραγγελίας ο επισκέπτης/πελάτης δεν υποχρεούται να είναι εγγεγραμμένος ως μέλος. Η εγγραφή όμως του επισκέπτη/πελάτη ως μέλος καθιστά πολύ πιο εύκολη την όλη διαδικασία σε οποιαδήποτε μελλοντική χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Για να εγγραφεί ο πελάτης ως μέλος, θα πρέπει να κάνει κλικ στον υπερσύνδεσμο «Εγγραφή» στο πάνω μέρος του ιστοτόπου και να συμπληρώσει στην φόρμα εγγραφής νέου μέλους και στα αντίστοιχα πεδία, έναν ενεργό λογαριασμό email, Όνομα χρήστη, Προβαλλόμενο όνομα, Κωδικό και Επιβεβαίωση κωδικού. Το email που θα δηλώσει ο πελάτης πρέπει να υπάρχει και να είναι ενεργό διότι η επικοινωνία της ExpoLedTeam με τον πελάτη θα γίνεται και μέσω του email αυτού που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή.

Τρόποι παραγγελίας

Για την πραγματοποίηση παραγγελίας είτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ExpoLedTeam ή τηλεφωνικά/μέσω email/Facebook απαιτούνται δυο γενικές ενέργειες:

 • Η συμπλήρωση της ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης ή η παροχή στην ExpoLedTeam όλων των στοιχείων του πελάτη που απαιτούνται για την έκδοση των παραστατικών πώλησης και μεταφοράς.
 • Η ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης, ιδίως τη συλλογή και, όπου απαιτείται, τη χρήση προσωπικών δεδομένων.

Παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (μόνο για Ελλάδα)

Η διαδικασία παραγγελίας μέσω του e-shop είναι η ακόλουθη:

 • Πλοήγηση: Ο πελάτης επισκέπτεται το ηλεκτρονικό κατάστημα του ιστοτόπου www.pinakides-led.gr της ExpoLedTeam, μέσω από το κεντρικό μενού του ιστοτόπου, κάνοντας κλικ στο μενού SHOP και πλοηγείται στα προϊόντα.
 • Επιλογή προϊόντων και προσθήκη στο καλάθι: Σε όλες τις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος και δίπλα σε κάθε διαθέσιμο προς αγορά προϊόν, υπάρχει το πλήκτρο προσθήκης στο καλάθι αγορών. Ο πελάτης πλοηγείται στο ηλεκτρονικό κατάστημα και προσθέτει στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμεί να αγοράσει. Για να συνεχίσει τις αγορές, επιλέγει από τις κεντρικές κατηγορίες, αυτή που περιέχει το επόμενο είδος που ψάχνει και τα προσθέτει επίσης στο καλάθι.
 • Προβολή και έλεγχος καλαθιού: Όταν ολοκληρώσει τη διαδικασία προσθήκης προϊόντων μπορεί να πατήσει το εικονίδιο «ΚΑΛΑΘΙ» και να επιλέξει «ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΛΑΘΙΟΥ» ή να κάνει κλικ στον υπερσύνδεσμο «Καλάθι Αγορών» στο πάνω μέρος του ιστοτόπου.
 • Ταυτοποίηση (Δυνατότητα σύνδεσης, εγγραφής ή συνέχιση ως επισκέπτης): Για να μπορέσει να παραγγείλει, ο πελάτης δεν είναι απαραίτητο να είναι μέλος του ηλεκτρονικού καταστήματος, η εγγραφή του όμως εφόσον το επιθυμεί καθιστά πολύ πιο εύκολη την όλη διαδικασία σε οποιαδήποτε μελλοντική χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Για σύνδεση ως μέλος μετά την εγγραφή, ο πελάτης συμπληρώνει στην φόρμα το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που δήλωσε κατά την εγγραφή και επιλέγει «ΣΥΝΔΕΣΗ» στο χώρο μελών.
 • Στοιχεία χρέωσης, αποστολής και τιμολόγησης: Στη συνέχεια θα ζητηθεί από τον πελάτη να συμπληρώσει προσωπικά στοιχεία όπως: διεύθυνση τιμολόγησης και αποστολής παραγγελίας, e-mail, τηλέφωνο επικοινωνίας, στοιχεία απαραίτητα για τη σύναψη και ολοκλήρωση της σύμβασης πώλησης μεταξύ των δύο μερών.
 • Επιλογή τρόπου αποστολής: Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε παραλαβή από το φυσικό κατάστημα της ExpoLedTeam και σε αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).
 • Επιλογή τρόπου πληρωμής: Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πληρωμή στο φυσικό κατάστημα της ExpoLedTeam κατά την παραλαβή (με μετρητά ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα), πληρωμή με τραπεζική κατάθεση/έμβασμα/e-banking, πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα ή πληρωμή με Masterpass.
 • Επιβεβαίωση της παραγγελίας: Ο πελάτης οφείλει να ελέγξει την ορθότητα των στοιχείων που καταχώρησε, να σημειώσει τυχόν διευκρινήσεις όσον αφορά την παραγγελία ή τη διαδικασία μεταφοράς και υποχρεωτικά να αποδεκτεί τους παρόντες όρους χρήσης με την επιλογή του αντίστοιχου πεδίου.
 • Καταχώρηση της παραγγελίας: Ανάλογα με τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής, ο πελάτης θα οδηγηθεί είτε στη σελίδα με το μήνυμα ότι η παραγγελία του έχει καταχωρηθεί/ολοκληρωθεί, ή, για την περίπτωση πληρωμής με χρεωστική/πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα ή πληρωμή με Masterpass, ο πελάτης θα ανακατευθυνθεί αυτόματα στο περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών της Alpha Bank όπου θα πραγματοποιήσει την πληρωμή και στη συνέχεια αυτόματα θα επιστρέψει στο περιβάλλον του ηλεκτρονικού καταστήματος της ExpoLedTeam ώστε να λάβει το μήνυμα ότι η παραγγελία του έχει καταχωρηθεί/ολοκληρωθεί.

Στο στάδιο αυτό, η παραγγελία μπαίνει σε αναμονή μέχρι να επιβεβαιωθεί από την ExpoLedTeam. Ο πελάτης οφείλει να αναμείνει επιβεβαίωση από την ExpoLedTeam μέσω email ή μέσω τηλεφώνου πριν προχωρήσει στη διαδικασία πληρωμής ή στην μετάβαση του χώρου του φυσικού καταστήματος. Αν έχει χρησιμοποιήσει τον τρόπο πληρωμής με χρεωστική/πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα, και πάλι θα πρέπει να αναμένει από την ExpoLedTeam να επικοινωνήσει μαζί του για να επαληθεύσει τα στοιχεία της συναλλαγής και να επιβεβαιώσει την παραγγελία.

Μόλις επιβεβαιωθεί, ο πελάτης λαμβάνει ένα ενημερωτικό email στο οποίο του γνωστοποιείται ο αριθμός και ο κωδικός παραγγελίας. Οι αριθμοί αυτοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ελέγξει την κατάσταση και τις λεπτομέρειες της παραγγελίας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο Ιστορικό Παραγγελιών.

Σε περίπτωση που προκύψει κάποια εκκρεμότητα στην παραγγελία, η ExpoLedTeam θα επικοινωνήσει με τον πελάτη στα στοιχεία που αυτός έχει δηλώσει. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν λάβει εντός 24 ωρών σχετικό email επιβεβαίωσης της παραγγελίας ή ειδοποίηση της ExpoLedTeam μέσω τηλεφώνου, αποτελεί υποχρέωσή του να ενημερώσει την ExpoLedTeam χωρίς καθυστέρηση, καθώς είναι πιθανό να υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχει δηλώσει. Η ExpoLedTeam δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που ο πελάτης έχει καταχωρήσει λανθασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η επικοινωνία μαζί του.

Από την ώρα που ο πελάτης λαμβάνει το email επιβεβαίωσης από την ExpoLedTeam για την παραγγελία, αν έχει επιλέξει την πληρωμή με τραπεζική κατάθεση/έμβασμα/e-banking, οφείλει εντός 3 ημερολογιακών ημερών, να προχωρήσει σε εξόφληση του συνολικού ποσού της παραγγελίας μέσω τραπεζικής κατάθεσης/εμβάσματος/e-banking σε έναν από τους λογαριασμούς της ExpoLedTeam και να ενημερωσει αντίστοιχα μέσω τηλεφώνου/email την ExpoLedTeam για να επιβεβαιωθεί η πληρωμή.

Αν ο πελάτης έχει επιλέξει την εξόφληση της παραγγελίας εντός του φυσικού καταστήματος της ExpoLedTeam κατά την παραλαβή (με μετρητά ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα), οφείλει να μεταβεί στο κατάστημα εντός των ημερομηνιών που θα του γνωστοποιήσει η ExpoLedTeam και σε καμία περίπτωση σε διάστημα μεγαλύτερο των10 ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας.

Οι αποστολές προϊόντων εντός Ελλάδας γίνονται εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα επιβεβαίωσης της παραγγελίας από την ExpoLedTeam, μόνο εφόσον έχει επιβεβαιωθεί από την ExpoLedTeam η εξόφληση του συνολικού ποσού της παραγγελίας. Σε περίπτωση καθυστέρησης από τον πελάτη της εξόφλησης, ενδέχεται να καθυστερήσει πέραν των 7 ημερολογιακών ημερών η αποστολή της παραγγελίας από την ExpoLedTeam.

Παραγγελία μέσω τηλεφώνου/email/Facebook (για Ελλάδα και Κύπρο)

Για προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα μέσω του e-shop, για ειδικές κατασκευές και για παραγγελίες από Κύπρο, παρέχεται η δυνατότητα παραγγελίας μέσω τηλεφώνου/email/Facebook. Η διαδικασία είναι η ακόλουθη:

 • Επικοινωνία: Ο πελάτης επικοινωνεί με την ExpoLedTeam για να περιγράψει ή να επιλέξει τα προϊόντα τεχνολογίας LED που θέλει να περιλαμβάνονται στην παραγγελία, τα οποία μπορεί να είναι προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος, κάποια παραλλαγή τους με διαφορετικά χαρακτηριστικά, ή κάτι που σκέφτηκε ή είδε ο πελάτης ή κάποιο από τα δείγματα/έργα της ExpoLedTeam. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου στον αριθμό +30 2315 002299, μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook, Επιγραφές Πινακίδες Σταυροί LED by ExpoLedTeam . Σε περίπτωση ειδικής κατασκευής, μόλις καθοριστούν οι προδιαγραφές, η ExpoLedTeam σχεδιάζει ψηφιακά το προϊόν και προαιρετικά γίνεται αποστολή δείγματος σε ηλεκτρονική μορφή στον πελάτη.
 • Αποστολή Δελτίου Παραγγελίας στον πελάτη: Για να ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής των προϊόντων της παραγγελίας, η ExpoLedTeam αποστέλλει στον πελάτη με email ή fax το Δελτίο Παραγγελίας με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας που έχει δώσει ο πελάτης. Στο Δελτίο Παραγγελίας δεν περιλαμβάνεται το κόστος των μεταφορικών, όταν τα προϊόντα λόγω βάρους ή λόγω επιλογής του πελάτη δεν πρόκειται να αποσταλούν μέσω της συνεργαζόμενης με την ExpoLedTeam εταιρείας ταχυμεταφορών.
 • Υπογραφή και αποστολή Δελτίου Παραγγελίας από τον πελάτη: Ο πελάτης στέλνει προαιρετικά πίσω το Δελτίο Παραγγελίας υπογεγραμμένο εντός 3 ημερών μέσω e-mail, fax ή ταχυδρομείου/courier, ή ενημερώνει την ExpoLedTeam τηλεφωνικά ώστε να ξεκινήσει η κατασκευή των προϊόντων της παραγγελίας.
 • Προκαταβολή: Εντός 3 ημερών, ο πελάτης προχωράει υποχρεωτικά στην πληρωμή της προκαταβολής, που αντιστοιχεί στο 30% της τελικής τιμής της παραγγελίας, μέσω τραπεζικής κατάθεσης/εμβάσματος/e-banking σε έναν από τους λογαριασμούς της ExpoLedTeam και ενημερώνει την ExpoLedTeam αντίστοιχα μέσω τηλεφώνου/email. 
 • Επιβεβαίωση παραγγελίας: Μόλις επιβεβαιωθεί από την ExpoLedTeam η πληρωμή της προκαταβολής, η παραγγελία θεωρείται επιβεβαιωμένη και μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής.

Εναλλακτικά, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να έρθει στο κατάστημα της ExpoLedTeam στη Θεσσαλονίκη, όπου μπορεί να υπογράψει το Δελτίο Παραγγελίας και να καταβάλλει την προκαταβολή για να ξεκινήσει η κατασκευή της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που προκύψει κάποια εκκρεμότητα στην παραγγελία, η ExpoLedTeam θα επικοινωνήσει με τον πελάτη στα στοιχεία που αυτός έχει δηλώσει. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν λάβει εντός 24 ωρών σχετικό email επιβεβαίωσης της παραγγελίας ή ειδοποίηση της ExpoLedTeam μέσω τηλεφώνου, αποτελεί υποχρέωσή του να ενημερώσει την ExpoLedTeam χωρίς καθυστέρηση, καθώς είναι πιθανό να υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχει δηλώσει. Η ExpoLedTeam δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που ο πελάτης έχει δώσει λανθασμένα στοιχεία επικοινωνίας με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η επικοινωνία μαζί του.

 • Κατασκευή: Ακολουθεί η κατασκευή των προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές. Η ολοκλήρωση της κατασκευής των προϊόντων πραγματοποιείται εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας, εκτός από την περίπτωση ειδικών κατασκευών, οπότε ο πελάτης ενημερώνεται αντίστοιχα για τον αναμενόμενο χρόνο κατασκευής. Στην κατασκευή περιλαμβάνεται και ο έλεγχος σωστής λειτουργίας των προϊόντων στο εργαστήριο της ExpoLedTeam .
 • Ολοκλήρωση κατασκευής και εξόφληση: Ο πελάτης ενημερώνεται μέσω τηλεφώνου/email για την ολοκλήρωση της κατασκευής και ελέγχου της λειτουργίας των προϊόντων για να προχωρήσει στην εξόφληση της παραγγελίας. Η εξόφληση γίνεται πριν την αποστολή των προϊόντων, μέσω τραπεζικής κατάθεσης/εμβάσματος/e-banking σε έναν από τους λογαριασμούς της ExpoLedTeam και ο πελάτης ενημερώνει αντίστοιχα την ExpoLedTeam μέσω τηλεφώνου/email για να επιβεβαιωθεί η πληρωμή.

Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής εξόφλησης της παραγγελίας εντός του καταστήματος πριν την παραλαβή, με μετρητά ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

Η αποστολή προϊόντων εντός Ελλάδας γίνεται με μεταφορική εταιρεία της περιοχής του πελάτη κατόπιν συνεννόησης. Επιπλέον, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα εκ μέρους του πελάτη, μπορεί να επιλέξει την παραλαβή από το κατάστημα της ExpoLedTeam στην Θεσσαλονίκη, χωρίς επιβάρυνση κόστους για μεταφορικά. Για αποστολή στην Κύπρο χρησιμοποιείται κυρίως μεταφορά με αεροπλάνο.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μόνο εφόσον έχει επιβεβαιωθεί από την ExpoLedTeam η εξόφληση του συνολικού ποσού της παραγγελίας. Σε περίπτωση καθυστέρησης από τον πελάτη της εξόφλησης, ενδέχεται να καθυστερήσει πέραν των 7 ημερολογιακών ημερών η αποστολή της παραγγελίας από την ExpoLedTeam.

Πληρωμή Παραγγελίας

Οι τρόποι  που παρέχονται από την ExpoLedTeam για πληρωμή των παραγγελιών είναι οι ακόλουθοι:

 • Τραπεζική κατάθεση/έμβασμα/e-banking: Ισχύει για κάθε παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ή μέσω τηλεφώνου/email/Facebook. Πραγματοποιείται σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας:

Πειραιώς
Δικαιούχος: Τερζής Δημήτριος
IBAN: GR11 0172 2130 0052 1310 4873 865 / SWIFT:PIRBGRAA
Αριθμός λογαριασμού: 521 3104 873 865

Alpha Bank
Δικαιούχος: Τερζής Δημήτριος
IBAN: GR49 0140 7030 7030 0200 2025 689 / SWIFT:CRBAGRAA
Αριθμός Λογαριασμού: 7030 0200 2025 689

VIVA WALLET
Δικαιούχος:
Τερζής Δημήτριος
IBAN: 
GR43 7010 0000 0007 0187 613 2730 / SWIFT:VPAYGRAA
Αριθμός Λογαριασμού: 0000 7018 7613 2730

Τα τυχόν έξοδα της κατάθεσης βαρύνουν τον καταθέτη. Έξοδα σε βάρος εντολέα (DEBT/OUR). 
Τα αποδεικτικά κατάθεσης της προκαταβολής ή εξόφλησης πρέπει να προωθηθούν στην ExpoLedTeam, είτε με fax είτε με email, είτε να γίνει τηλεφωνική ενημέρωση στο +30 2314 009421.

 • Πληρωμή στο φυσικό κατάστημα: Ισχύει για κάθε παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ή μέσω τηλεφώνου/email/Facebook. Πραγματοποιείται με μετρητά ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα, πριν την παραλαβή των προϊόντων της παραγγελίας, στο φυσικό κατάστημα της ExpoLedTeam που βρίσκεται στην ακόλουθη διεύθυνση:

ExpoLedTeam
Αγίας Παρασκευής 3
Μενεμένη
Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 56122
Ελλάδα

 • Πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα: Ισχύει για παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, αποκλειστικά για Ελλάδα. Γίνονται δεκτές κάρτες χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover. Μετά την επιλογή του αντίστοιχου τρόπου πληρωμής, ο πελάτης οδηγείται στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών συναλλαγών της Viva Wallet όπου και πραγματοποιεί την διαδικασία πληρωμής. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, ο πελάτης επιστρέφει στον ιστότοπο της ExpoLedTeam όπου μπορεί να δει ή να εκτυπώσει την παραγγελία του.

Αποστολή/παραλαβή παραγγελίας

Για την αποστολή/παραλαβή κάθε παραγγελίας από την ExpoLedTeam , υπάρχουν οι ακόλουθες επιλογές:

 • Για παραγγελίες βάρους μέχρι 30 κιλά και για τα προϊόντα που συμπεριλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, γίνεται αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier). Η ExpoLedTeam συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier. Το κόστος μεταφορικών διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος, ως εξής (στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ):

0-2 κιλά: 5€
3-6 κιλά: 9€
6-10 κιλά: 13€
10-15 κιλά: 18€
15-20 κιλά: 22€
20-25 κιλά: 28€
25-30 κιλά: 32€

Κόστος αντικαταβολής +2€ ανεξαρτήτως βάρους.

 • Με μεταφορική της περιοχής σας, για παραγγελίες και για προϊόντα που δεν συμπεριλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μπορείτε να μας υποδείξετε εσείς κάποια συγκεκριμένη μεταφορική εταιρεία ή να επιλέξουμε εμείς. Πληρώνετε το κόστος των μεταφορικών στη μεταφορική εταιρεία κατά την παραλαβή.
 • Με παραλαβή, μετά την πληρωμή, από το φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στην ακόλουθη διεύθυνση:

ExpoLedTeam
Αγίας Παρασκευής 3
Μενεμένη
Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 56122
Ελλάδα

Πολιτική επιστροφών – αλλαγών – ακυρώσεων – επιστροφής χρημάτων

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του ιστοτόπου www.pinakides-led.gr και μέσω παραγγελίας με τηλέφωνο/email/Facebook, στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Αλλαγές προϊόντων

Η ExpoLedTeam παρέχει δυνατότητα αλλαγής σε ορισμένες κατηγορίες προϊόντων της, λόγω της φύσης κατασκευής τους. Συγκεκριμένα, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αιτηθεί την αλλαγή για οποιοδήποτε προϊόν αγοράσει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της ExpoLedTeam , αλλά και για προϊόντα που αγόρασε και δεν περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά αποτελούν παραλλαγές τους, ανήκουν δηλαδή στην ίδια κατηγορία αλλά σε διαφορετικά προκαθορισμένα μεγέθη ή/και χρώματα (ισχύει για την κατηγορία προϊόντων Κυλιόμενες Πινακίδες LED), γεγονός που δεν προϋποθέτει ιδιαιτερότητες στην κατασκευή τους, ώστε να υπάρχει δυνατότητα πώλησής τους μετά από την αλλαγή. Ο πελάτης μπορεί να αιτηθεί την αλλαγή προϊόντος με άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το αρχικό. Η αίτηση αλλαγής γίνεται από τον πελάτη, επικοινωνώντας με την ExpoLedTeam μέσω τηλεφώνου ή email ώστε να γίνει συνεννόηση σχετικά με τις προϋποθέσεις και τις λεπτομέρειες της αλλαγής.

Ο πελάτης κατά την παραλαβή των προϊόντων της παραγγελίας του και πριν αιτηθεί την αλλαγή οφείλει να ελέγξει την μορφή και την λειτουργία τους για να επιβεβαιώσει ότι λειτουργούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές που υπάρχουν στα στοιχεία της ηλεκτρονικής παραγγελίας ή στο Δελτίο Παραγγελίας, αλλά στην περίπτωση που κάνει τοποθέτηση και κανονική χρήση του προϊόντος δεν μπορεί αιτηθεί αλλαγή.

Η δυνατότητα αλλαγής ισχύει για 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του, όπως αυτή εμφανίζεται με βάση τα στοιχεία της εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier ή της μεταφορικής με την οποία έγινε η αποστολή ή από την ημερομηνία παραλαβής του από το κατάστημα μας.

Ο πελάτης μπορεί να αιτηθεί την αλλαγή προϊόντος με άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το αρχικό. Η αίτηση αλλαγής γίνεται επικοινωνώντας με την ExpoLedTeam μέσω τηλεφώνου ή email για να γίνει συνεννόηση σχετικά με τις λεπτομέρειες της αλλαγής.

Η ExpoLedTeam θα πρέπει να παραλάβει από τον πελάτη τα προϊόντα προς αλλαγή, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, στην κατάσταση που τα απέστειλε η ίδια και σε συσκευασία αντίστοιχη με την αρχική. Όλες οι επιστροφές προϊόντων προς αλλαγή γίνονται με ευθύνη και επιβάρυνση του πελάτη.

Η ExpoLedTeam διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές προϊόντων προς αλλαγή, όταν παραλαμβάνονται με φθορές και βλάβες που δεν προέρχονται από την αρχική κατασκευή τους, γεγονός που υποδηλώνει ότι τα προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν και υπέστησαν φθορά ή συσκευάστηκαν με μη ενδεδειγμένη συσκευασία, με αποτέλεσμα να μην εξασφαλίζει την αποφυγή φθορών ή βλαβών κατά τη μεταφορά τους. Σε περίπτωση παραλαβής από την ExpoLedTeam , προϊόντων προς αλλαγή με φθορές και βλάβες, ο πελάτης χρεώνεται το κόστος επισκευής τους ως αποζημίωση, μαζί με το επιπλέον κόστος που ενδεχομένως προκύπτει από τα νέα προϊόντα τα οποία θα αποσταλούν ως αλλαγή των αρχικών στον πελάτη.

Η ExpoLedTeam δεν δέχεται την αλλαγή προϊόντων που αποτελούν ειδικές παραγγελίες, δηλαδή παραγγελίες με προϊόντα όχι τυποποιημένα αλλά με εξατομικευμένα χαρακτηριστικά, προσαρμοσμένα στις προδιαγραφές του πελάτη, όπως γράμματα επιγραφών 3D, επιγραφές με ειδικές διαστάσεις, μηνύματα, χρώματα και λογότυπα, σταυροί με ειδικές διαστάσεις και κατασκευή.

Ακύρωση παραγγελίας

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας του στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής των προϊόντων της παραγγελίας από το κατάστημα της ExpoLedTeam. Σε περίπτωση που η διαδικασία αποστολής έχει ξεκινήσει, ο πελάτης οφείλει να παραλάβει την παραγγελία του και μετά έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφής χρημάτων όπως περιγράφεται στην επόμενη ενότητα.
 • Για παραγγελίες μέσω τηλεφώνου, αν ο πελάτης δεν έχει προχωρήσει σε πληρωμή προκαταβολής. Για παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, αν ο πελάτης δεν έχει προχωρήσει σε εξόφληση του ποσού της παραγγελίας. Αν έχει προχωρήσει σε πληρωμή, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την ExpoLedTeam για να υπάρξει συνεννόηση για τη διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.
 • Αν η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα και έχει γίνει παραλαβή, ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.
 • Για τηλεφωνική παραγγελία η οποία έχει παραδοθεί στον πελάτη, όταν τα προϊόντα δεν είναι ειδικής κατασκευής, ο πελάτης μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.
 • Για ειδική κατασκευή, μόνο εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής.

Ο πελάτης δεν έχει το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας του στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Στην περίπτωση που πρόκειται για ειδική κατασκευή και έχει ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής.
 • Για προϊόντα με ειδική τοποθέτηση, εφόσον έχει πραγματοποιηθεί η διαδικασία τοποθέτησης.
 • Αν μετά την παραλαβή του προϊόντος, γίνει από οποιονδήποτε, επέμβαση με οποιοδήποτε τρόπο στην εξωτερική ή εσωτερική δομή και κατασκευή του προϊόντος.
 • Αν κατά την τοποθέτηση δεν γίνει σύνδεση του καλωδίου γείωσης και προκληθεί οποιαδήποτε φθορά στο προϊόν.
 • Αν μετά την παραλαβή έχει δημιουργηθεί οποιαδήποτε φθορά στα προϊόντα λόγω κακής τοποθέτησης ή πτώσης.

Η ExpoLedTeam δεν δέχεται την ακύρωση ειδικών παραγγελιών ή μέρους ειδικών παραγγελιών, δηλαδή παραγγελιών που περιλαμβάνουν προϊόντα όχι τυποποιημένα αλλά με εξατομικευμένα χαρακτηριστικά, προσαρμοσμένα στις προδιαγραφές του πελάτη, όπως γράμματα επιγραφών 3D, επιγραφές με ειδικές διαστάσεις, μηνύματα, χρώματα και λογότυπα, σταυροί με ειδικές διαστάσεις και κατασκευή.

Η ExpoLedTeam έχει το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας του πελάτη στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Εφόσον δεν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα που να καθιστά δυνατή την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σε αυτή την περίπτωση, ενημερώνεται αντίστοιχα ο πελάτης το συντομότερο δυνατόν, να μην προχωρήσει στη διαδικασία πληρωμής. Σε περίπτωση που ο πελάτης έχει προχωρήσει σε πληρωμή μέσω χρεωστικής/πιστωτικής/προπληρωμένης κάρτας ή Masterpass, η ExpoLedTeam θα τον ενημερώσει σχετικά με την ακύρωση της παραγγελίας και τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων του.
 • Εφόσον η παραγγελία δεν γίνεται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και ο πελάτης δεν προχωρήσει στην πληρωμή του ποσού της προκαταβολής της παραγγελίας, εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα αποσταλεί σε αυτόν το Δελτίο Παραγγελίας από την ExpoLedTeam .
 • Εφόσον η παραγγελία γίνεται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος με μέθοδο πληρωμής την ηλεκτρονική κατάθεση/έμβασμα/e-banking και ο πελάτης δεν προχωρήσει στην πληρωμή του ποσού της παραγγελίας, εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα ενημερωθεί μέσω τηλεφώνου ή email από την ExpoLedTeam για την επιβεβαίωση της παραγγελίας.
 • Εφόσον η παραγγελία γίνεται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και ο πελάτης έχει επιλέξει την πληρωμή στο κατάστημα, αλλά δεν προχωρήσει σε παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας στο κατάστημα εντός 10 ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας.
 • Αν ο πελάτης είναι κάτω των 18 ετών.
 • Αν τα στοιχεία που καταχωρεί ο πελάτης είναι ελλειπή ή δεν μπορούν να επαληθευτούν.

Αν υπάρχει διαθέσιμος ένας αριθμός από το σύνολο των προϊόντων της παραγγελίας, γίνεται ενημέρωση στον πελάτη ώστε να επιλέξει αν επιθυμεί την συνέχιση της διαδικασίας με τα υπάρχοντα προϊόντα που αποτελούν μέρος της παραγγελίας. Σε περίπτωση που ο πελάτης έχει προχωρήσει σε πληρωμή του πλήρους ποσού της εν μέρει ακυρωθείσας παραγγελίας μέσω χρεωστικής/πιστωτικής/προπληρωμένης κάρτας ή Masterpass, η ExpoLedTeam θα τον ενημερώσει σχετικά με την ακύρωση της παραγγελίας και τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων του. Στη συνέχεια η ExpoLedTeam θα επικοινωνήσει με τον πελάτη και θα του ζητήσει να προχωρήσει εκ νέου σε ηλεκτρονική παραγγελία που θα περιλαμβάνει μόνο τα διαθέσιμα προϊόντα.

Υπαναχώρηση παραγγελίας και επιστροφή χρημάτων

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης στην παραγγελία του και επιστροφής των χρημάτων του για αγορά των προϊόντων από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ExpoLedTeam καθώς και για αγορά συγκεκριμένων κατηγοριών προϊόντων που δεν βρίσκονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει για κοινοποίηση της αίτησης υπαναχώρησης και επιστροφή των προϊόντων της παραγγελίας στην ExpoLedTeam , σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από τη μέρα της παραλαβής τους, όπως αυτή εμφανίζεται με βάση τα στοιχεία της εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier ή της μεταφορικής με την οποία έγινε η αποστολή ή από την ημερομηνία παραλαβής τους από το κατάστημα της ExpoLedTeam . Αν η 14η μέρα συμπίπτει με αργία, μετατίθεται στην επόμενη εργάσιμη μετά την αργία.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα να ελέγξει το προϊόν όπως θα το έκανε σε ένα κατάστημα, όχι να το χρησιμοποιήσει ελεύθερα για 14 ημέρες. Στην περίπτωση των προϊόντων της ExpoLedTeam , ο πελάτης μπορεί να ελέγξει την μορφή και την λειτουργία τους για να επιβεβαιώσει ότι λειτουργούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές που υπάρχουν στην ηλεκτρονική παραγγελία ή στο Δελτίο Παραγγελίας, αλλά στην περίπτωση που κάνει τοποθέτηση και κανονική χρήση των προϊόντων δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφής χρημάτων.

Για κοινοποίηση της υπαναχώρησης, ο πελάτης πρέπει να αποστείλει το τυποποιημένο πανευρωπαϊκό έγγραφο υπαναχώρησης παραγγελίας, συμπληρωμένο με τα στοιχεία του, τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θέλει να γίνει η επιστροφή χρημάτων και τα SKU ή τα ονόματα των προϊόντων προς επιστροφή , μέσω fax ή email στην ExpoLedTeam, και επιπλέον να αποστείλει τα προϊόντα που θέλει να επιστρέψει στην διεύθυνση της ExpoLedTeam, ή να αποστείλει το έγγραφο υπαναχώρησης μαζί με τα προϊόντα που θέλει να επιστρέψει στην διεύθυνση της ExpoLedTeam. Το έντυπο αυτό μπορεί να το στείλει η ExpoLedTeam στον πελάτη κατόπιν αιτήσεως του μέσω fax ή email. Ημερομηνία υπαναχώρησης θεωρείται η ημερομηνία αποστολής του εντύπου υπαναχώρησης από τον πελάτη μέσω fax ή email ή η ημερομηνία αποστολής των προϊόντων μέσω courier ή μεταφορικής ή επιστροφής τους στο κατάστημα της ExpoLedTeam. Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων σε περίπτωση υπαναχώρησης επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η ExpoLedTeam θα πρέπει να παραλάβει από τον πελάτη τα προϊόντα που συμπεριλαμβάνονται στην κοινοποίηση υπαναχώρησης, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, στην κατάσταση που τα απέστειλε η ίδια και σε συσκευασία αντίστοιχη με την αρχική. Η επιστροφή προϊόντων με φθορές και βλάβες που δεν προέρχονται από την αρχική κατασκευή τους υποδηλώνει ότι το προϊόν χρησιμοποιήθηκε ή υπέστη φθορά ή βλάβη κατά τη μεταφορά του λόγω μη ενδεδειγμένης συσκευασίας από τον πελάτη και δεν ισχύει το δικαίωμα υπαναχώρησης. 

Η ExpoLedTeam, εφόσον παραλάβει και ελέγξει τα προϊόντα που συμπεριλαμβάνονται στην κοινοποίηση υπαναχώρησης και εφόσον κρίνει ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή υποστεί αδικαιολόγητη φθορά ή βλάβη, οφείλει να επιστρέψει τον πελάτη τα χρήματα του μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία της κοινοποίησης υπαναχώρησης, αλλά μπορεί να καθυστερήσει την επιστροφή χρημάτων εάν δεν έχει λάβει πίσω τα προϊόντα που απέστειλε στον πελάτη.

Η ExpoLedTeam διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει αιτήσεις υπαναχώρησης, όταν τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην κοινοποίηση υπαναχώρησης, παραλαμβάνονται με φθορές και βλάβες που δεν προέρχονται από την αρχική κατασκευή τους, γεγονός που υποδηλώνει ότι το προϊόν χρησιμοποιήθηκε ή υπέστη φθορά ή βλάβη κατά τη μεταφορά του λόγω μη ενδεδειγμένης συσκευασίας από τον πελάτη. Σε περίπτωση παραλαβής από την ExpoLedTeam , προϊόντων που περιλαμβάνονται στην κοινοποίηση υπαναχώρησης, με αδικαιολόγητες φθορές και βλάβες, τα προϊόντα αυτά επιστρέφονται ως έχουν στον πελάτη, ενώ επιβαρύνεται και με τα έξοδα μεταφοράς.

Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης

Ο πελάτης δεν έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης σε περίπτωση που τα προϊόντα που αγόρασε δεν είναι έτοιμα, αλλά με εξατομικευμένα χαρακτηριστικά, προσαρμοσμένα στις προδιαγραφές του πελάτη και όχι τυποποιημένα, όπως γράμματα επιγραφών 3D, επιγραφές με ειδικές διαστάσεις, μηνύματα, χρώματα και λογότυπα, σταυροί με ειδικές διαστάσεις και κατασκευή, εκτός από τις συγκεκριμένες περιπτώσεις:

 • Αν το προϊόν που παρέλαβε δεν διαθέτει τα χαρακτηριστικά που ζήτησε και τα οποία αναγράφονται αναλυτικά στην ηλεκτρονική παραγγελία ή στο Δελτίο Παραγγελίας.
 • Αν δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία της παραγωγής του προϊόντος.
 • Αν επιμηκύνεται αδικαιολόγητα ο συμφωνημένος χρόνος παράδοσης για λόγους που δεν οφείλονται στην μεταφορά – αποστολή του προϊόντος.

Μετά την πάροδο των 14 ημερών κατά τις οποίες ισχύει το δικαίωμα υπαναχώρησης, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Μεταφορά επιστρεφόμενων προϊόντων λόγω αλλαγής ή υπαναχώρησης

Ο πελάτης συμφωνεί να φροντίζει την κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων από τη στιγμή που παραδοθούν σε αυτόν μέχρι τη στιγμή που τα παραδίδει στο κατάστημα της ExpoLedTeam ή στη μεταφορική εταιρεία ή την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier). Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται σε κάθε περίπτωση όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις υπάρχουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης, καθώς και οποιοδήποτε δικαίωμα προκύπτει σε σχέση με τους όρους εγγύησης των προϊόντων.

Ο πελάτης που επιστρέφει προϊόντα που αγόρασε από την ExpoLedTeam, λόγω αλλαγής ή υπαναχώρησης, επιβαρύνεται με την άμεση δαπάνη επιστροφής των προϊόντων. Η παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων θα μπορεί να πραγματοποιείται μόνο από τη διεύθυνση που ο πελάτης είχε δηλώσει εξαρχής για την αποστολή τους και την οποία είχε υποδείξει γραπτώς μέσω της αντίστοιχης φόρμας του ηλεκτρονικού καταστήματος ή των στοιχείων του Δελτίου Παραγγελίας. 

Ο πελάτης με την επιβεβαίωση της παραγγελίας συμφωνεί να δώσει στην ExpoLedTeam όσο το δυνατό περισσότερες λεπτομέρειες για τη διεύθυνση παραλαβής των εμπορευμάτων, για παράδειγμα όροφος, δυσκολίες πρόσβασης του μεταφορέα/courier, ύπαρξη ασανσέρ, στενές σκάλες, κτλ., προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία παραλαβής από το χώρο που θα υποδείξει. Ο πελάτης συμφωνεί ότι θα υπάρχει κατάλληλη πρόσβαση στο χώρο για την παραλαβή των επιστρεφόμενων εμπορευμάτων. 

Η ExpoLedTeam δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκληθεί στην περιουσία του πελάτη ή τα εμπορεύματα δεδομένου ότι η συλλογή των προϊόντων θα γίνει με την πρέπουσα προσοχή και φροντίδα.

Ο πελάτης συμφωνεί να δώσει στο συνεργάτη της ExpoLedTeam όλα τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, συμπεριλαμβανομένων όλων των μερών και των εξαρτημάτων που τα απαρτίζουν.

Κατά την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων από το μεταφορέα ο πελάτης θα υπογράψει ένα έντυπο παραλαβής για να πιστοποιήσει ότι πραγματοποιήθηκε η παράδοση στο μεταφορέα. Το έντυπο παραλαβής θα δοθεί στον πελάτη από το συνεργαζόμενο μεταφορέα/courier. 

Αν ο πελάτης δεν δύναται να είναι ο ίδιος παρών κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων από το χώρο, μπορεί να ορίσει έναν εκπρόσωπο που θα αναλάβει αυτή τη διαδικασία εκ μέρους του πελάτη. Ο εκπρόσωπος αυτός θα πρέπει να είναι ενήλικος και ικανός να επιβλέψει την παραλαβή των προϊόντων του πελάτη αντί για τον ίδιο.

Εγγύηση προϊόντων

Η ExpoLedTeam παρέχει δυο χρόνια γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας για όλα τα προϊόντα της. Στην εγγύηση αυτή βεβαιώνεται ότι τα μηχανικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματά των προϊόντων της έχουν δοκιμαστεί στο εργαστήριο μετά την κατασκευή τους και δεν έχουν ελαττώματα στην λειτουργία, αν χρησιμοποιούνται υπό κανονικές συνθήκες λειτουργίας, για ένα διάστημα δύο ετών από την αρχική ημερομηνία της αγοράς. Η ημερομηνία αγοράς αποδεικνύεται από την ημερομηνία του παραστατικού αγοράς.

Τα προϊόντα της ExpoLedTeam περιλαμβάνουν ηλεκτρονικά κυκλώματα, κατά συνέπεια θα πρέπει να δίνεται κατά την χρήση τους η αντίστοιχη προσοχή. Η σωστή ρύθμιση και η τήρηση των ακόλουθων κανόνων για την ασφαλή χρήση και προστασία των προϊόντων, εξασφαλίζει τις συνθήκες κανονικής λειτουργίας τους για το μέγιστο δυνατό διάστημα και την αποφυγή φθοράς, καταστροφής, κινδύνου ηλεκτροπληξίας ή ατυχήματος στα προϊόντα και στον χώρο τοποθέτησής τους:

 • Εξαερισμός: Τα προϊόντα πρέπει να διαθέτουν επαρκή και σωστό εξαερισμό, για να διασφαλίζεται και να παρατείνεται ο χρόνος άρτιας λειτουργίας τους, δεν θα πρέπει να καλύπτονται με κανένα τρόπο τα σημεία εξαερισμού, ενώ σε περίπτωση ενσωμάτωσης-τοποθέτησης τους σε άλλη κατασκευή, πρέπει να αφήσετε τα αντίστοιχα περιθώρια σε κάθε πλευρά για επαρκή εξαερισμό. 
 • Θερμοκρασία: Τα προϊόντα δεν θα πρέπει να τοποθετούνται ή να αποθηκεύονται κοντά σε πηγές θερμότητας γιατί υπάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης και καταστροφής/πυρκαγιάς.
 • Υγρασία: Τα προϊόντα δεν θα πρέπει να τοποθετούνται ή να αποθηκεύονται σε περιβάλλον με υδρατμούς γιατί υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Σε περίπτωση εισχώρησης υγρασίας ή νερού, δεν θα πρέπει να αγγίζονται για κανένα λόγο γιατί υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Μόνο ο ηλεκτρολόγος σας ή το συνεργείο μας μπορεί να κάνει πλήρη αποσύνδεση του προϊόντος από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και έλεγχό της πριν το χρησιμοποιήσετε ξανά, οπότε πρέπει απαραίτητα να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 • Ηλιακή ακτινοβολία: Η μακροχρόνια λειτουργία των προϊόντων σε συνθήκες υψηλής ηλιακής ακτινοβολίας, πιθανόν να δημιουργήσει μείωση της απόδοσης σε φωτεινότητα λόγω βλαβών στις διόδους LED. Αν οι συνθήκες τοποθέτησης και χρήσης το επιτρέπουν, αποφύγετε την διαρκή έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία ώστε να μην αυξάνεται υπερβολικά η εσωτερική θερμοκρασία του προϊόντος, με αποτέλεσμα την μερική η ολική βλάβη του.
 • Ενδείξεις: Αν τα προϊόντα περιλαμβάνουν θερμόμετρο, πρέπει να τοποθετούνται σε σημείο που έχει σκιά όλες τις ώρες λειτουργίας της, διαφορετικά η ένδειξη θερμοκρασίας τις ώρες που ο ήλιος χτυπά στο θερμόμετρο, θα είναι μεγαλύτερη από την κανονική.
 • Ώρες λειτουργίας: Τα προϊόντα δεν θα πρέπει να είναι σε συνεχή λειτουργία επί 24 ώρες. Για βέλτιστη επίδοση αλλά και για την αποφυγή πρόωρης φθοράς του υλικού, η λειτουργία τους θα πρέπει να διακόπτεται για τουλάχιστον 4 ώρες το 24ωρο.
 • Φωτεινότητα: Η φωτεινότητα και η κίνηση του περιεχομένου των προϊόντων πρέπει να είναι ρυθμισμένη με τρόπο ώστε να μην ενοχλούνται οι κάτοικοι της περιοχής, ο πεζοί και οι διερχόμενοι οδηγοί, επιπλέον δεν θα πρέπει να τοποθετείται κοντά σε φωτεινούς σηματοδότες και οδική σήμανση για αποφυγή παραπλάνησης σε οδηγούς και πεζούς.
 • Έλεγχος και συντήρηση: Απαγορεύεται να ανοιχθούν τα προϊόντα από μη γραπτώς εξουσιοδοτημένο άτομο για οποιοδήποτε λόγο. Για τη βέλτιστη λειτουργία τους, ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να γίνεται έλεγχος στα σημεία εξαερισμού τους για πιθανότητα φραγής και στα σημεία στήριξης για τη σταθερότητά τους. Αν διαπιστωθεί φραγή εξαερισμού ή μεταβολή της στήριξης, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα χωρίς να προχωρήσετε σε κάποια επιπλέον ενέργεια.
 • Έντονα καιρικά φαινόμενα: Κατά τη διάρκεια καιρικών φαινομένων με αστραπές και κεραυνούς θα πρέπει να διακόπτεται η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στα προϊόντα. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση υπερβολικά ισχυρών ανέμων.
 • Ηλεκτροσυγκόλληση: Απαγορεύεται να γίνει ηλεκτροσυγκόλληση στο πλαίσιο, το σώμα και στη στήριξη των προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο. Επιπλέον, θα πρέπει να αφαιρείτε την παροχή ρεύματος από το προϊόν και αν είναι δυνατό να το απομακρύνετε από τον χώρο, όταν χρησιμοποιείτε συσκευή ηλεκτροσυγκόλλησης για οποιονδήποτε λόγο.
 • Παιδιά: Απαγορεύεται η χρήση των προϊόντων από παιδιά κάτω των 18 ετών. Η πινακίδα, τα καλώδια ρεύματος και δεδομένων καθώς και οι αισθητήρες θα πρέπει να τοποθετούνται σε σημείο που δεν μπορούν να φτάσουν τα παιδιά.

Η εγγύηση αφορά την επιδιόρθωση-αποκατάσταση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος προκύψει στα προϊόντα εφόσον χρησιμοποιούνται υπό κανονικές συνθήκες λειτουργίας. Η επιδιόρθωση-αποκατάσταση του τεχνικού προβλήματος γίνεται αποκλειστικά στο εργαστήριο της ExpoLedTeam. Το κόστος μεταφοράς προς και από το εργαστήριο της ExpoLedTeam επιβαρύνει τον πελάτη.

Η εγγύηση δεν ισχύει:

 • για προϊόντα που έχουν αποδεδειγμένα ανοιχθεί-αποσυναρμολογηθεί από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο χωρίς την ρητή-έγγραφη άδεια της ExpoLedTeam.
 • για βλάβες που προκύπτουν στα εξωτερικά καλώδια λόγω κακής χρήσης (καλώδια κομμένα, ξεραμένα από τον ήλιο ή με άλατα στους αντάπτορες λόγω βροχής).
 • σε περιπτώσεις βλαβών-πτώσεων προϊόντων λόγω κακής τοποθέτησης, πτώσεων αντικειμένων πάνω στα προϊόντα, πυρκαγιάς, πτώσης κεραυνών, βανδαλισμών.
 • σε περιπτώσεις παράλειψης της σύνδεσης-χρήσης του καλωδίου γείωσης του προϊόντος από τη διαδικασία δοκιμής λειτουργίας πριν την τοποθέτηση και μετά.

Τεχνική υποστήριξη

Σε περίπτωση που ο πελάτης αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα χειρισμού ή λειτουργίας με τα προϊόντα της ExpoLedTeam, εντός ή εκτός εγγύησης, μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία. Αν διαπιστωθεί από την ExpoLedTeam ότι το προϊόν της χρειάζεται επισκευή ή αντικατάσταση, γίνεται τηλεφωνική συνεννόηση για την αποστολή του προϊόντος στο εργαστήριο της.

Η ExpoLedTeam δίνει την δυνατότητα τεχνικού ελέγχου και συντήρησης των προϊόντων της εντελώς δωρεάν ένα μήνα πριν τη λήξη της εγγύησης, κατόπιν αιτήματος του πελάτη. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα μεταφοράς από και προς το εργαστήριο της ExpoLedTeam επιβαρύνουν τον πελάτη.

Στα προϊόντα εκτός εγγύησης, μετά την πάροδο δυο ετών από την αρχική ημερομηνία της αγοράς, η ExpoLedTeam συνεχίζει να παρέχει ανταλλακτικά και τεχνική υποστήριξη για όλη την διάρκεια της ζωής των προϊόντων.

Σε περίπτωση κατά την οποία αποσταλεί στον πελάτη προϊόν που δεν έχει τα χαρακτηριστικά όπως αυτά αναγράφονται λεπτομερώς στο Δελτίο Παραγγελίας του, η ExpoLedTeam το αντικαθιστά το συντομότερο δυνατόν, με το προϊόν που έχει παραγγείλει ο πελάτης και χωρίς αυτός να επιβαρυνθεί με τα έξοδα αντικατάστασης. Η ExpoLedTeam θα αναλαμβάνει τον κίνδυνο για κάθε ζημία κατά τη μεταφορά, μέχρις ότου το προϊόν περιέλθει στην κατοχή του πελάτη.

Σε περίπτωση κατά την οποία αποσταλεί στον πελάτη προϊόν ελαττωματικό, η ExpoLedTeam δίνει στον πελάτη την δυνατότητα είτε για δωρεάν service κατόπιν συνεννοήσεως ή, σε περίπτωση εκτεταμένης βλάβης του προϊόντος που προέρχεται από την κατασκευή και όχι από την χρήση, αντικατάσταση του προϊόντος με ίδιο προϊόν που λειτουργεί σωστά, με δικά της έξοδα. Η ExpoLedTeam θα αναλαμβάνει τον κίνδυνο για κάθε ζημία κατά τη μεταφορά, μέχρις ότου το προϊόν περιέλθει στην κατοχή του πελάτη.

Τοποθέτηση προϊόντων

Η ExpoLedTeam δεν αναλαμβάνει την τοποθέτηση προϊόντων. Ο πελάτης θα πρέπει να συνεννοηθεί με τον ηλεκτρολόγο του και προαιρετικά με συνεργείο της επιλογής του για την εγκατάσταση και τοποθέτηση.

Στα έξοδα τεχνικής υποστήριξης (εντός κι εκτός εγγύησης) δεν περιλαμβάνονται:

 • τα έξοδα ηλεκτρολόγου
 • τα έξοδα αφαίρεσης της πινακίδας, επιγραφής, ταμπέλας ή σταυρού από το σημείο τοποθέτησης
 • τα έξοδα επανατοποθέτησης πινακίδας, επιγραφής, ταμπέλας ή σταυρού
 • τα έξοδα μεταφοράς, τα οποία επιβαρύνουν τον πελάτη, ο οποίος έχει την ευθύνη παράδοσης του προϊόντος στην έδρα της ExpoLedTeam με την αρχική του συσκευασία ή αντίστοιχη που εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά και την αποφυγή φθορών και καταστροφών

Αναμενόμενη λειτουργία LED

Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά των LED που δίνονται από τον κατασκευαστή, η αναμενόμενη λειτουργία των LED περιλαμβάνει ποσοστό αστοχίας μέχρι και 10% στον πρώτο χρόνο λειτουργίας τους. Συνεπώς, στον πρώτο χρόνο λειτουργίας η μερική ή ολική μείωση φωτεινότητας ποσοστού μέχρι και 10% των LED θεωρείται φυσιολογική. Κατά την διάρκεια της εγγύησης, η ExpoLedTeam αναλαμβάνει δωρεάν την αντικατάσταση των LED με μερική ή ολική μείωση φωτεινότητας της πινακίδας, επιγραφής, ταμπέλας ή σταυρού LED, στο εργαστήριό της.

Διάφορα

Σε περιπτώσεις που ο πελάτης έχει καταχωρήσει μια ηλεκτρονική παραγγελία και κατά την παραλαβή διαπιστώνει ότι λείπει κάποιο ή κάποια προϊόντα από τη συνολική παραγγελία, παρακαλείται να επικοινωνήστε με την ExpoLedTeam , ώστε να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες που απαιτούνται και να του αποσταλούν τα προϊόντα που δεν παρέλαβε.

Σε περίπτωση μη παραλαβής των παραγγελθέντων εμπορευμάτων (και εφόσον έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), ο πελάτης παρακαλείται να επικοινωνήσει με την ExpoLedTeam . Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή του, παρακαλείται να αναφέρει τον ειδικό κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στη διεύθυνση email που δήλωσε κατά την παραγγελία του. 

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, αδυναμία λειτουργίας τηλεμεταφορών ή τηλεπικοινωνιών κλπ.) δεν είναι δυνατόν να παραδοθούν στον πελάτη τα προϊόντα της παραγγελίας εντός του προκαθορισμένου χρόνου, η ExpoLedTeam θα ενημερώσει τον πελάτη τηλεφωνικά ή μέσω email, προκειμένου εκείνος να δηλώσει αν επιθυμεί, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Η ExpoLedTeam δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Με την αγορά προϊόντος από την ExpoLedTeam  δηλώνετε αυτόματα ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης της.

Πολιτική απορρήτου & συμμόρφωση GDPR

Γενικά

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών πού παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη, από τον ιστότοπο www.pinakides-led.gr, ιδιοκτησίας της ΤΕΡΖΗΣ ΔΗΜ. ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ εφεξής αποκαλούμενη με τον διακριτικό τίτλο ExpoLedTeam , προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία επισκέπτη/χρήστη με την Πολιτική Απορρήτου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος ιστότοπου. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τα περιεχόμενα αυτής της σελίδας, πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού μας τόπου. Αν δεν συμφωνεί, θα πρέπει να τον εγκαταλείψει και να ΜΗΝ κάνει καμία χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του.

Η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο. Η ExpoLedTeam δεν θα ενημερώσει ρητά τους πελάτες ή τους χρήστες του ιστότοπου για τις αλλαγές αυτές. Συνεπώς, η ExpoLedTeam συνιστά στους πελάτες/χρήστες να ελέγχουν περιστασιακά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές της παρούσας πολιτικής απορρήτου. Η εξακολούθηση της χρήσης του ιστότοπου www.pinakides-led.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου, σημαίνει την ανεπιφύλακτη  αποδοχή των όρων αυτών εκ μέρους του πελάτη/χρήστη.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η ExpoLedTeam συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των πελατών/χρηστών, μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο για τους σκοπούς λειτουργίας του παρόντος ιστοτόπου. Δεν πρόκειται ποτέ να πουλήσει, να ενοικιάσει, να διανείμει, ή να δημοσιοποιήσει με οποιονδήποτε τρόπο, τα προσωπικά δεδομένα των πελατών/χρηστών. Εάν ο χρήστης είναι κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να έχει τη συγκατάθεση των γονέων του πριν κάνει χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ιστότοπου.

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της ExpoLedTeam και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες των προϊόντων της, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων του επισκέπτη/χρήστη. Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής), τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο), ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας και η ηλεκτρονική διεύθυνση (email) του επισκέπτη/χρήστη.

Μπορούν να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία μου σε τρίτους/άλλες εταιρείες;

Τα δεδομένα αυτά τα επεξεργάζεται η ExpoLedTeam τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που δόθηκε από τον επισκέπτη/χρήστη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006. Η ExpoLedTeam κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με:

 • την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας
 • για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση
 • για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από την εταιρεία μας
 • ειδικές προσφορές και νέα του ιστοτόπου μας

Η εκ μέρους σας καταχώριση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από την ExpoLedTeam για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. H ExpoLedTeam απαιτεί από τους υπαλλήλους της και τους συντηρητές του ιστοτόπου της να παρέχουν στους επισκέπτες/χρήστες της το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στην Πολιτική Απορρήτου. Σε καμία άλλη περίπτωση η ExpoLedTeam, ο ιστότοπος και το e-shop www.pinakides-led.gr, δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νόμιμης οδού. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεχθεί διαδικτυακά (online) χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).

Ασφάλεια

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση ιστοτόπων στους διαδικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των διαδικτυακών χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μια κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη (client) και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά. Επιπλέον, προσωπική ασφάλεια αποτελεί ο κωδικός (password) που δίνει ο επισκέπτης/χρήστης όταν γίνεται μέλος του ιστοτόπου www.pinakides-led.gr. Για να παρουσιάσει η ExpoLedTeam οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο του πελάτη θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, ο πελάτης οφείλει να διατηρεί ασφαλή αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων. Επίσης η ExpoLedTeam συμβουλεύει τους πελάτης να δημιουργούν password χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του ιστοτόπου www.pinakides-led.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Για λόγους ασφαλείας, τα στοιχεία των χρεωστικών/πιστωτικών/προπληρωμένων καρτών και του ηλεκτρονικού πορτοφολίου Masterpass δεν αποθηκεύονται προς μελλοντική χρήση. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να καταχωρούνται εκ νέου κάθε φορά που πραγματοποιείται ηλεκτρονική παραγγελία από τον χρήστη. Με την καταχώρηση των απαιτούμενων στοιχείων της χρεωστικής/πιστωτικής/προπληρωμένης κάρτας ή του Masterpass, ο επισκέπτης/χρήστης δηλώνει ότι είναι ο νόμιμος δικαιούχος της κάρτας αυτής ή του ηλεκτρονικού αυτού πορτοφολίου και συναινεί στην χρέωση τους με το αντίστοιχο ποσό για να ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική συναλλαγή για αγορά του προϊόντος μέσω του e-shop της ExpoLedTeam . Αν η συναλλαγή δεν ολοκληρωθεί λόγω μη επαρκούς υπολοίπου της κάρτας ή του πορτοφολίου, λόγω απόρριψής τους από την εκδούσα τράπεζα ή δίκτυο καρτών, ή λόγω οποιασδήποτε αστοχίας αντίστοιχου υλικού, λογισμικού ή δικτύου, ουδεμία ευθύνη φέρει η ExpoLedTeam .

Σχετική νομοθεσία

Παράλληλα με τα εσωτερικά συστήματα πληροφορικής της ExpoLedTeam , ο ιστότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, με τις νομοθεσίες/κανονισμούς που ακολουθούν:

Προσωπικές πληροφορίες που συλλέγει αυτός ο ιστότοπος και γιατί τις συλλέγει

Αυτός ο ιστότοπος συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες για τους ακόλουθους λόγους:

Παρακολούθηση επισκεψιμότητας ιστοτόπων

Όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, έτσι και ο ιστότοπος www.pinakides-led.gr, χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) για να  παρακολουθεί  την  δραστηριότητα  των  χρηστών. Χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα για να καθορίσει τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, για να κατανοήσει καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες του και για να δει την πορεία τους μέσα στον ιστότοπο. Παρόλο που το GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική θέση, η συσκευή, το πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο και το λειτουργικό σύστημα του πελάτη/χρήστη, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν κάνει τον πελάτη/χρήστη προσωπικά γνωστό στην ExpoLedTeam . Το GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή του πελάτη/χρήστη, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση του, αλλά η Google δεν παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Η ExpoLedTeam θεωρεί ότι η Google είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων ο οποίος είναι συμβατός με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Φόρμες επικοινωνίας και σύνδεσμοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σε περίπτωση που ο πελάτης/χρήστης επιλέξει να επικοινωνήσει με την ExpoLedTeam χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας ή κάποιο σύνδεσμο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κανένα από τα δεδομένα που παρέχει δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων, όπως ορίζονται παρακάτω στην ενότητα «Οι επεξεργαστές δεδομένων τρίτου μέρους μας». Αντίθετα, τα δεδομένα αυτά θα σταλούν στην ExpoLedTeam με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Οι SMTP διακομιστές της ExpoLedTeam , προστατεύονται από πρωτόκολλο ασφαλείας TLS (μερικές φορές γνωστό και ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς υπολογιστές και συσκευές της ExpoLedTeam .

Ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο

Σε περίπτωση που ο πελάτης/χρήστης αγοράσει κάποιο προϊόν από την ExpoLedTeam ή επιλέξει να συμμετέχει στο ενημερωτικό δελτίο της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της ExpoLedTeam μέσω συμπλήρωσης αντίστοιχης φόρμας στον ιστότοπο ή στη σελίδα Facebook της ExpoLedTeam , η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβάλλει, θα προωθηθεί στο MailChimp που παρέχει στην ExpoLedTeam υπηρεσίες marketing για το ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο. Το MailChimp είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων (δείτε παρακάτω την ενότητα «Οι επεξεργαστές δεδομένων τρίτου μέρους μας»). Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβάλλει ο πελάτης δεν θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων εντός του ιστότοπου ή σε κανένα από τα εσωτερικά συστήματα πληροφορικής της ExpoLedTeam .

Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του πελάτη θα παραμείνει στη βάση δεδομένων του MailChimp για όσο η ExpoLedTeam συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του για το marketing του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου ή μέχρι ο πελάτης/χρήστης να ζητήσει ρητά την κατάργηση του από τη λίστα. Αυτό μπορεί να το κάνει χρησιμοποιώντας  τον συνδέσμο διαγραφής που περιέχεται σε όλα τα  ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνει από την ExpoLedTeam .

Όσο η διεύθυνσή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του πελάτη/χρήστη παραμένει στη βάση δεδομένων του MailChimp, ο πελάτης/χρήστης θα λαμβάνει σε τακτά διαστήματα ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την ExpoLedTeam . Περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλεια δεδομένων στο MailChimp θα βρείτε εδώ: https://mailchimp.com/help/about-the-general-data-protection-regulation/.

Πώς αποθηκεύονται τα προσωπικά στοιχεία των πελατών/χρηστών

Όπως περιγράφεται λεπτομερώς παραπάνω, εάν ο πελάτης/χρήστης υποβάλλει ένα μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας της ExpoLedTeam , κάποιες προσωπικές πληροφορίες θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων αυτού του ιστότοπου. Επίσης, εάν αποφασίσει να αγοράσει κάποιο από τα προϊόντα τα οποία βρίσκονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ExpoLedTeam , και επιλέξει να δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη, αυτά τα δεδομένα αποθηκεύονται αυτήν τη στιγμή με αναγνωρίσιμο τρόπο, γεγονός που αποτελεί έναν περιορισμό του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου στον οποίο βασίζεται αυτός ο ιστότοπος (Joomla). Ο πελάτης/χρήστης έχει το δικαίωμα να επικοινωνήσει με την ExpoLedTeam μέσω του email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και να ζητήσει ανά πάσα στιγμή να μάθετε ποια προσωπικά δεδομένα του έχουν συλλεγεί, καθώς επίσης και να ζητήσει την πλήρη διαγραφή τους.

Σχετικά με τα cookies

Τί είναι το cookie;

Ο όρος «cookie» αναφέρεται σε ένα μικρό αρχείο δεδομένων που αποτελείται αποκλειστικά από μια σειρά πληροφοριών σε μορφή κειμένου, το οποίο ο ιστότοπος μεταφέρει στο πρόγραμμα πλοήγησης ιστού που βρίσκεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του χρήστη, είτε προσωρινά καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής του, είτε μερικές φορές για μεγαλύτερες περιόδους, ανάλογα με τον τύπο του cookie. Τα cookies εκτελούν διάφορες λειτουργίες (για παράδειγμα, ξεχωρίζουν τον χρήστη από τους άλλους επισκέπτες του ίδιου ιστοτόπου ή θυμούνται ορισμένα πράγματα για αυτόν, όπως τις προτιμήσεις του) και χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ιστοτόπους για να βελτιώσουν την εμπειρία του ως χρήστη τους.

Κάθε cookie είναι μοναδικό για το πρόγραμμα πλοήγησής του χρήστη και περιέχει ορισμένες ανώνυμες πληροφορίες. Ένα cookie συνήθως περιέχει το όνομα του πεδίου από όπου προήλθε το cookie, τη «διάρκεια ζωής» του cookie καθώς και μία τιμή (συνήθως με τη μορφή ενός τυχαίως παραχθέντα μοναδικού αριθμού).

Τύποι cookies

Οι βασικοί τύποι των cookies που ενδεχομένως να χρησιμοποιούν οι ιστότοποι περιγράφονται παρακάτω.

Cookies επίσκεψης (session cookies)

Πρόκειται για προσωρινά cookies που παραμένουν στο αρχείο των cookies του προγράμματος πλοήγησης της συσκευής του χρήστη μόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του και διαγράφονται όταν κλείσει το πρόγραμμα πλοήγησης.

Μόνιμα cookies (persistent cookies)

Αυτά παραμένουν στο αρχείο των cookies του προγράμματος πλοήγησης της συσκευής του χρήστη ακόμα και αφότου κλείσει το πρόγραμμα πλοήγησης, μερικές φορές για ένα έτος ή και παραπάνω (η ακριβής διάρκεια παραμονής εξαρτάται από τη διάρκεια ζωής κάθε cookie). Τα μόνιμα cookies χρησιμοποιούνται όταν ο διαχειριστής του ιστοτόπου ενδεχομένως χρειάζεται να γνωρίζει ποιος είναι ο χρήστης για παραπάνω από μία επισκέψεις (π.χ. για να θυμάται το όνομα χρήστη ή τις προτιμήσεις του ως προς την παραμετροποίηση του ιστοτόπου).

Cookies πρώτου μέρους (First-party cookies)

Πρόκειται για cookies που εγκαθίστανται στο πρόγραμμα πλοήγησης και/ή στο σκληρό δίσκο της συσκευής του χρήστη από τον ιστότοπο τον οποίον επισκέπτεται. Αυτό περιλαμβάνει την ανάθεση ενός μοναδικού αναγνωριστικού κωδικού στον χρήστη με σκοπό την παρακολούθηση της πλοήγησής του στον ιστότοπο. Οι διαχειριστές ιστοτόπων συχνά χρησιμοποιούν cookies πρώτου μέρους για τη διαχείριση των επισκέψεων και για σκοπούς αναγνώρισης.

Cookies τρίτων μερών (Third-party cookies)

Πρόκειται για cookies που χρησιμοποιούνται από τρίτα μέρη, όπως π.χ. κοινωνικά δίκτυα, για να παρακολουθούν τις επισκέψεις του χρήστη στους διάφορους ιστότοπους στους οποίους διαφημίζονται. Ο διαχειριστής του ιστοτόπου δεν έχει έλεγχο σε αυτά τα cookies τρίτων μερών.

Τα cookies σε αυτό τον ιστότοπο και ο τρόπος διαχείρισης

Σε αυτόν τον ιστότοπο, τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία της χρήσης του ιστοτόπου από τους επισκέπτες του. Η λειτουργία του ιστοτόπου θα επηρεαστεί σημαντικά αν π χρήστης απενεργοποιήσει τα cookies ή αν δεν αποδεχτεί την χρήση των cookies.

Ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με τα cookies τρίτων μερών που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου απενεργοποίησής τους και της επίδρασης της απενεργοποίησης στη λειτουργία του ιστοτόπου. Αν ο χρήστης επιθυμεί περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διαχείρισης ορισμένων τύπων cookies, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου ελέγχου ή διαγραφής τους, παρακαλούμε να επισκεφτεί τη διεύθυνση: www.aboutcookies.org.

Cookies της Google Analytics

Τα cookies της υπηρεσίας Google Analytics είναι cookies ανάλυσης/καταγραφής απόδοσης που επιτρέπουν στην ExpoLedTeam να συλλέγει ανώνυμες πληροφορίες για το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο της. Αυτά τα cookies μπορούν να ενημερώνουν την ExpoLedTeam σχετικά με το πόσοι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, την ώρα και τη διάρκεια της πρόσβασης, ενώ επίσης παρέχουν πληροφορίες για τον τρόπο πλοήγησης των επισκεπτών στα διάφορα σημεία του ιστοτόπου. Αυτές οι πληροφορίες βοηθούν την ExpoLedTeam να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο ιστότοπός της. Είναι ανώνυμες πληροφορίες και δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies της Google Analytics σχετικά με τον ιστότοπο της ExpoLedTeam μεταφέρονται και αποθηκεύονται στους διακομιστές της Google σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της Google.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την υπηρεσία Google Analytics, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση από την υπηρεσία Google Analytics κάνοντας κλικ εδώ.

Αν ο χρήστης απενεργοποιήσει αυτά τα cookies η χρήση του ιστοτόπου από αυτόν δεν θα καταμετρείται, ούτε θα χρησιμοποιείται στα στατιστικά στοιχεία που συλλέγουμε για να βελτιωθούν οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του ιστοτόπου. Η λειτουργία του ιστοτόπου δεν θα επηρεαστεί.

Cookies από παρόχους υπηρεσίας βίντεο (Google, Vimeo, DailyMotion κλπ)

Οι πάροχοι αυτοί μπορεί να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή του χρήστη, αν παρακολουθεί στον ιστότοπο της ExpoLedTeam βίντεο τα οποία της παρέχουν ως εξωτερική υπηρεσία. Αν ο χρήστης απενεργοποιήσει αυτά τα cookies, ενδεχομένως να μην μπορεί να δει τα ενσωματωμένα βίντεο από τον ιστότοπο της ExpoLedTeam .

Cookies από κοινωνικά δίκτυα

Τα κοινωνικά δίκτυα τρίτων μερών μπορούν να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή του χρήστη αν επιλέξει να μοιραστείε υλικό από τον ιστότοπο της ExpoLedTeam με αυτά, κάνοντας κλικ σε ένα από τα ενσωματωμένα πλήκτρα με τίτλο «Κοινή χρήση» (share). Αν απενεργοποιήσει αυτά τα cookies, η λειτουργία «Κοινή χρήση» (share) δεν θα είναι διαθέσιμη.

Σχετικά με τον διακομιστή αυτού του ιστοτόπου

Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας, είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται  μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS κάνοντας χρήση του SSL (Secure Sockets Layer).

Οι επεξεργαστές δεδομένων τρίτου μέρους μας

Η ExpoLedTeam χρησιμοποιεί έναν αριθμό τρίτων φορέων για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για εμάς. Αυτοί οι φορείς έχουν επιλεγεί προσεκτικά ώστε να συμμορφώνονται με τη νομοθεσία που αναφέρθηκε στο παρόν κείμενο.

Παραβιάσεις δεδομένων

Για όσες προσωπικές πληροφορίες του χρήστη αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλισή τους. Θα αναφερθούν από την ExpoLedTeam κάθε τυχόν παράνομη παραβίαση της βάσης δεδομένων αυτού του ιστοτόπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου φορέα επεξεργασίας δεδομένων σε οποιονδήποτε και σε όλους τους άμεσα ενδιαφερομένους όπως και στις και αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.


Η ExpoLedTeam

Σχεδιασμός και κατασκευή φωτεινών πινακίδων, επιγραφών και ταμπελών τεχνολογίας LED, σταυρών φαρμακείου LED, κυλιόμενων πινακίδων LED, έγχρωμων πινακίδων LED και LED video walls.

 

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 
09:00 - 14:00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:
09:00 - 14:00 και 17:00 - 19:30
Κυριακή:
ΚΛΕΙΣΤΑ

Επικοινωνία

Τηλ: +30 2314 009421
Τηλ: +30 2315 002299
Κιν: +30 6948 789010
E-mail: [email protected]
Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 3, Μενεμένη, ΤΚ 56122, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Vertical Banner trans

MENU