• 2315002299
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πινακίδες LED

Έγχρωμες πινακίδες LED - LED walls

Έγχρωμες πινακίδες LED, το απόλυτο διαφημιστικό εργαλείο για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Η απεικόνιση έγχρωμων στατικών ή κινούμενων μηνυμάτων LED κινεί το ενδιαφέρον και κρατά την προσοχή, περνώντας άμεσα το διαφημιστικό μήνυμα.

Έγχρωμες πινακίδες LED

Κυλιόμενες πινακίδες LED display slim

Κυλιόμενες πινακίδες LED display slim σε χαμηλές τιμές. Αδιάβροχες και ανθεκτικές για τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο, προβάλλουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσφορές σε κυλιόμενα μηνύματα με διάφορα εφέ κίνησης. 

Κυλιόμενες πινακίδες LED display slim

Κυλιόμενες πινακίδες LED display αλουμινίου

Κυλιόμενες πινακίδες LED display με πλαίσιο αλουμινίου σε χαμηλές τιμές. Αδιάβροχες και ανθεκτικές, αποτελούν τον πιο ελκυστικό και αποτελεσματικό τρόπο προβολής μιας τοπικής επιχείρησης.

Κυλιόμενες πινακίδες LED display αλουμινίου

Κυλιόμενες πινακίδες LED display mini

Κυλιόμενες πινακίδες LED display mini σε χαμηλές τιμές. Κατάλληλες για χρήση σε εσωτερικό χώρο, ελαφριές και με μικρές διαστάσεις, με πάχος μόλις 3,4 cm, για να μπορούν να τοποθετηθούν άνετα σε οποιοδήποτε σημείο και να προβάλλουν τα δυνατά χαρακτηριστικά του καταστήματος στους πελάτες. 

Κυλιόμενες πινακίδες LED display mini

Πινακίδες επιγραφές LED για βενζινάδικα

Πινακίδες LED για βενζινάδικα, για προβολή τιμών καυσίμων όλο το 24ωρο. Δυνατότητα παραγγελίας ηλεκτρονικών ψηφίων, ψηφίων για πυλώνα ή σταθερών ενδείξεων με πληροφορίες για το βενζινάδικο, ευδιάκριτες από απόσταση ακόμα και σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας.

Έγχρωμες πινακίδες LED

Ηλεκτρονικό ρολόι θερμόμετρο LED

Ηλεκτρονικό ρολόι LED με ενδείξεις ώρας, ημερομηνίας και θερμοκρασίας αποτελεί έναν άμεσο τρόπο πληροφόρησης για την κάθε επιχείρηση και τους πελάτες της. Τοποθέτηση σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, εύκολος χειρισμός με πρόγραμμα υπολογιστή στα Ελληνικά.

Ηλεκτρονικό ρολόι θερμόμετρο LED

Η ExpoLedTeam

Σχεδιασμός και κατασκευή φωτεινών πινακίδων, επιγραφών και ταμπελών τεχνολογίας LED, σταυρών φαρμακείου LED, κυλιόμενων πινακίδων LED, έγχρωμων πινακίδων LED και LED video walls.

 

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 
09:00 - 14:00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:
09:00 - 14:00 και 17:00 - 19:30
Κυριακή:
ΚΛΕΙΣΤΑ

Επικοινωνία

Τηλ: +30 2314 009421
Τηλ: +30 2315 002299
Κιν: +30 6948 789010
E-mail: [email protected]
Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 3, Μενεμένη, ΤΚ 56122, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Vertical Banner trans

© 2022 ExpoLedTeam. All Rights Reserved.

MENU