• 2315002299
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αποστολή Σε
Χρήση της διεύθυνσης χρέωσης και για την αποστολή
Προσθήκη/Επεξεργασία διεύθυνσης αποστολής
Όνομα SKU Τιμή Ποσότητα ΦΠΑ: Έκπτωση: Σύνολο
Σύνολο τιμών

Επιλεγμένος τρόπος αποστολής

Δεν επιλέχθηκε τρόπος αποστολής

Παρακαλώ επιλέξτε μία μέθοδο αποστολής

Σύνολο:
0,00 €
0,00 €
Σημειώσεις και ειδικές ζητήσεις
Οροι χρήσης

Οροι χρήσης

Όροι χρήσης

Η εταιρεία με επωνυμία ΤΕΡΖΗΣ ΔΗΜ. ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ (Α.Φ.Μ. 037928055, ΔΟΥ Αμπελοκήπων, αρ. ΓΕΜΗ 154205504000) και με διακριτικό τίτλο ExpoLedTeam, εφεξής αποκαλούμενη ExpoLedTeam, με έδρα την διεύθυνση Αγίας Παρασκευής 3, Τ.Κ. 56122, Μενεμένη Θεσσαλονίκης, είναι ο κάτοχος και διαχειριστής του ιστοτόπου www.pinakides-led.gr. Στην παρούσα ενότητα σας γνωστοποιούμε τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης του συνόλου του περιεχομένου και των υπηρεσιών του ιστοτόπου www.pinakides-led.gr. Παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά.

Γενικά

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών πού παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη (αποκαλούμενου και ως πελάτη), από τον ιστότοπο www.pinakides-led.gr ιδιοκτησίας της εταιρείας ExpoLedTeam, προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου του συγκεκριμένου ιστοτόπου. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του ιστοτόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του. 

Η ExpoLedTeam διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους χρήσης. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του ιστοτόπου www.pinakides-led.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

Γενικοί Όροι

Σκοπός της ExpoLedTeam είναι η κατά το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Ο συγκεκριμένος ιστότοπος διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα (εφεξής αποκαλούμενο και e-shop) και δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες όσο και σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου, να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η ExpoLedTeam, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλος ο σχεδιασμός των ιστοσελίδων του ιστοτόπου, το κείμενο, τα γραφικά, τα βίντεο, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτού, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ExpoLedTeam και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Επιφυλασσόμενων όλων των δικαιωμάτων, κάθε κείμενο ή εικόνα ή σήμα, είναι καταχωρημένο και χρησιμοποιείται στον παρόν ιστότοπο, κατόπιν αδείας του αντίστοιχου ιδιοκτήτη του. Επίσης η ExpoLedTeam διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης μέρους η του συνόλου του περιεχομένου χωρίς προειδοποίηση.

Η αντιγραφή και χρήση του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του ιστοτόπου, για σκοπούς εμπορικούς, χωρίς την ρητή έγγραφη άδεια της ExpoLedTeam, θεωρείται παράνομη και διώκεται ποινικά σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε περίπτωση που θέλετε να αντιγράψετε μέρος του υλικού του ιστοτόπου, αυτό θα πρέπει να γίνεται καθαρά και μόνο για προσωπική χρήση.

Η δημοσίευση στο Διαδίκτυο μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου του ιστοτόπου, για σκοπούς εμπορικούς, χωρίς την ρητή έγγραφη άδεια της ExpoLedTeam, θεωρείται παράνομη και διώκεται ποινικά. Σε περίπτωση που αντίγραφο κάποιου στοιχείου του ιστοτόπου δημοσιευτεί στο Διαδίκτυο για προσωπική χρήση, θα πρέπει να αναφέρει καθαρά και ρητά τον υπερσύνδεσμο που δείχνει την ακριβή προέλευση του υλικού.

Τα γραφικά και βίντεο που υπάρχουν στον ιστότοπο ανήκουν στην ExpoLedTeam και απεικονίζουν προϊόντα της. Σε κάθε κατηγορία προϊόντων απεικονίζονται ορισμένα προϊόντα, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις είναι ενδεικτικά, δηλαδή το προϊόν που απεικονίζουν ενδέχεται να διαφέρει εμφανισιακά από το προϊόν που δίνεται στον πελάτη, επειδή τα προϊόντα μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις προδιαγραφές του πελάτη και συνεπώς διαφέρουν ανάλογα την περίπτωση.

Η χρήση του παρόντος ιστοτόπου έγκειται στην δική σας ευθύνη. Αυτό σημαίνει πως η ExpoLedTeam δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, για οποιεσδήποτε επακόλουθες, άμεσες, τυχαίες, έμμεσες, ποινικές ή ειδικές ζημίες μπορεί να υποστεί ο επισκέπτης του ιστοτόπου κατά την επίσκεψή του, σχετικές με τη χρήση, την αδυναμία χρήσης ή την ύπαρξη σφαλμάτων ή παραλείψεων στο περιεχόμενο του ιστοτόπου.

Στον ιστότοπο μπορεί κατά καιρούς να περιλαμβάνονται υπερσύνδεσμοι οι οποίοι παραπέμπουν σε άλλους ιστοτόπους. Ο λόγος χρήσης αυτών των υπερσυνδέσμων είναι για την παροχή επιπλέον πληροφοριών και σε ουδεμία περίπτωση σημαίνει πως η ExpoLedTeam φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοτόπων αυτών.

Η χρήση του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου μπορεί να γίνει μόνο με τον τρόπο που καθορίζεται στους παρόντες όρους χρήσης. Η παραβίαση αυτών των όρων χρήσης συνιστά παραβίαση των διατάξεων της ελληνικής και ξένης νομοθεσίας περί δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, και δίνει το δικαίωμα στην ExpoLedTeam να ζητήσει να ληφθούν νομικά μέτρα για την προστασία αυτών των δικαιωμάτων.

Εμπορεύσιμα Είδη - Διαθεσιμότητα - Χαρακτηριστικά

Τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα, τα χαρακτηριστικά τους, οι τιμές και το διαθέσιμο απόθεμά τους, βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pinakides-led.gr και είναι προσβάσιμα σε όλους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του προϊόντος. Η εταιρεία μας εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σχετικά με τη διαθεσιμότητά ή μη των προϊόντων, δε φέρει όμως καμία ευθύνη για τη διαθεσιμότητά τους. Η εταιρεία μας καταβάλλει καθημερινά όλες τις δυνατές προσπάθειες έτσι ώστε να παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν (τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμές, κτλ.). Ωστόσο, προκειμένου να περιοριστούν τυχόν λάθη, θα σας συνιστούσαμε πριν την οποιαδήποτε ολοκλήρωση αγοράς σας, να επικοινωνείτε μαζί μας σε περιπτώσεις που οι τιμές ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό του προϊόντος είναι πέραν των συνηθισμένων και λογικών. Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα σε κάθε προϊόν, υπάρχει η τιμή άνευ Φ.Π.Α. αλλά και η τιμή στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο εκάστοτε ισχύον ΦΠΑ. Σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η αγορά σας γίνει με τιμολόγιο, οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ. Η εταιρείας μας επιφυλάσσεται του δικαιώματός της, να αναπροσαρμόζει τις τιμές του ηλεκτρονικού της καταστήματος, χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Παραγγελία Προϊόντων και προστασία καταναλωτή

Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του ιστοτόπου www.pinakides-led.gr αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ' αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα) και των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003) και την Απόφαση 31619 ΦΕΚ 969/22.3.2017 καθώς και της προσαρμογής της Ελληνικής νομοθεσίας προς την Οδηγία 2011/83/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2011, σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών, τη τροποποίηση της οδηγίας 93/13/ΕΟΚ του Συμβουλίου και της οδηγίας 1999/44/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και τη κατάργηση της οδηγίας 85/577/ΕΟΚ του Συμβουλίου και της οδηγίας 97/7/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, η οποία δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αριθμό L 304 της 22.11.2011 όπως αυτή τέθηκε σε ισχύ από την 13/06/2014.

Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δε τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νόμιμους εκπροσώπους νομικών προσώπων. Η εταιρεία μας, επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Εγγραφή μέλους στον ιστότοπο

Για την επίσκεψη στον ιστότοπο της ExpoLedTeam, για την πλοήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ιστοτόπου και για την πραγματοποίηση ηλεκτρονικής παραγγελίας ο επισκέπτης/πελάτης δεν υποχρεούται να είναι εγγεγραμμένος ως μέλος. Η εγγραφή όμως του επισκέπτη/πελάτη ως μέλος καθιστά πολύ πιο εύκολη την όλη διαδικασία σε οποιαδήποτε μελλοντική χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Για να εγγραφεί ο πελάτης ως μέλος, θα πρέπει να κάνει κλικ στον υπερσύνδεσμο «Εγγραφή» στην ενότητα «Ο λογαριασμός Μου» στη δεξιά στήλη ή στο κάτω μέρος του ιστοτόπου και να συμπληρώσει στην φόρμα εγγραφής νέου μέλους και στα αντίστοιχα πεδία, έναν ενεργό λογαριασμό email, Όνομα χρήστη, Προβαλλόμενο όνομα, Κωδικό και Επιβεβαίωση κωδικού. Το email που θα δηλώσει ο πελάτης πρέπει να υπάρχει και να είναι ενεργό διότι η επικοινωνία της ExpoLedTeam με τον πελάτη θα γίνεται και μέσω του email αυτού που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή.

Τρόποι παραγγελίας

Για την πραγματοποίηση παραγγελίας είτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ExpoLedTeam ή τηλεφωνικά/μέσω email/Facebook απαιτούνται δυο γενικές ενέργειες:

 • Η συμπλήρωση της ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης ή η παροχή στην ExpoLedTeam όλων των στοιχείων του πελάτη που απαιτούνται για την έκδοση των παραστατικών πώλησης και μεταφοράς.
 • Η ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης, ιδίως τη συλλογή και, όπου απαιτείται, τη χρήση προσωπικών δεδομένων.

Παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (μόνο για Ελλάδα)

Η διαδικασία παραγγελίας μέσω του e-shop είναι η ακόλουθη:

 • Πλοήγηση: Ο πελάτης επισκέπτεται το ηλεκτρονικό κατάστημα του ιστοτόπου www.pinakides-led.gr της ExpoLedTeam, μέσω από το κεντρικό μενού του ιστοτόπου, κάνοντας κλικ στο μενού SHOP και πλοηγείται στα προϊόντα.
 • Επιλογή προϊόντων και προσθήκη στο καλάθι: Σε όλες τις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος και δίπλα σε κάθε διαθέσιμο προς αγορά προϊόν, υπάρχει το πλήκτρο προσθήκης στο καλάθι αγορών. Ο πελάτης πλοηγείται στο ηλεκτρονικό κατάστημα και προσθέτει στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμεί να αγοράσει. Για να συνεχίσει τις αγορές, επιλέγει από τις κεντρικές κατηγορίες, αυτή που περιέχει το επόμενο είδος που ψάχνει και τα προσθέτει επίσης στο καλάθι.
 • Προβολή και έλεγχος καλαθιού: Όταν ολοκληρώσει τη διαδικασία προσθήκης προϊόντων μπορεί να πατήσει το εικονίδιο «ΚΑΛΑΘΙ» και να επιλέξει «ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΛΑΘΙΟΥ» ή να κάνει κλικ στον υπερσύνδεσμο «Καλάθι Αγορών» στην περιοχή «Ο λογαριασμός Μου».
 • Ταυτοποίηση (Δυνατότητα σύνδεσης, εγγραφής ή συνέχιση ως επισκέπτης): Για να μπορέσει να παραγγείλει, ο πελάτης δεν είναι απαραίτητο να είναι μέλος του ηλεκτρονικού καταστήματος, η εγγραφή του όμως εφόσον το επιθυμεί καθιστά πολύ πιο εύκολη την όλη διαδικασία σε οποιαδήποτε μελλοντική χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Για σύνδεση ως μέλος μετά την εγγραφή, ο πελάτης συμπληρώνει στην φόρμα το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που δήλωσε κατά την εγγραφή και επιλέγει «ΣΥΝΔΕΣΗ» στο χώρο μελών.
 • Στοιχεία χρέωσης, αποστολής και τιμολόγησης: Στη συνέχεια θα ζητηθεί από τον πελάτη να συμπληρώσει προσωπικά στοιχεία όπως: διεύθυνση τιμολόγησης και αποστολής παραγγελίας, e-mail, τηλέφωνο επικοινωνίας, στοιχεία απαραίτητα για τη σύναψη και ολοκλήρωση της σύμβασης πώλησης μεταξύ των δύο μερών.
 • Επιλογή τρόπου αποστολής: Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε παραλαβή από το φυσικό κατάστημα της ExpoLedTeam και σε αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).
 • Επιλογή τρόπου πληρωμής: Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πληρωμή στο φυσικό κατάστημα της ExpoLedTeam κατά την παραλαβή (με μετρητά ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα), πληρωμή με τραπεζική κατάθεση/έμβασμα/e-banking, πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα ή πληρωμή με Masterpass.
 • Επιβεβαίωση της παραγγελίας: Ο πελάτης οφείλει να ελέγξει την ορθότητα των στοιχείων που καταχώρησε, να σημειώσει τυχόν διευκρινήσεις όσον αφορά την παραγγελία ή τη διαδικασία μεταφοράς και υποχρεωτικά να αποδεκτεί τους παρόντες όρους χρήσης με την επιλογή του αντίστοιχου πεδίου.
 • Καταχώρηση της παραγγελίας: Ανάλογα με τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής, ο πελάτης θα οδηγηθεί είτε στη σελίδα με το μήνυμα ότι η παραγγελία του έχει καταχωρηθεί/ολοκληρωθεί, ή, για την περίπτωση πληρωμής με χρεωστική/πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα ή πληρωμή με Masterpass, ο πελάτης θα ανακατευθυνθεί αυτόματα στο περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών της Alpha Bank όπου θα πραγματοποιήσει την πληρωμή και στη συνέχεια αυτόματα θα επιστρέψει στο περιβάλλον του ηλεκτρονικού καταστήματος της ExpoLedTeam ώστε να λάβει το μήνυμα ότι η παραγγελία του έχει καταχωρηθεί/ολοκληρωθεί.

Στο στάδιο αυτό, η παραγγελία μπαίνει σε αναμονή μέχρι να επιβεβαιωθεί από την ExpoLedTeam. Ο πελάτης οφείλει να αναμείνει επιβεβαίωση από την ExpoLedTeam μέσω email ή μέσω τηλεφώνου πριν προχωρήσει στη διαδικασία πληρωμής ή στην μετάβαση του χώρου του φυσικού καταστήματος. Αν έχει χρησιμοποιήσει τον τρόπο πληρωμής με χρεωστική/πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα, και πάλι θα πρέπει να αναμένει από την ExpoLedTeam να επικοινωνήσει μαζί του για να επαληθεύσει τα στοιχεία της συναλλαγής και να επιβεβαιώσει την παραγγελία.

Μόλις επιβεβαιωθεί, ο πελάτης λαμβάνει ένα ενημερωτικό email στο οποίο του γνωστοποιείται ο αριθμός και ο κωδικός παραγγελίας. Οι αριθμοί αυτοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ελέγξει την κατάσταση και τις λεπτομέρειες της παραγγελίας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο Ιστορικό Παραγγελιών.

Σε περίπτωση που προκύψει κάποια εκκρεμότητα στην παραγγελία, η ExpoLedTeam θα επικοινωνήσει με τον πελάτη στα στοιχεία που αυτός έχει δηλώσει. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν λάβει εντός 24 ωρών σχετικό email επιβεβαίωσης της παραγγελίας ή ειδοποίηση της ExpoLedTeam μέσω τηλεφώνου, αποτελεί υποχρέωσή του να ενημερώσει την ExpoLedTeam χωρίς καθυστέρηση, καθώς είναι πιθανό να υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχει δηλώσει. Η ExpoLedTeam δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που ο πελάτης έχει καταχωρήσει λανθασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η επικοινωνία μαζί του.

Από την ώρα που ο πελάτης λαμβάνει το email επιβεβαίωσης από την ExpoLedTeam για την παραγγελία, αν έχει επιλέξει την πληρωμή με τραπεζική κατάθεση/έμβασμα/e-banking, οφείλει εντός 3 ημερολογιακών ημερών, να προχωρήσει σε εξόφληση του συνολικού ποσού της παραγγελίας μέσω τραπεζικής κατάθεσης/εμβάσματος/e-banking σε έναν από τους λογαριασμούς της ExpoLedTeam και να ενημερωσει αντίστοιχα μέσω τηλεφώνου/email την ExpoLedTeam για να επιβεβαιωθεί η πληρωμή.

Αν ο πελάτης έχει επιλέξει την εξόφληση της παραγγελίας εντός του φυσικού καταστήματος της ExpoLedTeam κατά την παραλαβή (με μετρητά ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα), οφείλει να μεταβεί στο κατάστημα εντός των ημερομηνιών που θα του γνωστοποιήσει η ExpoLedTeam και σε καμία περίπτωση σε διάστημα μεγαλύτερο των10 ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας.

Οι αποστολές προϊόντων εντός Ελλάδας γίνονται εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα επιβεβαίωσης της παραγγελίας από την ExpoLedTeam, μόνο εφόσον έχει επιβεβαιωθεί από την ExpoLedTeam η εξόφληση του συνολικού ποσού της παραγγελίας. Σε περίπτωση καθυστέρησης από τον πελάτη της εξόφλησης, ενδέχεται να καθυστερήσει πέραν των 7 ημερολογιακών ημερών η αποστολή της παραγγελίας από την ExpoLedTeam .

Παραγγελία μέσω τηλεφώνου/email/Facebook (για Ελλάδα και Κύπρο)

Για προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα μέσω του e-shop, για ειδικές κατασκευές και για παραγγελίες από Κύπρο, παρέχεται η δυνατότητα παραγγελίας μέσω τηλεφώνου/email/Facebook. Η διαδικασία είναι η ακόλουθη:

 • Επικοινωνία: Ο πελάτης επικοινωνεί με την ExpoLedTeam για να περιγράψει ή να επιλέξει τα προϊόντα τεχνολογίας LED που θέλει να περιλαμβάνονται στην παραγγελία, τα οποία μπορεί να είναι προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος, κάποια παραλλαγή τους με διαφορετικά χαρακτηριστικά, ή κάτι που σκέφτηκε ή είδε ο πελάτης ή κάποιο από τα δείγματα/έργα της ExpoLedTeam. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου στον αριθμό +30 2315 002299, μέσω email στο [email protected] και μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook, Επιγραφές Πινακίδες Σταυροί LED by ExpoLedTeam . Σε περίπτωση ειδικής κατασκευής, μόλις καθοριστούν οι προδιαγραφές, η ExpoLedTeam σχεδιάζει ψηφιακά το προϊόν και προαιρετικά γίνεται αποστολή δείγματος σε ηλεκτρονική μορφή στον πελάτη.
 • Αποστολή Δελτίου Παραγγελίας στον πελάτη: Για να ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής των προϊόντων της παραγγελίας, η ExpoLedTeam αποστέλλει στον πελάτη με email ή fax το Δελτίο Παραγγελίας με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας που έχει δώσει ο πελάτης. Στο Δελτίο Παραγγελίας δεν περιλαμβάνεται το κόστος των μεταφορικών, όταν τα προϊόντα λόγω βάρους ή λόγω επιλογής του πελάτη δεν πρόκειται να αποσταλούν μέσω της συνεργαζόμενης με την ExpoLedTeam εταιρείας ταχυμεταφορών.
 • Υπογραφή και αποστολή Δελτίου Παραγγελίας από τον πελάτη: Ο πελάτης στέλνει προαιρετικά πίσω το Δελτίο Παραγγελίας υπογεγραμμένο εντός 3 ημερών μέσω e-mail, fax ή ταχυδρομείου/courier, ή ενημερώνει την ExpoLedTeam τηλεφωνικά ώστε να ξεκινήσει η κατασκευή των προϊόντων της παραγγελίας.
 • Προκαταβολή: Εντός 3 ημερών, ο πελάτης προχωράει υποχρεωτικά στην πληρωμή της προκαταβολής, που αντιστοιχεί στο 30% της τελικής τιμής της παραγγελίας, μέσω τραπεζικής κατάθεσης/εμβάσματος/e-banking σε έναν από τους λογαριασμούς της ExpoLedTeam και ενημερώνει την ExpoLedTeam αντίστοιχα μέσω τηλεφώνου/email. 
 • Επιβεβαίωση παραγγελίας: Μόλις επιβεβαιωθεί από την ExpoLedTeam η πληρωμή της προκαταβολής, η παραγγελία θεωρείται επιβεβαιωμένη και μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής.

Εναλλακτικά, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να έρθει στο κατάστημα της ExpoLedTeam στη Θεσσαλονίκη, όπου μπορεί να υπογράψει το Δελτίο Παραγγελίας και να καταβάλλει την προκαταβολή για να ξεκινήσει η κατασκευή της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που προκύψει κάποια εκκρεμότητα στην παραγγελία, η ExpoLedTeam θα επικοινωνήσει με τον πελάτη στα στοιχεία που αυτός έχει δηλώσει. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν λάβει εντός 24 ωρών σχετικό email επιβεβαίωσης της παραγγελίας ή ειδοποίηση της ExpoLedTeam μέσω τηλεφώνου, αποτελεί υποχρέωσή του να ενημερώσει την ExpoLedTeam χωρίς καθυστέρηση, καθώς είναι πιθανό να υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχει δηλώσει. Η ExpoLedTeam δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που ο πελάτης έχει δώσει λανθασμένα στοιχεία επικοινωνίας με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η επικοινωνία μαζί του.

 • Κατασκευή: Ακολουθεί η κατασκευή των προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές. Η ολοκλήρωση της κατασκευής των προϊόντων πραγματοποιείται εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας, εκτός από την περίπτωση ειδικών κατασκευών, οπότε ο πελάτης ενημερώνεται αντίστοιχα για τον αναμενόμενο χρόνο κατασκευής. Στην κατασκευή περιλαμβάνεται και ο έλεγχος σωστής λειτουργίας των προϊόντων στο εργαστήριο της ExpoLedTeam .
 • Ολοκλήρωση κατασκευής και εξόφληση: Ο πελάτης ενημερώνεται μέσω τηλεφώνου/email για την ολοκλήρωση της κατασκευής και ελέγχου της λειτουργίας των προϊόντων για να προχωρήσει στην εξόφληση της παραγγελίας. Η εξόφληση γίνεται πριν την αποστολή των προϊόντων, μέσω τραπεζικής κατάθεσης/εμβάσματος/e-banking σε έναν από τους λογαριασμούς της ExpoLedTeam και ο πελάτης ενημερώνει αντίστοιχα την ExpoLedTeam μέσω τηλεφώνου/email για να επιβεβαιωθεί η πληρωμή.

Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής εξόφλησης της παραγγελίας εντός του καταστήματος πριν την παραλαβή, με μετρητά ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

Η αποστολή προϊόντων εντός Ελλάδας γίνεται με μεταφορική εταιρεία της περιοχής του πελάτη κατόπιν συνεννόησης. Επιπλέον, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα εκ μέρους του πελάτη, μπορεί να επιλέξει την παραλαβή από το κατάστημα της ExpoLedTeam στην Θεσσαλονίκη, χωρίς επιβάρυνση κόστους για μεταφορικά. Για αποστολή στην Κύπρο χρησιμοποιείται κυρίως μεταφορά με αεροπλάνο.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μόνο εφόσον έχει επιβεβαιωθεί από την ExpoLedTeam η εξόφληση του συνολικού ποσού της παραγγελίας. Σε περίπτωση καθυστέρησης από τον πελάτη της εξόφλησης, ενδέχεται να καθυστερήσει πέραν των 7 ημερολογιακών ημερών η αποστολή της παραγγελίας από την ExpoLedTeam .

Πληρωμή Παραγγελίας

Οι τρόποι  που παρέχονται από την ExpoLedTeam για πληρωμή των παραγγελιών είναι οι ακόλουθοι:

 • Τραπεζική κατάθεση/έμβασμα/e-banking: Ισχύει για κάθε παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ή μέσω τηλεφώνου/email/Facebook. Πραγματοποιείται σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας:

Alpha Bank
Δικαιούχος: Τερζής Τηλέμαχος
IBAN: GR32 0140 7030 7030 0200 2018 235 / SWIFT:CRBAGRAA
Αριθμός Λογαριασμού: 7030 0200 2018 235

Πειραιώς
Δικαιούχος: Τερζής Τηλέμαχος
IBAN: GR44 0172 2130 0052 1309 0933 983 / SWIFT:PIRBGRAA
Αριθμός λογαριασμού: 5213 090933 983

Τα τυχόν έξοδα της κατάθεσης βαρύνουν τον καταθέτη. Έξοδα σε βάρος εντολέα (DEBT/OUR). 
Τα αποδεικτικά κατάθεσης της προκαταβολής ή εξόφλησης πρέπει να προωθηθούν στην ExpoLedTeam, είτε με fax είτε με email, είτε να γίνει τηλεφωνική ενημέρωση στο +30 2314 009421.

 • Πληρωμή στο φυσικό κατάστημα: Ισχύει για κάθε παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ή μέσω τηλεφώνου/email/Facebook. Πραγματοποιείται με μετρητά ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα, πριν την παραλαβή των προϊόντων της παραγγελίας, στο φυσικό κατάστημα της ExpoLedTeam που βρίσκεται στην ακόλουθη διεύθυνση:

ExpoLedTeam
Αγίας Παρασκευής 3
Μενεμένη
Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 56122
Ελλάδα

 • Πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα: Ισχύει για παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, αποκλειστικά για Ελλάδα. Γίνονται δεκτές κάρτες χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover. Μετά την επιλογή του αντίστοιχου τρόπου πληρωμής, ο πελάτης οδηγείται στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών συναλλαγών της Alpha Bank όπου και πραγματοποιεί την διαδικασία πληρωμής. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, ο πελάτης επιστρέφει στον ιστότοπο της ExpoLedTeam όπου μπορεί να δει ή να εκτυπώσει την παραγγελία του.
 • Πληρωμή μέσω Masterpass: Ισχύει για παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, αποκλειστικά για Ελλάδα. Γίνεται με τη χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Μετά την επιλογή του αντίστοιχου τρόπου πληρωμής, ο πελάτης οδηγείται στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών συναλλαγών της Alpha Bank όπου και πραγματοποιεί την διαδικασία πληρωμής. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, ο πελάτης επιστρέφει στον ιστότοπο της ExpoLedTeam όπου μπορεί να δει ή να εκτυπώσει την παραγγελία του.

Αποστολή/παραλαβή παραγγελίας

Για την αποστολή/παραλαβή κάθε παραγγελίας από την ExpoLedTeam , υπάρχουν οι ακόλουθες επιλογές:

 • Για παραγγελίες βάρους μέχρι 30 κιλά και για τα προϊόντα που συμπεριλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, γίνεται αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier). Η ExpoLedTeam συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier. Το κόστος μεταφορικών διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος, ως εξής (στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ):

0-3 κιλά: 5€ 
3-6 κιλά: 7,50€ 
6-10 κιλά: 9€ 
10-15 κιλά: 15€
15-20 κιλά: 19€
20-25 κιλά: 23€
25-30 κιλά: 27€

 • Για παραγγελίες βάρους άνω των 30 κιλών και για προϊόντα που δεν συμπεριλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, γίνεται αποστολή με μεταφορική εταιρεία που εξυπηρετεί την περιοχή του πελάτη κατόπιν συνεννόησης. Ο πελάτης για την καλύτερη εξυπηρέτησή του μπορεί να υποδείξει στην ExpoLedTeam κάποια συγκεκριμένη μεταφορική εταιρεία ή να γίνει επιλογή από την ExpoLedTeam. Το κόστος των μεταφορικών καταβάλλεται στη μεταφορική εταιρεία από τον πελάτη κατά την παραλαβή.
 • Με παραλαβή, μετά την πληρωμή, από το φυσικό κατάστημα της ExpoLedTeam που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στην ακόλουθη διεύθυνση:

ExpoLedTeam
Αγίας Παρασκευής 3
Μενεμένη
Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 56122
Ελλάδα

Για να γίνει η αποστολή ή παράδοση της παραγγελίας, πρέπει υποχρεωτικά να έχει πραγματοποιηθεί από τον πελάτη η πληρωμή του συνολικού ποσού της παραγγελίας και να έχει γίνει από την ExpoLedTeam επιβεβαίωση της πληρωμής μέσω της εμφάνισης του πλήρους ποσού της παραγγελίας στον αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό της.

Πολιτική επιστροφών – αλλαγών – ακυρώσεων – επιστροφής χρημάτων

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του ιστοτόπου www.pinakides-led.gr και μέσω παραγγελίας με τηλέφωνο/email/Facebook, στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Αλλαγές προϊόντων

Η ExpoLedTeam παρέχει δυνατότητα αλλαγής σε ορισμένες κατηγορίες προϊόντων της, λόγω της φύσης κατασκευής τους. Συγκεκριμένα, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αιτηθεί την αλλαγή για οποιοδήποτε προϊόν αγοράσει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της ExpoLedTeam , αλλά και για προϊόντα που αγόρασε και δεν περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά αποτελούν παραλλαγές τους, ανήκουν δηλαδή στην ίδια κατηγορία αλλά σε διαφορετικά προκαθορισμένα μεγέθη ή/και χρώματα (ισχύει για την κατηγορία προϊόντων Κυλιόμενες Πινακίδες LED), γεγονός που δεν προϋποθέτει ιδιαιτερότητες στην κατασκευή τους, ώστε να υπάρχει δυνατότητα πώλησής τους μετά από την αλλαγή. Ο πελάτης μπορεί να αιτηθεί την αλλαγή προϊόντος με άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το αρχικό. Η αίτηση αλλαγής γίνεται από τον πελάτη, επικοινωνώντας με την ExpoLedTeam μέσω τηλεφώνου ή email ώστε να γίνει συνεννόηση σχετικά με τις προϋποθέσεις και τις λεπτομέρειες της αλλαγής.

Ο πελάτης κατά την παραλαβή των προϊόντων της παραγγελίας του και πριν αιτηθεί την αλλαγή οφείλει να ελέγξει την μορφή και την λειτουργία τους για να επιβεβαιώσει ότι λειτουργούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές που υπάρχουν στα στοιχεία της ηλεκτρονικής παραγγελίας ή στο Δελτίο Παραγγελίας, αλλά στην περίπτωση που κάνει τοποθέτηση και κανονική χρήση του προϊόντος δεν μπορεί αιτηθεί αλλαγή.

Η δυνατότητα αλλαγής ισχύει για 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του, όπως αυτή εμφανίζεται με βάση τα στοιχεία της εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier ή της μεταφορικής με την οποία έγινε η αποστολή ή από την ημερομηνία παραλαβής του από το κατάστημα μας.

Ο πελάτης μπορεί να αιτηθεί την αλλαγή προϊόντος με άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το αρχικό. Η αίτηση αλλαγής γίνεται επικοινωνώντας με την ExpoLedTeam μέσω τηλεφώνου ή email για να γίνει συνεννόηση σχετικά με τις λεπτομέρειες της αλλαγής.

Η ExpoLedTeam θα πρέπει να παραλάβει από τον πελάτη τα προϊόντα προς αλλαγή, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, στην κατάσταση που τα απέστειλε η ίδια και σε συσκευασία αντίστοιχη με την αρχική. Όλες οι επιστροφές προϊόντων προς αλλαγή γίνονται με ευθύνη και επιβάρυνση του πελάτη.

Η ExpoLedTeam διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές προϊόντων προς αλλαγή, όταν παραλαμβάνονται με φθορές και βλάβες που δεν προέρχονται από την αρχική κατασκευή τους, γεγονός που υποδηλώνει ότι τα προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν και υπέστησαν φθορά ή συσκευάστηκαν με μη ενδεδειγμένη συσκευασία, με αποτέλεσμα να μην εξασφαλίζει την αποφυγή φθορών ή βλαβών κατά τη μεταφορά τους. Σε περίπτωση παραλαβής από την ExpoLedTeam , προϊόντων προς αλλαγή με φθορές και βλάβες, ο πελάτης χρεώνεται το κόστος επισκευής τους ως αποζημίωση, μαζί με το επιπλέον κόστος που ενδεχομένως προκύπτει από τα νέα προϊόντα τα οποία θα αποσταλούν ως αλλαγή των αρχικών στον πελάτη.

Η ExpoLedTeam δεν δέχεται την αλλαγή προϊόντων που αποτελούν ειδικές παραγγελίες, δηλαδή παραγγελίες με προϊόντα όχι τυποποιημένα αλλά με εξατομικευμένα χαρακτηριστικά, προσαρμοσμένα στις προδιαγραφές του πελάτη, όπως γράμματα επιγραφών 3D, επιγραφές με ειδικές διαστάσεις, μηνύματα, χρώματα και λογότυπα, σταυροί με ειδικές διαστάσεις και κατασκευή.

Ακύρωση παραγγελίας

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας του στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής των προϊόντων της παραγγελίας από το κατάστημα της ExpoLedTeam. Σε περίπτωση που η διαδικασία αποστολής έχει ξεκινήσει, ο πελάτης οφείλει να παραλάβει την παραγγελία του και μετά έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφής χρημάτων όπως περιγράφεται στην επόμενη ενότητα.
 • Για παραγγελίες μέσω τηλεφώνου, αν ο πελάτης δεν έχει προχωρήσει σε πληρωμή προκαταβολής. Για παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, αν ο πελάτης δεν έχει προχωρήσει σε εξόφληση του ποσού της παραγγελίας. Αν έχει προχωρήσει σε πληρωμή, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την ExpoLedTeam για να υπάρξει συνεννόηση για τη διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.
 • Αν η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα και έχει γίνει παραλαβή, ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.
 • Για τηλεφωνική παραγγελία η οποία έχει παραδοθεί στον πελάτη, όταν τα προϊόντα δεν είναι ειδικής κατασκευής, ο πελάτης μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.
 • Για ειδική κατασκευή, μόνο εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής.

Ο πελάτης δεν έχει το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας του στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Στην περίπτωση που πρόκειται για ειδική κατασκευή και έχει ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής.
 • Για προϊόντα με ειδική τοποθέτηση, εφόσον έχει πραγματοποιηθεί η διαδικασία τοποθέτησης.
 • Αν μετά την παραλαβή του προϊόντος, γίνει από οποιονδήποτε, επέμβαση με οποιοδήποτε τρόπο στην εξωτερική ή εσωτερική δομή και κατασκευή του προϊόντος.
 • Αν κατά την τοποθέτηση δεν γίνει σύνδεση του καλωδίου γείωσης και προκληθεί οποιαδήποτε φθορά στο προϊόν.
 • Αν μετά την παραλαβή έχει δημιουργηθεί οποιαδήποτε φθορά στα προϊόντα λόγω κακής τοποθέτησης ή πτώσης.

Η ExpoLedTeam δεν δέχεται την ακύρωση ειδικών παραγγελιών ή μέρους ειδικών παραγγελιών, δηλαδή παραγγελιών που περιλαμβάνουν προϊόντα όχι τυποποιημένα αλλά με εξατομικευμένα χαρακτηριστικά, προσαρμοσμένα στις προδιαγραφές του πελάτη, όπως γράμματα επιγραφών 3D, επιγραφές με ειδικές διαστάσεις, μηνύματα, χρώματα και λογότυπα, σταυροί με ειδικές διαστάσεις και κατασκευή.

Η ExpoLedTeam έχει το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας του πελάτη στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Εφόσον δεν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα που να καθιστά δυνατή την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σε αυτή την περίπτωση, ενημερώνεται αντίστοιχα ο πελάτης το συντομότερο δυνατόν, να μην προχωρήσει στη διαδικασία πληρωμής. Σε περίπτωση που ο πελάτης έχει προχωρήσει σε πληρωμή μέσω χρεωστικής/πιστωτικής/προπληρωμένης κάρτας ή Masterpass, η ExpoLedTeam θα τον ενημερώσει σχετικά με την ακύρωση της παραγγελίας και τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων του.
 • Εφόσον η παραγγελία δεν γίνεται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και ο πελάτης δεν προχωρήσει στην πληρωμή του ποσού της προκαταβολής της παραγγελίας, εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα αποσταλεί σε αυτόν το Δελτίο Παραγγελίας από την ExpoLedTeam .
 • Εφόσον η παραγγελία γίνεται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος με μέθοδο πληρωμής την ηλεκτρονική κατάθεση/έμβασμα/e-banking και ο πελάτης δεν προχωρήσει στην πληρωμή του ποσού της παραγγελίας, εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα ενημερωθεί μέσω τηλεφώνου ή email από την ExpoLedTeam για την επιβεβαίωση της παραγγελίας.
 • Εφόσον η παραγγελία γίνεται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και ο πελάτης έχει επιλέξει την πληρωμή στο κατάστημα, αλλά δεν προχωρήσει σε παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας στο κατάστημα εντός 10 ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας.
 • Αν ο πελάτης είναι κάτω των 18 ετών.
 • Αν τα στοιχεία που καταχωρεί ο πελάτης είναι ελλειπή ή δεν μπορούν να επαληθευτούν.

Αν υπάρχει διαθέσιμος ένας αριθμός από το σύνολο των προϊόντων της παραγγελίας, γίνεται ενημέρωση στον πελάτη ώστε να επιλέξει αν επιθυμεί την συνέχιση της διαδικασίας με τα υπάρχοντα προϊόντα που αποτελούν μέρος της παραγγελίας. Σε περίπτωση που ο πελάτης έχει προχωρήσει σε πληρωμή του πλήρους ποσού της εν μέρει ακυρωθείσας παραγγελίας μέσω χρεωστικής/πιστωτικής/προπληρωμένης κάρτας ή Masterpass, η ExpoLedTeam θα τον ενημερώσει σχετικά με την ακύρωση της παραγγελίας και τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων του. Στη συνέχεια η ExpoLedTeam θα επικοινωνήσει με τον πελάτη και θα του ζητήσει να προχωρήσει εκ νέου σε ηλεκτρονική παραγγελία που θα περιλαμβάνει μόνο τα διαθέσιμα προϊόντα.

Υπαναχώρηση παραγγελίας και επιστροφή χρημάτων

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης στην παραγγελία του και επιστροφής των χρημάτων του για αγορά των προϊόντων από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ExpoLedTeam καθώς και για αγορά συγκεκριμένων κατηγοριών προϊόντων που δεν βρίσκονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει για κοινοποίηση της αίτησης υπαναχώρησης και επιστροφή των προϊόντων της παραγγελίας στην ExpoLedTeam , σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από τη μέρα της παραλαβής τους, όπως αυτή εμφανίζεται με βάση τα στοιχεία της εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier ή της μεταφορικής με την οποία έγινε η αποστολή ή από την ημερομηνία παραλαβής τους από το κατάστημα της ExpoLedTeam . Αν η 14η μέρα συμπίπτει με αργία, μετατίθεται στην επόμενη εργάσιμη μετά την αργία.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα να ελέγξει το προϊόν όπως θα το έκανε σε ένα κατάστημα,

Η ExpoLedTeam

Σχεδιασμός και κατασκευή φωτεινών πινακίδων, επιγραφών και ταμπελών τεχνολογίας LED, σταυρών φαρμακείου LED, κυλιόμενων πινακίδων LED, έγχρωμων πινακίδων LED και LED video walls.

 

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 
09:00 - 14:00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:
09:00 - 14:00 και 17:00 - 19:30
Κυριακή:
ΚΛΕΙΣΤΑ

Επικοινωνία

Τηλ: +30 2314 009421
Τηλ: +30 2315 002299
Κιν: +30 6948 789010
E-mail: [email protected]
Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 3, Μενεμένη, ΤΚ 56122, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Vertical Banner trans

© 2021 ExpoLedTeam. All Rights Reserved.

MENU