Expoteam - pinakides-led.gr
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Shopping cart
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πινακίδες επιγραφές ταμπέλες LED για κάθε φαρμακείο

Μια φωτεινή πινακίδα ή επιγραφή τεχνολογίας LED είναι η άριστη λύση προβολής και διαφήμισης για κάθε φαρμακείο. Με την επιγραφή ή ταμπέλα LED μπορεί να απεικονιστεί το όνομα της επιχείρησης του φαρμακείου ή η λέξη Φαρμακείο και να διευκολύνει όσους τα αναζητούν, μέρα ή νύχτα. Στην Expoteam κατασκευάζουμε πινακίδες και ταμπέλες LED φαρμακείων με βάση τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία, εξαιρετικά φωτεινές και ευδιάκριτες από απόσταση, ενεργειακά αποδοτικές και σε χαμηλές τιμές. Η κατασκευή γίνεται με τρισδιάστατα μεταλλικά γράμματα επιγραφών LED, σε ύψος και πάχος γραμμάτων που καθορίζεται από τις προτιμήσεις του φαρμακοποιού, με δυνατότητα δημιουργίας γραμμάτων σε διάφορες γλώσσες και γραμματοσειρές, με υψηλή ποιότητα υλικών και αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Οι πινακίδες, επιγραφές και ταμπέλες LED αποτελούν βασικό τμήμα του εξοπλισμού φαρμακείων, με το πλεονέκτημα της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας που παρέχει η τεχνολογία LED, είναι αδιάβροχες και επιτυγχάνουν μέγιστη φωτεινότητα λόγω της πυκνής διάταξης με λαμπάκια LED υψηλής φωτεινότητας. Η Expoteam βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε Ελλάδα και Κύπρο. Η πινακίδα ή επιγραφή LED συνδυάζεται με τον αντίστοιχο σταυρό φαρμακείου LED και για βέλτιστα αποτελέσματα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με κυλιόμενες πινακίδες ταμπέλες LED φαρμακείων. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν επιγραφές LED τύπου stand, φίδι φαρμακείου LED ή lightbox LED για την καλύτερη προβολή των προϊόντων του φαρμακείου.


Φωτογραφίες από Πινακίδες Επιγραφές LED Φαρμακείου

Επιλέξτε μια φωτογραφία πινακίδας ή επιγραφής φαρμακείου LED για μεγέθυνση


Επιγραφή Φαρμακείου LED σε μορφή stand ή Σταυρός Φαρμακείου LED stand

Η επιγραφή ή σταυρός φαρμακείου με LED σε μορφή stand εγγυάται άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη μέρα τοποθέτησής της. Σκοπός της είναι, να στρέφει την προσοχή των περαστικών στην βιτρίνα του φαρμακείου και να παρακινεί την επίσκεψή του. Στις μέρες μας ο καταναλωτής είναι "φοβισμένος" και έχει ανάγκη τη παρακίνηση για να ψωνίσει. Η αύξηση της επισκεψιμότητας επιτυγχάνεται μόνο με χρήση των κατάλληλων εργαλείων προώθησης. Η χρήση του stand φαρμακείου με LED, είναι μία έξυπνη εμπορική κίνηση στην σκακιέρα της αγοράς. Η χρήση του δεν αποτελεί ρίσκο, λόγω της απόσβεσής του σε γρήγορο χρονικό διάστημα.


Τεχνικά χαρακτηριστικά stand φαρμακείου LED:

  • Πλήρης τηλεχειρισμός
  • Πλάτος 58 εκ. Ύψος 95 εκ. Βάθος 40 εκ.
  • 5 standard προγράμματα
  • 8 βαθμίδες ρύθμισης φωτεινότητας
  • 10-50 ώρες αυτονομία σταυρού, ανάλογη με την ρύθμιση φωτεινότητας
  • 4ωρη φόρτιση με προστασία βραχυκυκλώματος
  • Σκελετός ανοδιομένου αλουμινίου (προφίλ Γερμανίας)
  • LED για 50.000 ώρες λειτουργίας
  • Αυτονομία σταυρού με μπαταρία μολύβδου 7ΑΗ

Βίντεο από stand φαρμακείου LED

Το βίντεο που εμφανίζεται είναι ενδεικτικό.


Γράμματα Επιγραφών LED

Η Expoteam κατασκευάζει γράμματα επιγραφών LED σε διαστάσεις, γραμματοσειρές και χρώματα με βάση τις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε φαρμακείου ή καταστήματος. Η τεχνολογία LED που χρησιμοποιείται σιγουρεύει την βέλτιστη ανάδειξη του φαρμακείου ή καταστήματος, παρέχοντας φωτεινά γράμματα κατασκευασμένα από ελαφριά και ποιοτικά υλικά, αδιάβροχα και πολύ ανθεκτικά, τα οποία καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια και έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής.

Φωτογραφίες από Γράμματα Επιγραφών LED

Επιλέξτε μια φωτογραφία από γράμματα επιγραφών LED για μεγέθυνση


Φίδι Φαρμακείου LED

Το φίδι ως παγκόσμιο σύμβολο της ιατρικής, γνωστό και ως το σύμβολο του Ασκληπιού, είναι πολύ γνωστό και χρησιμοποιείται συχνά σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας και φαρμακεία. Συμβολίζει την προστασία της υγείας, την δύναμη, την αναγέννηση και την Ιατρική. Αποτελεί ένα αναγνωρίσιμο στοιχείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αποτελεσματικό τρόπο στην ανάδειξη του φαρμακείου, ως επιγραφή που χρησιμοποιεί την τεχνολογία LED.

Φωτογραφίες από Φίδι Φαρμακείου LED

Επιλέξτε μια φωτογραφία από φίδι φαρμακείου LED για μεγέθυνση


Lightbox LED

Το Lightbox LED αποτελεί μια αποτελεσματική μέθοδο διαφήμισης προϊόντων και χρησιμοποιείται κυρίως σε φαρμακεία αλλά και σε κάθε είδους κατάστημα. Πρόκειται για μια ταμπέλα LED που απεικονίζει μια εκτυπωμένη εικόνα με τη βοήθεια της τεχνολογίας LED. Αποτελεί έναν ιδανικό τρόπο για ανάδειξη και διαφήμιση των προϊόντων του φαρμακείου ή καταστήματος, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο και είναι φωτεινό και ελαφρύ. Μπορεί να τοποθετηθεί στην βιτρίνα, στο εσωτερικό του καταστήματος, σε τοίχο, σε ράφια, τραβώντας το βλέμμα των πελατών και αυξάνοντας τις πωλήσεις. Είναι ελαφρύ και εύκολο στην τοποθέτηση και οι εικόνες μπορούν να αλλάξουν εύκολα, διευκολύνοντας την διαφήμιση των προϊόντων ανάλογα με τις ανάγκες του καταστήματος. Κατασκευάζεται από ποιοτικά υλικά με μέγιστη απόδοση φωτεινότητας και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Μπορεί να κατασκευαστεί σε διάφορα μεγέθη και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.


Φωτογραφίες από Lightbox LED

Επιλέξτε μια φωτογραφία από lightbox LED για μεγέθυνση


Η EXPOTEAM

Σχεδιασμός και κατασκευή φωτεινών πινακίδων, επιγραφών και ταμπελών τεχνολογίας LED, σταυρών φαρμακείου LED, κυλιόμενων πινακίδων LED, έγχρωμων πινακίδων LED και LED video walls

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ: +30 2314 00 94 21
Τηλ: +30 2315 00 22 99
Κιν: +30 6948 78 90 10
E-mail:
info@pinakides-led.gr
Διεύθυνση:
Αγίας Παρασκευής 3,
Μενεμένη, ΤΚ 56122
Θεσσαλονίκη

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 
09:00 - 14:00

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:
09:00 - 14:00 και 17:00 - 19:30

Κυριακή:
ΚΛΕΙΣΤΑ