• 2315002299
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πινακίδες επιγραφές ταμπέλες LED για κάθε κατάστημα

Οι φωτεινές επιγραφές και πινακίδες τεχνολογίας LED αποτελούν άριστη προβολή και διαφήμιση για κάθε κατάστημα και επιχείρηση. Μπορούν να απεικονίσουν το όνομα του καταστήματος, το λογότυπο ή το εμπορικό σήμα, εξασφαλίζοντας επισκεψιμότητα και εμπορική επιτυχία. Είναι ορατές μέρα και νύχτα, είναι αδιάβροχες, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και παρέχουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας. 

Οι φωτεινές ταμπέλες LED της Expoteam είναι κατασκευασμένες από λαμπάκια LED υψηλής φωτεινότητας, ανθεκτικά υλικά σε σκελετό και πρόσοψη, με κοπή με υψηλής ακρίβειας laser, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης. Στείλτε μας το σχέδιο που θέλετε να παρουσιάσετε ή πείτε μας την ιδέα σας για να την μετατρέψουμε στην πινακίδα ή επιγραφή LED που θέλετε, σε οποιαδήποτε διάσταση και χρώματα. Αναδείξτε το κατάστημά σας και το εμπορικό σας σήμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ποιοτικά και οικονομικά με την τεχνολογία LED.

Για ζήτηση προσφοράς ή για τηλεφωνική παραγγελία καλέστε μας στο +30 2315 00 22 99.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε:

 • Επιγραφές και πινακίδες LED για καταστήματα εστίασης
 • Επιγραφές και πινακίδες LED για εστιατόρια
 • Επιγραφές και πινακίδες LED για ταβέρνες
 • Επιγραφές και πινακίδες LED για καφέ
 • Επιγραφές και πινακίδες LED για κομμωτήρια
 • Επιγραφές και πινακίδες LED για ξενοδοχεία
 • Επιγραφές και πινακίδες LED για ενοικιαζόμενα δωμάτια
 • Επιγραφές και πινακίδες LED για σούπερ μάρκετ
 • Επιγραφές και πινακίδες LED για μίνι μάρκετ
 • Επιγραφές και πινακίδες LED για καταστήματα ψιλικών
 • Επιγραφές και πινακίδες LED για καταστήματα ΟΠΑΠ
 • Επιγραφές και πινακίδες LED για γραφεία
 • Επιγραφές και πινακίδες LED για επιχειρήσεις
 • Επιγραφές και πινακίδες LED για χώρους στάθμευσης - παρκινγκ
 • Επιγραφές και πινακίδες LED για ιατρεία - κλινικές
 • Επιγραφές και πινακίδες LED για κτηνιατρεία

και για οποιοδήποτε είδος καταστήματος.

Για καλύτερη προβολή, η ταμπέλα LED μπορεί να συνδυαστεί και με ηλεκτρονικές κυλιόμενες πινακίδες LED εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου, που προβάλλουν κυλιόμενα μηνύματα και ενισχύουν την βιτρίνα του καταστήματος οικονομικά και αποτελεσματικά.

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και κάνουμε αποστολή προϊόντων σε Ελλάδα και Κύπρο. Παρέχουμε 2 χρόνια εγγύηση.

Καλέστε μας για την δική σας πινακίδα επιγραφή με LED, στις ιδανικές διαστάσεις για το κατάστημά σας.


Πινακίδα Επιγραφή LED για πιτσαρία με ξυλόφουρνο

Πινακίδα επιγραφή LED για πιτσαρία με ξυλόφουρνο. Διαστάσεις 100cm ύψος με 100cm πλάτος. Ψηφιακή εκτύπωση με εξωτερικά LED. Μια ειδική σχεδίαση και τέλειο αποτέλεσμα.

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.


Πινακίδα Επιγραφή LED για σταθμό αυτοκινήτων parking

Πινακίδα επιγραφή LED για σταθμό αυτοκινήτων. Διαστάσεις 140cm ύψος με 103cm πλάτος. Εσωτερικός φωτισμός με LED και κυλιόμενη πινακίδα LED σε πράσινο χρώμα.

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.


Φωτογραφίες από Πινακίδες Επιγραφές LED Καταστημάτων

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.


Πινακίδες επιγραφές και ταμπέλες LED ειδικής κατασκευής

Κάθε είδος επιχείρησης έχει και διαφορετικές απαιτήσεις, επομένως πολλές φορές απαιτείται η κατασκευή φωτεινών επιγραφών ή πινακίδων LED ειδικού περιεχομένου, δηλαδή σύνθετες επιγραφές LED με σταθερά μηνύματα, κυλιόμενα ή κινούμενα μηνύματα, μηνύματα που αναβοσβήνουν, εικόνες και γραφικά σε πολλά χρώματα και σχέδια. Οι πινακίδες, επιγραφές και ταμπέλες LED ειδικής κατασκευής αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο το κάθε κατάστημα, γιατί κατασκευάζονται με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Με τον τρόπο αυτό αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο το όνομα, το λογότυπο ή το εμπορικό σήμα του καταστήματος, διευκολύνεται η αναγνωρισιμότητα και αυξάνονται οι πωλήσεις.

Η Expoteam αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την κατασκευή πινακίδων, επιγραφών και ταμπελών LED εδικής κατασκευής για οποιαδήποτε επιχείρηση, με λαμπάκια LED υψηλής φωτεινότητας, με την χαμηλότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, με ποιοτικά υλικά κατασκευής και σε χαμηλές τιμές.

Για βέλτιστη διαφήμιση της επιχείρησης, μια σύνθετη ταμπέλα LED μπορεί να συνδυαστεί με μια κυλιόμενη πινακίδα LED που προβάλλει προϊόντα και προσφορές αποτελώντας την καλύτερη επένδυση για την βιτρίνα ενός καταστήματος.


Φωτογραφίες από Πινακίδες Επιγραφές LED Ειδικής Κατασκευής

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.


Κάθετες πινακίδες επιγραφές και ταμπέλες LED

Οι κάθετες πινακίδες και επιγραφές LED, που ονομάζονται και πυλώνες LED, τοποθετούνται έξω από το κατάστημα και μπορούν να το κάνουν εμφανές σε μεγαλύτερη απόσταση λόγω της θέσης τους και της κάθετης μορφής τους. Μια ταμπέλα τύπου πυλώνα, αποτελεί ένα δυνατό διαφημιστικό μέσο που είναι ορατό και φωτεινό από απόσταση μέρα και νύχτα, φέρνοντας πελάτες στην επιχείρηση.

Η Expoteam κατασκευάζει κάθετες επιγραφές και πινακίδες LED με βάση τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία, ποιοτικές και ανθεκτικές, σε χαμηλές τιμές. Η επιγραφή κατασκευάζεται σε ύψος και πάχος γραμμάτων που καθορίζεται από τις προτιμήσεις του επιχειρηματία, με δυνατότητα δημιουργίας γραμμάτων σε διάφορες γλώσσες και γραμματοσειρές, με υψηλή ποιότητα υλικών, αδιάβροχες και με αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Οι πινακίδες και ταμπέλες πυλώνες μπορούν να συνδυαστούν με άλλα είδη επιγραφών ανάλογα το είδος της επιχείρησης, όπως κυλιόμενες πινακίδες LED, επιγραφές φαρμακείων LED, επιγραφές βενζινάδικων LED ή με σταυρούς φαρμακείων LED για βέλτιστη διαφήμιση και προβολή που βελτιώνει την εμπορική επιτυχία.


Φωτογραφίες από Κάθετες Πινακίδες Επιγραφές LED

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.


Σχετικά προϊόντα LED

Πινακίδες Επιγραφές LED Φαρμακείων
Πινακίδες Επιγραφές LED Ιατρείων
Σύνθετες Πινακίδες Επιγραφές LED
Πινακίδες Επιγραφές Τύπου Πυλώνα
Πινακίδες Επιγραφές LED για Εστιατόρια και Καταστήματα Εστίασης


Η εταιρεία μας παρέχει:

 • Σχεδιασμό-κατασκευή επιγραφών LED
 • Κατασκευή σταυρών φαρμακείου LED
 • Ειδικές κατασκευές επιγραφών LED
 • Κατασκευές LED Video Walls
 • Χαμηλές τιμές
 • Εγγύηση 2 χρόνων καλής λειτουργίας
 • Πώληση χονδρική & λιανική
 • Ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη

Η ExpoLedTeam

Σχεδιασμός και κατασκευή φωτεινών πινακίδων, επιγραφών και ταμπελών τεχνολογίας LED, σταυρών φαρμακείου LED, κυλιόμενων πινακίδων LED, έγχρωμων πινακίδων LED και LED video walls

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 
09:00 - 14:00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:
09:00 - 14:00 και 17:00 - 19:30
Κυριακή:
ΚΛΕΙΣΤΑ

Επικοινωνία

Τηλ: +30 2314 009421
Τηλ: +30 2315 002299
Κιν: +30 6948 789010
E-mail: [email protected]
Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 3, Μενεμένη, ΤΚ 56122, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Vertical Banner trans

© 2020 ExpoLedTeam. All Rights Reserved.

MENU

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.