• 2315002299
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιγραφές LED

Επιγραφές LED καταστημάτων

Φωτεινές επιγραφές LED σε χαμηλές τιμές, για κάθε είδους κατάστημα και επιχείρηση. Άριστο μέσο διαφήμισης και προβολής του εμπορικού σήματος ή του λογοτύπου της επιχείρησης. 

Επιγραφές LED για καταστήματα

Επιγραφές LED εστίασης

Φωτεινές επιγραφές LED σε χαμηλές τιμές, για καταστήματα και επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης, εξασφαλίζουν επισκεψιμότητα και εμπορική επιτυχία. 

Επιγραφές LED για καταστήματα εστίασης

Επιγραφές LED φαρμακείων

Φωτεινές επιγραφές LED για φαρμακεία σε χαμηλές τιμές. Προβάλλουν το όνομα του φαρμακείου, διευκολύνοντας όσους το αναζητούν. Αποτελούν βασικό τμήμα του εξοπλισμού φαρμακείων.

Επιγραφές LED για φαρμακεία

Επιγραφές LED ιατρείων

Φωτεινές επιγραφές LED σε χαμηλές τιμές, για ιατρεία, νοσοκομεία ή κλινικές. Απεικονίζουν το όνομα του γιατρού και το είδος του ιατρείου ή την ονομασία της κλινικής, διευκολύνοντας τους επισκέπτες, παρέχοντας προβολή και εύκολη εύρεση μέρα και νύχτα. Είναι ενεργειακά αποδοτικές και αδιάβροχες.

Επιγραφές LED για ιατρεία

Σύνθετες επιγραφές LED

Επιγραφές LED σύνθετης κατασκευής, σε χαμηλές τιμές. Κατασκευάζονται με βάση τις προδιαγραφές κάθε επιχείρησης και μπορούν να περιέχουν σταθερά μηνύματα, κυλιόμενα ή κινούμενα μηνύματα, μηνύματα που αναβοσβήνουν, εικόνες και γραφικά σε πολλά χρώματα και σχέδια. 

Σύνθετες επιγραφές LED

Επιγραφές LED τύπου πυλώνα

Επιγραφές LED κάθετες τύπου πυλώνα σε χαμηλές τιμές. Τοποθετούνται σε εξωτερικό χώρο και διαθέτουν κάθετη μορφή, αποτελώντας ένα δυνατό διαφημιστικό μέσο που μπορεί να παρέχει αναγνωρισιμότη για κάθε κατάστημα, καθιστώντας το εμφανές σε μεγαλύτερη απόσταση. 

Επιγραφές LED τύπου πυλώνα

Η ExpoLedTeam

Σχεδιασμός και κατασκευή φωτεινών πινακίδων, επιγραφών και ταμπελών τεχνολογίας LED, σταυρών φαρμακείου LED, κυλιόμενων πινακίδων LED, έγχρωμων πινακίδων LED και LED video walls.

 

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 
09:00 - 14:00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:
09:00 - 14:00 και 17:00 - 19:30
Κυριακή:
ΚΛΕΙΣΤΑ

Επικοινωνία

Τηλ: +30 2314 009421
Τηλ: +30 2315 002299
Κιν: +30 6948 789010
E-mail: [email protected]
Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 3, Μενεμένη, ΤΚ 56122, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Vertical Banner trans

© 2023 ExpoLedTeam. All Rights Reserved.

MENU