• 2315002299
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ExpoLedTeam

Η εταιρεία μας, με διακριτικό τίτλο ExpoLedTeam, εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Αντικείμενο των δραστηριοτήτων μας είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή-συναρμολόγηση προϊόντων που χρησιμοποιούν την τεχνολογία LED. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις μελέτης και κατασκευής προϊόντων προβολής και διαφήμισης LED πάντα με βάση τις ανάγκες του πελάτη, με τις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές αλλά και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Στα προϊόντα μας περιλαμβάνονται κάθε είδους φωτεινές πινακίδες, επιγραφές και ταμπέλες LEDηλεκτρονικές κυλιόμενες πινακίδες μηνυμάτων LED για φαρμακεία, βενζινάδικα, επιχειρήσεις, γραφεία, και καταστήματα, σταυροί φαρμακείου LED και έγχρωμες οθόνες LED.

Η τεχνολογία LED είναι ένας νέος κλάδος της ηλεκτρονικής και παρέχει τα πλεονεκτήματα της υψηλής φωτεινότητας και μεγάλης διάρκειας ζωής με χαμηλή απαίτηση σε κατανάλωση ρεύματος. Η άριστη γνώση της τεχνολογίας LED, καθιστά την εταιρεία μας πρωτοπόρο στον χώρο της κατασκευής ποιοτικών προϊόντων διαφήμισης και προβολής με τεχνολογία LED. Με συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων του κλάδου, αξιολόγηση και προμήθεια καινοτόμων και ποιοτικών πρώτων υλών από την παγκόσμια αγορά, εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, διατηρώντας τις τιμές χαμηλές, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή. Ταυτόχρονα προμηθεύουμε ολοκληρωμένα προϊόντα και υλικά πινακίδων, επιγραφών και ταμπελών LED για την κατασκευή ηλεκτρονικών επιγραφών σε επαγγελματίες του κλάδου σε Ελλάδα και Κύπρο. Στα προϊόντα μας παρέχουμε εγγύηση 2 χρόνων και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη.

banner


Η εταιρεία μας παρέχει:

  • Σχεδιασμό-κατασκευή επιγραφών LED
  • Κατασκευή σταυρών φαρμακείου LED
  • Ειδικές κατασκευές επιγραφών LED
  • Κατασκευές LED Video Walls
  • Χαμηλές τιμές
  • Εγγύηση 2 χρόνων καλής λειτουργίας
  • Πώληση χονδρική & λιανική
  • Ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη

Η ExpoLedTeam

Σχεδιασμός και κατασκευή φωτεινών πινακίδων, επιγραφών και ταμπελών τεχνολογίας LED, σταυρών φαρμακείου LED, κυλιόμενων πινακίδων LED, έγχρωμων πινακίδων LED και LED video walls

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 
09:00 - 14:00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:
09:00 - 14:00 και 17:00 - 19:30
Κυριακή:
ΚΛΕΙΣΤΑ

Επικοινωνία

Τηλ: +30 2314 009421
Τηλ: +30 2315 002299
Κιν: +30 6948 789010
E-mail: [email protected]
Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 3, Μενεμένη, ΤΚ 56122, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Vertical Banner trans

© 2020 ExpoLedTeam. All Rights Reserved.

MENU

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.