• 2315002299
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα έργα μας


Τα έργα μας


Επιγραφές LED για καταστήματα

Δείγματα από έργα της εταιρείας μας για εμπορικά καταστήματα, επιχειρήσεις εστίασης, κομμωτήρια, πρακτορεία ΟΠΑΠ, ενοικιαζόμενα δωμάτια. Επιγραφές LED καταστημάτων αδιάβροχες εξωτερικού χώρου, ειδικού σχεδιασμού με βάση το είδος της επιχείρησης και των απαιτήσεων του επαγγελματία, με εξωτερικά LED, plexiglass τρυπημένο με laser για ακρίβεια και καλύτερη μόνωση και πλαίσιο από αλουμίνιο.

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.


Επιγραφές LED για βενζινάδικα

Δείγματα από έργα της εταιρείας μας για βενζινάδικα. Επιγραφές LED βενζινάδικων αδιάβροχες εξωτερικού χώρου, κανονικές, τροχήλατες ή σπαστές, με ενδείξεις τιμών καυσίμων, καθώς και ψηφία τμών LED που τοποθετούνται σε πυλώνα βενζινάδικου.

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.


Επιγραφές LED για φαρμακεία

Δείγματα από έργα της εταιρείας μας για φαρμακεία. Επιγραφές LED φαρμακείων από τρισδιάστατα γράμματα LED σε διάφορα στυλ και γράμματα, επιγραφές φαρμακείου με εξωτερικά LED, plexiglass τρυπημένο με laser για ακρίβεια και καλύτερη μόνωση και πλαίσιο από αλουμίνιο, σταυροί φαρμακείου LED απλοί ή MATRIX, επιγραφές LED φαρμακείου τύπου πυλώνα, lightbox LED εσωτερικού χώρου ή συνδυασμός επιγραφής LED με σταυρό LED και κυλιόμενη πινακίδα LED για βέλτιστη προβολή του φαρμακείου.

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.


Κυλιόμενες πινακίδες LED με πλαίσιο αλουμινίου

Δείγματα από έργα της εταιρείας μας κυλιόμενες πινακίδες LED αδιάβροχες εξωτερικού χώρου με πλαίσιο αλουμινίου. Προβολή μηνυμάτων LED με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της κάθε επιχείρησης, με βάση τις ανάγκες του επαγγελματία.

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.


Κυλιόμενες πινακίδες LED slim με πλαίσιο χάλυβα

Δείγματα από έργα της εταιρείας μας κυλιόμενες πινακίδες LED slim αδιάβροχες εξωτερικού χώρου με πλαίσιο χάλυβα. Προβολή μηνυμάτων LED με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της κάθε επιχείρησης, με βάση τις ανάγκες του επαγγελματία.

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση. 


Περίπτερο έκθεσης με επιγραφές LED

Δείγμα από έργο της εταιρείας μας σε εκθεσιακό περίπτερο. Επιγραφές με τρισδιάστατα γράμματα που διαθέτουν εσωτερικό φωτισμό με LED για βέλτιστη ανάδειξη του εκθέτη και της εμπορικής επωνυμίας.

Επιλέξτε μια φωτογραφία για μεγέθυνση.Η ExpoLedTeam

Σχεδιασμός και κατασκευή φωτεινών πινακίδων, επιγραφών και ταμπελών τεχνολογίας LED, σταυρών φαρμακείου LED, κυλιόμενων πινακίδων LED, έγχρωμων πινακίδων LED και LED video walls.

 

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 
09:00 - 14:00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:
09:00 - 14:00 και 17:00 - 19:30
Κυριακή:
ΚΛΕΙΣΤΑ

Επικοινωνία

Τηλ: +30 2314 009421
Τηλ: +30 2315 002299
Κιν: +30 6948 789010
E-mail: [email protected]
Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 3, Μενεμένη, ΤΚ 56122, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Vertical Banner trans

MENU