Όροι χρήσης

Όροι χρήσης του δικτυακού τόπου www.pinakides-led.gr

Η εταιρεία ExpoTeam, η οποία εδρεύει στην οδό Αγίας Παρασκευής 3 στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης, είναι ο κάτοχος και διαχειριστής του δικτυακού τόπου www.pinakides-led.gr. Στην παρούσα ενότητα σας γνωστοποιούμε τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης του συνόλου του περιεχομένου του δικτυακού τόπου www.pinakides-led.gr. Παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά.

 1. Το σύνολο του περιεχομένου του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, γραφικών και βίντεο ανήκει στην εταιρεία ExpoTeam η οποία διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα ιδιοκτησίας και χρήσης του υλικού. Επίσης η ExpoTeam διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης μέρους η του συνόλου του περιεχομένου χωρίς προειδοποίηση.
 2. Η αντιγραφή και χρήση του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου του δικτυακού αυτού τόπου, για σκοπούς εμπορικούς, χωρίς την ρητή έγγραφη άδεια της ExpoTeam, θεωρείται παράνομη και διώκεται ποινικά σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε περίπτωση που θέλετε να αντιγράψετε μέρος του υλικού της ιστοσελίδας, αυτό θα πρέπει να γίνεται καθαρά και μόνο για προσωπική χρήση.
 3. Η δημοσίευση στο Διαδίκτυο μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου του δικτυακού αυτού τόπου, για σκοπούς εμπορικούς, χωρίς την ρητή έγγραφη άδεια της ExpoTeam, θεωρείται παράνομη και διώκεται ποινικά. Σε περίπτωση που αντίγραφο κάποιου στοιχείου του δικτυακού τόπου δημοσιευτεί στο Διαδίκτυο για προσωπική χρήση, θα πρέπει να αναφέρει καθαρά και ρητά τον υπερσύνδεσμο που δείχνει την ακριβή προέλευση του υλικού.
 4. Τα γραφικά και βίντεο που υπάρχουν στον δικτυακό τόπο ανήκουν στην ExpoTeam και απεικονίζουν προϊόντα της. Σε κάθε κατηγορία προϊόντων απεικονίζονται ορισμένα προϊόντα, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις είναι ενδεικτικά, δηλαδή το προϊόν που απεικονίζουν ενδέχεται να διαφέρει εμφανισιακά από το προϊόν που δίνεται στον πελάτη, επειδή τα προϊόντα μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του πελάτη και συνεπώς διαφέρουν ανάλογα την περίπτωση.
 5. Η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου έγκειται στην δική σας ευθύνη. Αυτό σημαίνει πως η ExpoTeam δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, για οποιεσδήποτε επακόλουθες, άμεσες, τυχαίες, έμμεσες, ποινικές ή ειδικές ζημίες μπορεί να υποστεί ο επισκέπτης του δικτυακού τόπου κατά την επίσκεψή του, σχετικές με τη χρήση, την αδυναμία χρήσης ή την ύπαρξη σφαλμάτων ή παραλείψεων στο περιεχόμενο του δικτυακού τόπου.
 6. Στον δικτυακό αυτό τόπο μπορεί κατά καιρούς να περιλαμβάνονται υπερσύνδεσμοι οι οποίοι παραπέμπουν σε άλλους δικτυακούς τόπους. Ο λόγος χρήσης αυτών των υπερσυνδέσμων είναι για την παροχή επιπλέον πληροφοριών και σε ουδεμία περίπτωση σημαίνει πως η ExpoTeam φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των δικτυακών αυτών τόπων.
 7. Η χρήση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου μπορεί να γίνει μόνο με τον τρόπο που καθορίζεται στους παρόντες όρους χρήσης. Η παραβίαση αυτών των όρων χρήσης συνιστά παραβίαση των διατάξεων της ελληνικής και ξένης νομοθεσίας περί δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, και δίνει το δικαίωμα στην ExpoTeam να ζητήσει να ληφθούν νομικά μέτρα για την προστασία αυτών των δικαιωμάτων.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • Αγίας Παρασκευής 3, Μενεμενη

  Θεσσαλονίκη, 56122, Ελλάδα

 • (+30) 2314009421

  (+30) 2315002299

 • (+30) 6948789010

 • info@pinakides-led.gr

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 • Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο:
  09:00 - 14:00
 • Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:
 • 09:00 - 14:00 και 17:00 - 19:30
 • Κυριακή:
 • ΚΛΕΙΣΤΑ