Η Εταιρεία

Η Expoteam

Η εταιρεία Expoteam εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και αντικείμενό της είναι να σχεδιάζει και να κατασκευάζει κάθε είδους φωτεινές πινακίδες, επιγραφές και ταμπέλες LED, σταυρούς φαρμακείου LED και ηλεκτρονικές κυλιόμενες πινακίδες μηνυμάτων LED για φαρμακεία, βενζινάδικα, επιχειρήσεις, γραφεία, και καταστήματα. Η τεχνολογία LED παρέχει φως υψηλής ισχύος, διάρκειας και ποιότητας αλλά με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Η Expoteam, με εμπειρία ετών στη χρήση της τεχνολογίας LED, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις μελέτης και κατασκευής φωτεινών επιγραφών, πινακίδων, ταμπελών και σταυρών φαρμακείου πάντα με βάση τις ανάγκες του πελάτη, παρέχοντας τις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές αλλά και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Υπάρχει δυνατότητα πώλησης σε χονδρική και λιανική με αποστολή σε ολόκληρη την Ελλάδα και στην Κύπρο. Η εταιρεία μας δέχεται παραγγελίες και με βάση τις πληροφορίες που παίρνει από τον πελάτη, κάνει πλήρη μελέτη, κατασκευή και παρουσίαση του έργου. Η άριστη γνώση της τεχνολογίας LED, που είναι ένας νέος κλάδος της ηλεκτρονικής και παρέχει τα πλεονεκτήματα της υψηλής φωτεινότητας και μεγάλης διάρκειας ζωής με χαμηλή απαίτηση σε κατανάλωση ρεύματος, καθιστά την εταιρεία μας πρωτοπόρο στον χώρο της κατασκευής ποιοτικών επαγγελματικών φωτεινών επιγραφών LED. Με συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων του κλάδου, αξιολόγηση και προμήθεια καινοτόμων και ποιοτικών πρώτων υλών από την παγκόσμια αγορά, εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, διατηρώντας τις τιμές χαμηλές, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή. Ταυτόχρονα προμηθεύουμε ολοκληρωμένα προϊόντα και υλικά πινακίδων, επιγραφών και ταμπελών LED για την κατασκευή ηλεκτρονικών επιγραφών, με σε επαγγελματίες του κλάδου σε Ελλάδα και Κύπρο. Στα προϊόντα μας παρέχουμε εγγύηση 2 χρόνων και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη.

a

Σχεδιασμός

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας πείτε τις απαιτήσεις του προϊόντος LED για την επιχείρηση σας με βάση τις ανάγκες προβολής σας. Παρέχουμε δωρεάν μελέτη για την κατασκευή της πινακίδας, επιγραφής, ταμπέλας ή σταυρού LED για την επιχείρηση σας και τεχνική υποστήριξη σε όλες τις φάσεις κατασκευής. Απευθυνθείτε σε εμάς για λεπτομέρειες εγκατάστασης, τοποθέτησης και ρύθμισης ή χειρισμού των προϊόντων μας.

a

Κατασκευή

Κατασκευάζουμε επιγραφές, πινακίδες και ταμπέλες LED, με εντυπωσιακές πολύχρωμες και φωτεινές εικόνες και γράμματα, με το λογότυπο σας σε κάθε διάσταση και χρώμα, σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Εσείς αρκεί να σκεφτείτε τη μορφή που θέλετε να έχει το προϊόν και εμείς θα σας καθοδηγήσουμε προς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με βάση την επιχείρηση σας και θα υλοποιήσουμε την κατασκευή με βάση τις απαιτήσεις σας.

a

Έλεγχος

Κάνουμε συνεχή αξιολόγηση των προμηθευτών και των πρώτων υλών με αυστηρά κριτήρια και εξασφαλίζουμε την ποιότητα και την μακροβιότητα των προϊόντων μας με την χαμηλότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Οι κατασκευές μας είναι αδιάβροχες και επιτυγχάνουν μέγιστη φωτεινότητα λόγω της πυκνής διάταξης, με το πλεονέκτημα της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και της μεγάλης διάρκειας ζωής που παρέχει η τεχνολογία LED.


ΕΡΓΑ ΤΗΣ EXPOTEAM

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • Αγίας Παρασκευής 3, Μενεμενη

  Θεσσαλονίκη, 56122, Ελλάδα

 • (+30) 2314009421

  (+30) 2315002299

 • (+30) 6948789010

 • info@pinakides-led.gr

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 • Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο:
  09:00 - 14:00
 • Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:
 • 09:00 - 14:00 και 17:00 - 19:30
 • Κυριακή:
 • ΚΛΕΙΣΤΑ