Έγχρωμες πινακίδες επιγραφές LED

Έγχρωμες Πινακίδες LED

Οι έγχρωμες πινακίδες LED αποτελούν το απόλυτο εργαλείο marketing για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Η απεικόνιση έγχρωμων στατικών ή κινούμενων μηνυμάτων LED αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα που μπορεί να κινήσει το ενδιαφέρον και να κρατήσει την προσοχή των περαστικών, περνώντας έτσι άμεσα το διαφημιστικό μήνυμα.

Οι έγχρωμες πινακίδες LED μπορούν να διακριθούν σε δυο τύπους, έγχρωμες πινακίδες LED κυλιόμενων μηνυμάτων και οθόνες LED (LED video walls) ή έγχρωμοι ηλεκτρονικοί πίνακες LED.

Έγχρωμες πινακίδες LED κυλιόμενων μηνυμάτων

Οι έγχρωμες πινακίδες LED κυλιόμενων μηνυμάτων λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως οι μονοχρωματικές κυλιόμενες πινακίδες LED, απεικονίζοντας κυλιόμενα διαφημιστικά ή ενημερωτικά μηνύματα με διάφορα εφέ κίνησης που προβάλλουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσφορές της επιχείρησης, με έγχρωμο κείμενο και εικόνες. Η έγχρωμη απεικόνιση είναι αναμφισβήτητα πιο εντυπωσιακή στο μάτι και μπορεί να κάνει μια πιο ρεαλιστική απεικόνιση μηνυμάτων που περιέχουν εικόνες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορους επαγγελματικούς χώρους, όπως φαρμακεία, κομμωτήρια, γραφεία, επιχειρήσεις εστίασης και κάθε είδους κατάστημα.

Οθόνες LED (LED video walls)

Οι οθόνες LED (LED video walls) ή έγχρωμοι ηλεκτρονικοί πίνακες LED χρησιμοποιούνται όπου απαιτείται προβολή μεγάλων διαστάσεων και διακρίνονται σε δύο κατηγορίες:
• οθόνες LED εσωτερικού χώρου, με πιο χαμηλή φωτεινότητα και υψηλότερη ανάλυση για θέαση από μικρές αποστάσεις σε τεχνητό φως
• έγχρωμοι ηλεκτρονικοί πίνακες LED εξωτερικού χώρου ή γιγαντοοθόνες LED με υψηλή φωτεινότητα και συνήθως χαμηλότερη ανάλυση υψηλότερη ανάλυση για θέαση από μεγάλες αποστάσεις σε φυσικό φως ή σε σκοτάδι, με στεγανοποίηση για αντοχή στις καιρικές συνθήκες

Οι οθόνες LED μπορούν να προβάλλουν έγχρωμη στατική εικόνα ή έγχρωμο video, αποτελώντας ο,τι πιο εντυπωσιακό στην τεχνολογία ηλεκτρονικών πινακίδων LED, στην ουσία δηλαδή είναι το μέλλον της διαφήμισης και προβολής σε εξωτερικούς χώρους.

Η Expoteam κατασκευάζει έγχρωμες ηλεκτρονικές πινακίδες κυλιόμενων μηνυμάτων και βίντεο wall (full color LED displays), εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, για μικρές και μεγάλες αποστάσεις θέασης, σε διάφορες διαστάσεις και σχέδια. Μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών της γρήγορα, αξιόπιστα και με συνέπεια.
Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2314009421 και 2315002299 για να σας δώσουμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • Αγίας Παρασκευής 3, Μενεμενη

  Θεσσαλονίκη, 56122, Ελλάδα

 • (+30) 2314009421

  (+30) 2315002299

 • (+30) 6948789010

 • info@pinakides-led.gr

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 • Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο:
  09:00 - 14:00
 • Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:
 • 09:00 - 14:00 και 17:00 - 19:30
 • Κυριακή:
 • ΚΛΕΙΣΤΑ